1. bu motorla 600lük bi motor gibi hiç ama hiç giremezsin bunun farkındasındır umarım sadece görünüş war
bisiklet tecrüben warsa elbette bu motoruda kullanırsın uygun alıştırmalar yaparak kendini riske etmeden
1. bu motorla 600lük bi motor gibi hiç ama hiç giremezsin bunun farkındasındır umarım sadece görünüş war
bisiklet tecrüben warsa elbette bu motoruda kullanırsın uygun alıştırmalar yaparak kendini riske etmeden
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Aklımdan geçen son rakamı yazdım ilana arkadaşlar artık.
Bu fiyattan aşağısında satmayı düşünmüyorum.
İlana da -pazarlık payı yoktur lafını sevmesem de- pazarlık payı yoktur gibi bir ibare ekledim.
Bazı arkadaşlar belki kafalarından geçen rakama motorun fiyatını indirebiliriz diye arıyorlar ve hakkaten satıcının "o fiyat olmaz" demesi hayal kırıklığı yaratıyor olabilir. (iyi bilirim bu durumu) O nedenle tek fiyat yazma gereği duydum.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
evet bisitlet tecrübem var arabada kullanabiliyorum o yönden kendımı iyi hissedıyorum debrıyaj alışırken uzun zamanlı sorun yaşamam dıe düşünüyorum 1. için teşekürler farkındaym
dün akşam gt 250r egzos u aldım arkadaşlar ama bazı arkadaşlarım hiçbirşey degişmicek bundanda ses çıkmaz fln dediler:( ama bugün gidip taktırıcam bakalım nasıl olucak
sonuclarını yaz merak ettım yahu...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
@ asm :
Sen hala motoru satamamışsın ; Anlamıyorum ya senin motor neden satılmıyor ?
Gayet temiz bir motor.. Belki de daha temizini bulmak çok çok zor ama satılmamasının nedenini anlamadm ? Fiyattan mı acaba ? inşallah satılır...
Egzoz dediniz de ; Ben de CBR ıma bi egzoz taktım ; Belki de CBR dan hiç böyle ses duymadınız.. 106 GTI gibi sesi cıkıyor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Sezon geçtiği için satılmıyor birazda. Motoru koyacak yeri olmayanlar haklı olarak şimdi motor almaya kalkmıyor.
Millet istiyor ki hem cam kenarı olsun hem şoför mahali olsun.
Ben 6800 ytl istiyorum. 6500 ytl verenler var. 6800'den aşağısında satmayacağım muhtemelen. (aksesuarsiz halde bile sezonda 6250'den satılırdı mesela)
600'lük motor hevesim de öldü sayılır. Millet hep fiyat kırmaya çalışıyor. Kırılan fiyat kadar yeni alacağım motora ben kendimden ekleme yapacağım.
Değeri iyice düşene kadar bineyim diyorum olmazsa. Nasıl olsa bakım vs. işleri elimden geliyor.
Hayırlısı olsun.
asm motorun kaç binde acaba ?? yada linkini verirsen sahibindendeki sevirim
Zaten asım abi şimdi satamazsan seneye kadar bekletirsen seneye benim okul işi tekrar olmazsa alıcam direk senin motoru açıköğretime yazılıp
bence bu kadar dolu bu kadar az kmde bu fıyata hakkaten bulmak cok zor olur...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
o yüzden ztn geçen sene olsaydı kesin alırdım okul olayı yoktu ama bu sefer okul için para biriktirmem lazım kesin :(
Okul işin olsun da motor işi kolay kardeş.
Allah'tan hayırlısı.
Faik'le de konuştuk bugün. Motoru satmayacağım galiba acil bir mesele olmazsa. Satarsamda araba almak için satacağım galiba. (manevi hesaplardan ötürü)
Halep oradaysa arşın burada. Ciddi düşünenler de bir türlü ulaşır artık bana. İlan dursun bakalım öyle.
Şunu anladım ki ilanda malınızı falan övmeyeceksiniz,şöyle temiz böyle iyi gibi ispatlara girmeyeceksiniz. Tuz ,ekmek hakkı bilene sofra kurmasanda olur demişler.
Motor almada ciddi bir adam çıkıp gelecek ve motora baktıktan sonra kendisi verecek kararını.
Geçen sene scooterımı satılığa çıkarmıştım. Benim ufaklığın temizliğinde pek motor yoktu ve ilanlarda istenene göre makul bir fiyat istiyordum(1750 ytl). Millet nedir,ne değildir anlasın diye ilana epey şeyler yazmıştım
Ha ne oldu o zaman? Cins cins rakamlar telaffuz edildi ve ben satmadım motoru. (1500 ytl teklif eden birkaç kişiye bile vermemiştim hatta!)
2 hafta öncesine kadar bir ilan daha açtım scooter'ım için. (aradan neredeyse 1 sene geçti ilk ilandan itibaren)
"Motor temizdir,kazasızdır ve pazarlıksız 1500 ytl'dir dedim" ilanda sadece.
Buradan bir arkadaş geldi ,gördü motoru. Temizliğini gözü ile de görmüş oldu. (Bundan iyisi Şam'da kayısı hesabı) 2 hafta sonrasına satış için sözleştik.
Şimdi ben, benim ilanı biraz daha yalın bir hale getireyim değil mi?
asım kaç kişi favoriye eklemiş motoru ?
bende 7 kişi eklemiş ses yok :D
almaktan cok bende de aynısı var sunu nasıl yapsam bunu nasıl yapsam dıye soran var
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bazen bakıyorum ne motorlar var onları alacak olanlara acıyorum valla...
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Karenaj kırılması,boyada çizik vs. bunlar hallolacak ve iz bırakmayacak şeyler.
Aksesuar falan da pek önemli değil. Maddiyat elverdiğince yapılacak şeyler.
Ama dediğin gibi ne motorlar var. Sahibinin nasıl kullandığını bilemeyince her araç kapalı kutudur.
Satma satma sen abi motoru Ben alıcam onu sen binedur :D
Sezercik filmindeki şişko çocuk gibi oldum valla benim olacak road fighter vurucam kırbacı vurucam kırbacı :D
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)