Arkadaşlar 6-7 milyar para verip hyosung almaktansa 98-99 kawasaki zx 6 r almak bana daha cazip geliyor tabi sağlam bi makina bulmaktan söz ediyom çünkü en fazla 3 ay sonra 250 cc yetmicek hadi gene motor ara sat vs.vs.vs ne demişler son karar RR.
Arkadaşlar 6-7 milyar para verip hyosung almaktansa 98-99 kawasaki zx 6 r almak bana daha cazip geliyor tabi sağlam bi makina bulmaktan söz ediyom çünkü en fazla 3 ay sonra 250 cc yetmicek hadi gene motor ara sat vs.vs.vs ne demişler son karar RR.
250cc race rakip gelmediği sürece hyosunga. cbr600f ve cbr125 in arası dolmadıkça türkiyede bunun fiyatıda yukseldikce yukselir.
benim aklıma içinde olduğum sektorden ornek geldi nvidia dx10 teknolojili ekran kartlarını tek rakibi ati den 3 ay önce çıkardı, 3 ay boyunca 20milyon sattı, atiden cevap gelice ne yaptı, fiyatları öyle bir aşşa çektiki ati haala kar edemiyo (nvidia da 3 ayın kaarını yiyor)
250cc race kategorisinden hyosung tek su an bence
Yurt dışında 3.699$ x 1.23 = 4.550 ytl
Tr 8.950 ytl
yaw 1,5 sene ybr125 kullanırkenki gittiğim yamaha bayiside hyosung satmaya ve servisini vermeye başlamış... ordan samimi olduğum satış elemanı olan bir arkadaşımda bana gelmiş istediğin parçayı getirtirim abi diyo...üzülsemmi sevinsemmi anlamadım doğrusu... bir yanda 9.400 ytl'ye YBR250 duruyo , onun yanında 7.550'ye GT250...bu şartlarda kim gidip YBR alıcaksa artıkın...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
fena değilmiş cok güzel fiyatları pahalı bence
slm arkadaşlar cbf 150 kullanıcısıyım ama artık değiştirmek istiorum önce fazer 6 almayı düşündüm ama öğrenci olarak gücüm yetmio cbf almadan öncede 250 r baya inceledim ama onada gücüm yetmiodu şimdi iiden iiye aklıma yatmaya başladı benim motordan ufacık şikayetim yok ama yetmemeye başladı bu motorun servis durumu nedir servisten şikayeti olan varmı yeterli derecede ilgi alaka gösteriolarmı ve motorda kronik bi sorun varmı kullananlar cvplarsa bide memnun olup olmadıkları konuları yazarlarsa kısaca sevinirim size katılmak isterim artı 2007 model 5000km civarında siyah kırmızı farketmez motorunu satan varmı tabi 6500 ytl yi geçmicek nekadar çok şey istedim be biraz kılım galiba
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
how can you know what the things are worth?
ıf your hands won't move to do a days work.
GT 250 R'ın piyasası da bir garip
fiyatlar henüz oturmadımı bilmiyorum ama 2007 model 2000-3000(hatta 500km) motoru 7500 ytl olarak görüyorum, 2006 model atıyorum 8000-9000 km motora 8000 ytl istiyor sahibi
bakıyorumda motora ne kadar gereksiz incik boncuk yapmış,çıkartmalarını sökmüş yerine başka markaları yazan kişiler daha yüksek fiyat istiyor
kısacası gazlayanlar iyi fiyat istiyor
ah bir paramı biriktirsemde ikileyeceğim motoru,performansı pekte umrumda değil ama sırf görüntüsü için GT 250 R alacağım inş.
SS'lerden uzak durmak lazım derdim ama GT 250 R çok hoş hakkaten,250 cc bana yeterde artar
hele bir paramız olsunda gerisi kolay inş.
kardeş satarsan haberim olsun ama 7000 çok istiosun 2.el motor 5000de 6500ytlden yukarı satılmaz bende arkadaşın dediiği gibi ss motorlara hiç sıcak bakmıorum fazer 6 almak istiodum ama olmadı bu motoru ilk günden beri takip ediorum istiorum artık bunu almak satacam dersen bende ona göre benimkini satşa çıkariim çünkü motor hayatımın herşeyi bir gün motorsuz yapamam ben
5000-6500 olayını bilemem ama her malın mutlaka bir ederi var
sıfırı 8900 olan bir motor için tutupta ikinci elde 5000 ytl diye ısrar etmek abes olur bence
2007'ler 7000 ytl'den başlıyor galiba
bir sorum olacak arkadaşlar
diye belirtmiş Hyosung'un sitesindeGT250R kendi sınıfında rakipsiz ve atak bir gövdeye sahip... 75C`lik çift silindirli ve üstten çift eksantrikli V motor yapısıyla ihtiyacınız olan gücü kullanmanıza sunuyor. Üsten fren sistemi, etkileyici aerodinamik yapısı, dijital göstergeleri ve ayarlanabilir sürüş pozisyonu güvenli hızın keyfine varmanızı sağlayacak özelliklerden yalnızca birkaçı...
oturuş pozisyonu nasıl ayarlanıyor?
sele yüksekliği mi ayarlanıyor,gidonla ilgili bir ayar mı yapılıyor?
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
maşallah yanıyor
kazasız belasız
darısı başımıza
teşekkürler bilgilendirme için
bacakları,kolları uzun veya kısa olanlara göre ayarlar var demek
Şu an bu konu içerisinde 158 kullanıcı var. (0 üye ve 158 misafir)