selam herkese bende modial 250cc var bunu satıp Hyosung GT250R almak istiyorum bu motoru kullanıpta memnuniyetinizi anlatırmısınız çünki ben birkere hata yaptım birdaha aynı hatayı yapmak istemiyorum bana biraz bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum (ademavci75@hotmail.com):silent::silent:
yardımcı olabildiysem ne mutlu. Başta tereddüt oluyor insanda da yersiz tereddütler.
Mondial le kıyaslama bence. birincisi motorun mekaniği gayet iyi. Motorda problem çok duymadım. Şanzıman da sert biraz ama alışılıyor. R modelde sadece zamanla grenajlar ufak tefek gevşiyor ama onu da periyodik bakımda sökülüp takılınca hallediyorlar. Özellikle frenler çok iyi hyosung da. Bence daha yavaş motorla büyük şehirlerde otobanlarda seyretmek daha tehlikeli trafiğe uyum sağlayabilmek lazım. Bir de bu motorların boyutları gerçekten büyük ve gösterişli geçen gün kawa er6n ile yan yana koyduk ta çok küçük kaldı o gerçekten. Tabii bir honda yamaha çok daha kaliteli ama hangi modeli. tutup ta cbf 250 ile kıyaslamanın anlamı yok. Tabii gidip te cbr 600f alabiliyorsanız o başka.
arkadaşlar öncelikle merhaba.. size bir sorum olacak.. ben daha once scooter kullandım 1-2 ay kadar fakat hıc vıteslı motor kullanmadım.Boyum 183 kg 72. Racing bir motorla baslamak istiyorum cunku digerlerinin tasarım hosuma gitmiyor.Ben de ilk baslarda CBR 125 de karar kılmıstım ama yakından gorunce vazgectım :D
Su anda da Aprilia nın RS125 ine resmen vurulmu durumdayım fakat Turkıyede sıfırı yok sanırım. 2 elde de dagılmamıs zor bulurum sanırım Aprilia
İkinci olarak Derbi GPR 125R lere baktım ve cok hosuma gitti.. Bir tek selesi rahatsızmıs.. Ve Hyosung GT250R cok cok hos bir model fakat her iki motorunda 29bg civarlık gücü ve Hyosung un heybeti beni korkutmuyor degil.. Sizce hyosung akıllıca bir secim olur mu benim icin ?
Sımdiden teşekkür ederim
arjenn fizik olarak yeterlisin fakat gt250r biraz da tecrübe istiyor.
aprilia rs125 in sıfırı Türkiyede var ve 11000 lira civarı, derbi ise 8500 lira civarıydı sanırım. 6000 lira civarına temiz 2.el derbi gpr 125 bulunabiliyor.
tavsiyem: arada düşük hacimli bir vitesli ile kendini iyice pişirirsen hyosung iyi bir seçim olur ilerde.
sanırım sıfır aprilia alıcam...
aslında tecrübem olsa Aprilia yerine CBR 600F alırdım fakat cesedim cok yakısıklı olsun istemiyorum Derbi yide bugun yakından gordum resimlerdeki gibi durmuyor ama sonucta 5500 e temiz bulunabiliyor dedıgın gibi.. Fakat aprilia ının tasarıma hasta oldum aynı sekilde Cagiva Mito da aynı sekilde ...
hyosungla baslamaman gerektigini anladm ama eywallah kardesım ;)
Arkadaşlar bişi sormak istiyorum gt 250 r ile gt 650 r arasında boyut farkı varmıdır.uzunluk yukseklık genişlik aynımısı 2 motorda da
boyut farkı yok şasisi birazdaha güçlendirilmiş o kadar ayrıntılı bilgiyi www.hyosung.com.tr adresinden bulabilirsin..
www taraflihaber.com [B]FARKI TARAFINDA[/B]
Teşekkür ederim zat-ı muhterem..Sormamın sebebı ben hiç yakından görmemiştim hyosungları bugun bi yere gıttım baktım yanımda cok güzel bır motor var anaa hyosung 650 r mış.ınanamadım ya kırmızı sıyah çok müthişti.250 sını almalıyım dıye düşündüm hemen.
Çinliler gibi olmaz inşallah ; benim başım dertte de bir zealsun 200 gs ile :(
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
olmaz herhalde ya baksana kullanıcıları cok memnun bu motordan
bir kere çinlilerle bi alakasıı yogg.kullanıcılarında bildiği gibii motosiklet suzuki mühendisleri tarafından tasarlandııı ve korede üretiliyor yaniii made in korea.
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
Bence güzel motor kim nederse desin ben beğeniyorum hem piyasada 250cc lik racing motor yok başka napalım sadece fiyatı çok yüksek o canımı sıkıyor yauff
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
BU memleket race üretmelidir....
bir bilen demiş...
UZANCEM seçim kampanyasında deseydi 600 cc. race 5.000 ytl olacak
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
alternatif her zaman tüketiciler açısından şart.
hyosunga bile alternatif lazım, fiyatı iyice yükseldi.
kimbilir, belki kymco(125 lik bir kodeli var) belki tvs yapar birşeyler.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)