Şile daha mantıklı olmaz mı ? Tekirdağ tarafı kilittir
Arkadaşlar motorumuzun sayfası olduğundan buraya da koyayım dedim. Bugün motorumun fren balatalarını değiştirdik videolu bir gösterim hazırladım. Umarım sizlere de faydası dokunur.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-gosterim.html
İşimiz kapışmak değil zevk Ben pek sıcak bakmıyorum böyle şeylere. Hem biz yapsak bile tam profesyonel olmaz zaten. Herkesin kilo ve boy oranı farklı. Youtube'da bu işi yapanlar resmi olarak test edenlerin kiloları ve boyları hemen hemen aynı. Çünkü resmi testler. Ama zevk için deneriz
Bu arada bu akşam silivri'ye gazlayacağız, gelmek isterseniz sizi de bekleriz. 7-8 motor varız şuanda. Saat 10-10:30 gibi hareket edicez haliç köprüsü üzerinden.
Yarış peşinde degilim zaten maksat yeşillik olsun video çeker foruma koyardik eylenirdik pardon eğlenirdik.davetiniz için çok teşekkür ederim bu akşam musait değilim başka bir zamanda görüşmek üzere
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
Bugün bayram arifesi dikkatli olun arkadaşlar hepinize iyi bayramlar
merhaba arkadaşlar boy 185 kilo 80 ben başlangıç motoru için hyo almayı düşünüyorum sıkıntı yaşarmıyım sürmekte aklımı kurcalıyor yardımcı olurmusunuz
Evet beyler dün akşama arife gecesinde yapmış olduğumuz güzel gazlama için katılan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Sağ olsunlar geldiler, tatlı bir kalabalık vardı ve zevkli bir sürüş oldu. Kişilerin kendilerini bilen insanlar olması daha da güzeldi açıkçası. Gaz açanda efendi bir şekilde gazladı bilinçli olarak. Bir kaç fotoğraf paylaşıyorum. Hepsini atmak gibi bir lüksüm yok maalesef çok fotoğraf var
_
_
_
_
İsmi lazım değil birisi burada motorumu kötü şeyler yapıyor, onu geçiyorum diye yediremedi
_
_
_
_
_
_
_
Malum fotoğrafları çeken biz, ama bizi çeken yok ki hatıramız kalsın. Bizde Öz çekim yaparız
_
_
Kendi yaşadıklarımı bu başlık altında paylaştım. Başka arkadaşlarda yorum yazarsa okuyun faydalı olacaktır...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...slayanlar.html
2006 Hyosung GT250R >> 2011 Hyosung GT250R EFi
Arkadaşlar bana canı gönülden samimi cevap vereceklere soruyorum yahu bu hyosung cidden bu kadar kötü bir motor mu? Millet frenleri yok gidon dönmüyor servise çok işiniz düşen tarzı yorumlar yapmış hep iyide kardeşim bunca adam kullanıyor diyorum kendi kendime cidden bu kadar kötü olsa böyle bir kitleye hitap edebilir mi?
Bi sonraki motorumu araştırıyorum şimdiden ya (hiç sevmesemde hondanın fiyat politikasını) cbr 250 yada hyo 250 alacağım iki motorda neredeyse aynı fiyat çok garip geldi bu tip yorumlar bana siz de açıklık getirirseniz sevinirim.
gidon evet cbr a göre geniş açılı değil ama bir tank slapping durumunda cbr da olmak istemezdim. Kaldı ki bunu da yaşadım biraz şans biraz gidonu sağ uçtan sol uca olan mesafesinin azolmasıyla bir şekilde toparlandı motosiklet.
Hyosung alırsanız tek yapmanız gereken yağını zamanında değiştirmek ve düşüp karenajlarını kırmamak.
Mersin den kimse yokmu yav
Herkese hakettiği değeri vereceksin.Öküze kravat takmanın anlamı yok...
Arkadaşlar motor rolantide çalışırken ibre kendiliğinden inip çıkıyor.. Gaz verdiğim zaman düşük devirde kalıp stop ediyor yada birden gaz açıyor. Pipo başlığı sorunu yaşayan arkadaşlar vardı. Sorun bendeki gibi miydi? Evet ise nasıl bir süreç izlediğinizi anlatır mısınız? Herkese hayırlı bayramlar..
Rolantideyken devirin inip cikma sorunu2 3 ay once benimde başıma gelmisti tesadüfen mi düzeldi bilmiyorum ama karbüratörü temizleyince sorun ortadan kalkti
Motoru ilk çalıştırdığımda ani gaz verdiğimde stop ediyodu biraz ısındıktan sonra sorun ortadan kalkıyodu
Pipoyla ilgili olarakta önceki pipo cok yipranmis olmasindan dolayida motoru yikadigimda buyuk bi ihtimal icine su kaciyodu motor yarim saat boyunca hic calismiyodu marş almiyodu calisssada 5 10 saniye calisip stop ediyodu
yaklasik bi 6 ay once ngk nin piposundan aldim 6 aydir motoru yikiyorum suana dek hic calismamazlik yapmadi
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)