Selamun Aleykum Herkeze iyi günler iyi hafta sonlari dilerim
2009-2012 yillari arasinda 40 bin km ybr tecrubesinden sonra dün itibari ile motorsikletsizlige dayanamayarak 2011 beyaz gt 250 r almiş bulunmaktayim
Herkeze iyi sürüşler dilerim
Selamun Aleykum Herkeze iyi günler iyi hafta sonlari dilerim
2009-2012 yillari arasinda 40 bin km ybr tecrubesinden sonra dün itibari ile motorsikletsizlige dayanamayarak 2011 beyaz gt 250 r almiş bulunmaktayim
Herkeze iyi sürüşler dilerim
Evet kararımı verip bende GT 250R sahibi oldum 2013 model 2000 km'de. Bir sorum olcak arkadaşlar 3000 bakımı yaklaşıyor ist anadolu yakasında bildiğiniz iyi bir servis var mı ve neler yapılacak bakımda.
Dostlar bana çok acil 2011 siyah beya sedefli renk kodu lazım. Daha önce boyatmış olan falan var mı?
Değişik bir soru soracam güzel cevaplar gelirse tekrar 360 derece dönüp bu motora yöneleceğim.
ilk motorum tvs apache.Artık yetmemeye başladı.Geçen yol yaptım 100 km falan rüzgar mahvetti beni.Birazda belim ağrıdı.Şimdi ben hyo alırsam dar gidon turundan şehir içinde(genelde şehir içi kullanırım) çok sıkıntı yaşar mıyım yoksa zamanla alışır tvsyi kullandığım gibi kullanır mıyım?Resimlerine bakarken şehir içinde hamallık gibi geliyor cüssesinden dolayı gerçekte de öyle mi?Alırsam makyajlı kasa 2013 üzeri alırım.Kronik sorunu malzeme sorunu yaşatır mı yoksa tvs gibi yağını suyunu koyup devam eder miyim?Özetle bu motor beni aldığıma pişman eder mi yoksa iyiki almışım dedirtir mi? Şimdiden teşekkürler..
sakat bir motor alırsan seni doğduguna pişman eder.2008 model enjeksiyonlu hyo yu 110 bin km kullandım.hiç yolda kalmadım hiç canımı sıkmadı.adam gibi kullanır bakımlarına özen gösterir,190-200 km/h görücem diye redline girip çıkıp zorlamazsan hiç birşey olmaz.otoyolda rüzgardan çok fazla etkilenmezsin,camın altına kapanarak rüzgarı hissetmezsin bile.yanından bir otobüs kamyon geçince öbür şeride savrulmazsın.benim karşılaştığın tek sorun xenon merakı yüzünden statörü bozmam oldu ki ben birde paraya kıyıp mtec xenon almıştım.xenona bulaşma osram nightbraker işini görür.şehir içinde tvs'e göre biraz yorar fakat zamanla alışırsın.ben istanbul trafiğinde günde 70 km yapıyorum işe gidip gelirken.bu arada 57-60 tl lik yakıtla 380 -400 km yi gördüğüm oldu.hemde sıkışık trafikde dur kalk yapa yapa.yetkili servise göstermeden heleki çoluk çocukdan motor alma.başka merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım. iyiakşamlar ...
110 bin olmasada bendeki motorda 35 bin e geldi. bakımlarını zamanında ve olması gibi yaparsan 110 binde 200 binde görürsün yeterki ilgilen makineyle
xenon 35 watt ama ilk çalıştırma esnasında 8-9 amper güç çekiyor.youtubede videosu vardı.zaten H3 olduğu için çok aman aman fark yaratmıyor senin için.sadece daha görünür oluyorsun.
Arkadaşlar merhaba. Ben yeni bir Hyosung sahibi olarak size bir soru sormak istiyorum. Motoruma egzoz aldım ancak servis dışında taktırmak muhtemelen garantiyi yakacaktır. Yetkili serviste taktırır isek devam ediyor mu garantisi ?
Hocam birebir uyumlu falan ama burası Türkiye, bende yüksek ihtimal garanti dışı bırakacaklarını düşünüyorum. Bu arada rica etsem motosikletinizin fotoğraflarını çekip atsanız? baya kalabalık bir grup olarak çok merak ediyoruz Hatta Bursaya yolunuz düşerse bir kahve ısmarlayalım
SONUNA KADAR İZİNDEYİM ATAM!
Dört teker bedenimi, iki teker ruhumu taşır.
[QUOTE=Green Arrow;3648240]Size bunu hangi servis bildirdi acaba ? Serviste takılıp garantiyi bozmayan bir çok marka biliyorum çünkü. Kaldı ki aldığım egzozu yurtdışındaki Hyosung bayileri kendileri satıyor birebir uyumlu olduğu için. Farklı farklı bayilere sormayı planlıyorum.[/QU
istanbul kayalar servıs soledı
X5 sayfasında bir sürü fotoğraf koydum oraya beklerim sizi sayfayı güncel olarak şenlendirmeye çalışıyorum İnşallah yolum düşerde görüşürüz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------
[QUOTE=screamaykut;3648316]Anladım. Kayalar konusunda bir arkadaş daha uyardı. Ancak servis yetkisi SYM ağırlıklı bayilerde artık. Ana bayi İstanbul motor oldu eski bayilerde düzene devam ediyorlar elbette servis ve hizmet konusunda.
Arkadaşlar benim motorun farları çok kötü 10 metre ilerisini göremiyorum, uzunları yakıyorum ince bir şekilde uzağı gösteriyor yani uzunlar varmı yok mu belli değil. Genel olarak mı böyle yoksa bir ayarı falan mı var. Birde mercekli far var yani. Xenon falanda takmak istemiyorum sıkıntı çıkarır diye.
Xenon ben bir dönem kullandım, sıkontı çıkarmadı. Ama şüphe varsa içinizde osramın night breaker larına bakabikirsiniz. Bir de far o kadar da zatıf yanmamalı, ampule bağlı şase kablosu vardı sanırım. Onu bi kontrol edin tam temas etmiyorsa sönük yanar
Arkadaşlar bu gtr 250 nin sıkıntısı çok mudur ne gibi sorunları olduğunu yazarmısınız
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)