Orcun depoda kaynak yeri yok. Sasedeki kaynak yerlerini soyluyorsan onun icin yapabilecek cok bisey yok boyle sevecegiz
Orcun depoda kaynak yeri yok. Sasedeki kaynak yerlerini soyluyorsan onun icin yapabilecek cok bisey yok boyle sevecegiz
bende cıkma üst mesnet buldum deldırdım ve uygun acılı gıdon alıcam benım sorun gecen gaz telı degıstırdım ama yeni taktıgım eskisinden kısa gibi hemen söyleyeyim kuralkandan almıstım zamanında şimdi bu gaz telı kısa kalmazmı o yuzden o beyaz motoru detaylı resimlerini burdan yada özelden paylaşabılırmısiz(bu arada yanılmış olabılırım isim konusunda dediğim gibi son 3 yıldır hyo kullanmıyordum.)
biz gaztelinde sıkıntı yaşamadık yetişti. fakat fren hidrolik ortumunu ve debriyaj teli kısa kaldı. tabi benim kullandıgım gidon 28mm ve biraz genişti. bunu göz önünde bulundurman gerekir. debriyaj telini gt250 debriyaj teli ile degiştik. fren hidrolik hortumlarınıda istanbulda ikitellide sanayide uzattırdık. onun dışında elektrik tesisatıylada biraz oynaman gerekebilir. malım gt250r ın elektrik tesisatı grenaj altında kaldıgı için cok fazla göze carpmıyordu. grenajı cıkarttıktan sonra kablolar ortada kalıyor. motorun şuan undocab ta oldugu için detaylı resim paylaşamıyorum ama geldiginde detaylı resimlerini ekleyebilirim.
Arkdaşlar 2013 kasa hyosung arıyorum 10.000 km geçmemiş satan varsa öm atabilir
Arkadaşlar MT 07 alacağım için motorumu satıyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-sifirdan-farksiz-garantili-plus-performansegzozlu-plus-ekstrali-gt250r-207975502/detay/
Özelden ulaşabilirsiniz detaylar için.
Arkadaslar merhaba bende 2014 model hyosung 250r var dun yaklasık 150km yol yaptım ama son kılometrelerde debrıyaja bastıgım an motor stop edıyor. Yanı vıtes 5ten 4e atmak ıcın debrıyaja bastıgım zaman stop ettı. Kenara cektım tekrar marsa bastım devır 1000de 2-4sanıye kadar calıstı tekrar durdu sonra kontagı kapatıp 5dakka kadar bekleyıp tekrar mars yaptım duzgun calıstı gaz yemesıde ıyıydı fakat her 4-5km sonra tekrar basıma geldı Allahtan gıdecegım yere ulastıgım ıcın ısyerıne park ettım sızce sebebı ne olabılır
MERHABALAR.
HYOSUNG almayı planlıyorum.
şu ilanda ki mtoor nasıldır bilgi verir misiniz?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8342951/detay/
2011 de kasalarda böyle bir çift renk yok diyebiliyorum. deponun bitiş noktasına bakarsan grenajların biraz ayrık oldugunu fark edeceksin.madem düşmesi kalkması yok o grenaj neden öyle sormak lazım.
s.a arkadaşlar aranıza yeni katıldım bi hyosung aldım ama pek kullanamadan arka amortisör patladı ve motor bi de baskı balata istiyo araştırdım baya pahalı bunlar istanbuldan bana yardımcı olabilecek var mı acaba ?
istanbuldayım elimizden gelen bişey olursa ne gerekiyorsa yaparız.nasıl bir yardım istiyorsun?
sağolun ilginiz için. bu arka amortisörü nerden uygun bi fiyata temin edebilirim veya amortisör ve baski balatayi uygun fiyata yaptirabilecegim bi usta var mı tanıdığınız. Bakırköy de bi ustayla görüştüm amortisör ve baskı balataya sadece parça parası 580 lira çıkardı bunun oluru bu mudur mecbur yaptircaz mi yoksa biraz daha uygun yapabilecek tanıdığınız var mı acaba ?
selam arka amortisör patlaksa tamir olmaz değişecek.sıfırı 550 tl kuralkanda devriyaj balatasıda sahibinden.comda var newfren 150-170 tl arası.Avcılara gidebilirsen Denizköşklerde motopark var yetkili servisdir.onda çıkma parça buluyor bazen.iyi ustadır tavsiye ederim.
çıkma parça ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum çıkma bi amortisör sağlıklı olur mu kullanıp tecrübe edeniniz var mı acaba ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------
bi de bu servisin numarasi var mı hocam ya bi arayıp bilgi alayım ben
merhaba arkadaşlar, sezon açıldı maalesef ben arızayla sezonu açtım motoruma yeni akü aldım aküyü taktım ama göstergelere elektrik gelmiyor marş basmıyor motorda hiç elektrik yok neden olabilişr acaba??
yardımcı olur fikir verriseniz sevinirim herkese kazasız belasız sürüşler
arkadaşlar 2. el hyosung için bir arkadaşla görüştüm. 2010 model 15 binde aldığımda motoru çok yormuşlardı piston kitledi krank egzantirik falan değişti 1 senedir bende sorun çıkarmadı dedi. 15binde piston kitlemesi krankın değişmesi bunlar eğer motosiklet gerçekten kilometresi denildiği gibiyse motosikletin hor kullanıldığını gösteriyor. sormak istediğim motorun başka bir yerinde sıkıntı çıkar mı? kesin burası da bozulur şurasında da sıkıntı çıkar dediğiniz noktalar var mı? cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)