Azizim aküyü yeni şarj ettim, motor zaten çalışıyordu, birkaç tur attım sonra geldim rölantide çalışırken stop etti ve bidaha çalışmadı... Marş motoru çalışıyor ama motor marş almıyor bir türlü... Enjeksiyon yada bujilerde sıkıntı vardır sanıyorum ama başka sebebi olabilir mi?
HYO-GT250R
İstanbul
El yapımı plakalıkla ilgilenenler, kendi plakalığını yapmak isteyenler forumda ki kendin yap (DIY) bölümüne bakabilirler arkadaşlar :D
Arkadaşlar öncelikle merhabalar aranıza katılmayı düşünüyorum 2013 model 895 km de neredeyse 0 bir gt250r buldum ankara da ancak ben izmir de yaşıyorum ve çalıştığım için ankara ya gelmem zor bu yuzden ankara da benim için motoru kontrol edebilecek biri var midir arkadaş hiçbir sıkıntısı olmadığını söylüyor ancak piyasanın çok altına satıyor motoru bu yuzden kafamda soru işaretleri oluştu kaziklanmak istemiyorum, daha önce sitede bu şekilde bi işlem yapan oldu mu ? İlgilenirseniz sevinirim iyi gunler.
Arkadaşlar yokmu yardımcı olabilecek kimse en azından ankarada hangi ustaya göturebiliriz motoru bu konuda yardımcı olun
Zaman sıkıntım olmasa ben yardımcı olurdum fakat çalışma saatlerim ne yazık ki çok ters. Emek'te 4.44 motor var, orası işini profesyonel yapar. Eski Hyosung servisiydi, şuan tamamen Bajaj'a döndü fakat ustaları Hyosung konusunda bilgilidir. Başka fikir almak için Ankara MT'ye yazsanız daha iyi olur.
Cümleten merhabalar. Bu akşam, neredeyse bir aydır yatan motorumu bir çalıştırayım dedim. Aküyü taktım temizledim marşa bastım fakat akü zayıflamış galiba, takviye ile çalıştırdım. Biraz ısınsın kendine gelsin, akü de dolsun diye 15-20 dakika rölantide bekledikten sonra kaskımı takıp atladım motora, fakat bacaklarımda normalden fazla bir sıcaklık hissettim. Hatta o kadar ısındı ki, motordan hafifçe belli belirsiz buhar çıkmaya başladı, hemen indim noluyor diye bakınırken motor bi iki tekledi, rölantisi düştü ve stop etti... Tekrar gaz verince akü çok zayıfmış gibi biraz zorladı ama çalışmadı. Radyatöre bakayım dedim, dokunulmuyor bile, bayağı fazla ısınmış. Motor soğuyunca tekrar düzgün marş basmaya başladı ama açıkçası tırstım çalıştırmadım
Sorun ne olabilir yardımcı olabilecek, fikri olan var mı? Bir abimiz bujilerde sıkıntı varsa motor hızlı ve fazla ısınabilir, bir kontrol et dedi, başka önerisi olan varsa yardım kabul edilir
HYO-GT250R
İstanbul
Ön dişli sökülmüş haldeyken gaz verince ön dişli milinin oradan yağ kaçırması normalmidir ve orada keçe varmı ben göremedim?
replika sahte değil mi bunlar? türkiyede yapıyolar egzosu üzerine sticker..
ne yaptın bu konuyu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------
egzosumu söktüm ne yapsam acaba? orjinalinin içinimi boşalttırsam? yoksa başka bir egzos mu alıp kaynattırsam? nasıl daha güzel ses çıkar naked için
insta: veli_montana_
arkadaşlar benim motorun direksiyon kilidi bozulmuş sanırım ya biri çalışcak o yüzden kırdı yada kendi kendine oldu bilmiyorum, kilidi değiiştirsem o da değişmiş düzelmiş olur mu? yani direksiyon kilidini kitlesem bile direksiyon aynen devam dönüyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
benim disk kilininide sanırım bir tarafındaki vidası düşmüş öbür tarafıda gevşemiş tam
hep içimde kalan bir motordu gt250r bir tane buldum ancak bilemiyorum km orjınalmı diye bir problemi varmı diye http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...49292604/detay
Arkadaşlar kısmetse yarın 2. el Gt250r alıyorum. Satışı üzerime almadan önce, özellikle bakmam incelemem gereken ayrıntıları yazarmısınız? Nelere dikkat etmeliyim.
Arkadaslar motoru almak istiyorum fakat galiba artik sifir satan yer yok? Malum sitede kanuni bolumunden kaldirilmis. Sitesindede yok?
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)