Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Eylül 2014, 15:36
Serk21 adlı üyeden alıntı
bende değirmenderede oturuyorum, 2. el aldım servis bakımlı, önceki sahibi motul 7100 yağ koydurmuş yani apaçiden almadım =) ben hiç hesaplamadım ama tahminim 26 kuruş civarı yakıyor. sıfır almak mantıklı aslında çünkü gt250r da macerasız motor bulmak zor =)
evet apaçi harici bulmak biraz zor belki forumdan bildik bir motor denk gelir hayırlısı bakalım. Sahibindeni sürekli takip ediyorum ama yeni kasa çok az var olanlarda satılmıyor anlamadım önceden daha çok hyo vardı şimdi pek ikinci el yok belki sezonun bitmesini bekliyodur millet anlamadım.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Reklamlar
-
01 Eylül 2014, 15:43
chemical adlı üyeden alıntı
evet apaçi harici bulmak biraz zor
belki forumdan bildik bir motor denk gelir hayırlısı bakalım. Sahibindeni sürekli takip ediyorum ama yeni kasa çok az var olanlarda satılmıyor anlamadım önceden daha çok hyo vardı şimdi pek ikinci el yok belki sezonun bitmesini bekliyodur millet anlamadım.
millet memnun halinden satmıyor =) mv agusta gibi geziyolar piyasada =) bende ilan koydum çok yakıyor diye malum hergün değirmendereden izmit kandıra sapağının oraya git gel yapıyorum iş yerim yol paramı vermiyor serviside yok.. 100 lük cup alıp birde tüp takmayı düşünüyorum :D :D şuan maaşımın nerdeyse yarısını benzine veriyorum
-
01 Eylül 2014, 19:39
Serk21 adlı üyeden alıntı
millet memnun halinden satmıyor =) mv agusta gibi geziyolar piyasada =) bende ilan koydum çok yakıyor diye malum hergün değirmendereden izmit kandıra sapağının oraya git gel yapıyorum iş yerim yol paramı vermiyor serviside yok.. 100 lük cup alıp birde tüp takmayı düşünüyorum :D :D şuan maaşımın nerdeyse yarısını benzine veriyorum
benimde servisim bazen olmuyor olmayınca otobüs parası üzerinden veriyor çakallar git gel kurtarır beni motorla sanırım
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
01 Eylül 2014, 20:40
selamlar 2010 üstü hyosung arıyorum. Beyaz renk tercihimdir iyi forumlar
-
01 Eylül 2014, 22:01
3000 bakımına 145 tl alırlar 7000 bakımdada 190 tl
-
02 Eylül 2014, 09:19
benimde servisim bazen olmuyor olmayınca otobüs parası üzerinden veriyor çakallar
git gel kurtarır beni motorla sanırım
gölcükten izmite daha yakın, birde benim olduğum yer izmitin çıkışı sayılır =) senin iş yeri nerde bilmiyorum ama benimkinden tahminim 5 km fln yakındır(sadece d.dere gölcük 3.5 km) yani günde 10 km kardasın =) senin için mantıklı olabilir ama motoru koyacak yerin varsa. bu makina öyle sokak ortasına koyulmaz bence,malum parça fiyatları gerçi benide kurtarıyo minibüsle aynı parayı yakıyo ama daha az yaksa hayır demem.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:17 ----------
ZYFR55 adlı üyeden alıntı
3000 bakımına 145 tl alırlar 7000 bakımdada 190 tl
Fiyatlar değişken, bana kocaeli servisi 11.000 bakımına 200 tl dedi sadece yağ+filtre için,bujı vs değişirse fiyata eklenir dedi. Ben istanbula gittim herşey dahil 100 tl ye yaptırdım. dikkat edin kazıkçılar heryerde.
-
02 Eylül 2014, 19:48
Eski mesajlarda aradım ancak bulamadım 30 bin km sonra buji piposu çatlaması yaşadım, 2011 model Hyo ya mümkünse ngk marka buji piposu önerir misiniz?
-
02 Eylül 2014, 23:38
Sym wolf baya bir az yakıyor ikinci el fiyatlarında baya uygun sağlam motor ama naked işte. Race seven biri olarak hyo bir adım önde. Cbr da güzeldi ama grenajlı commuter hyo tam race az paraya az yakıta race keyifi😃
-
03 Eylül 2014, 10:18
fl ışığı yandı ve sönmüyor. servise bırakacağım sanırım. dün depoyu fulledim bununla bir alakası olabilir mi acaba?
-
03 Eylül 2014, 19:54
MhmtcnKoral adlı üyeden alıntı
Eski mesajlarda aradım ancak bulamadım 30 bin km sonra buji piposu çatlaması yaşadım, 2011 model Hyo ya mümkünse ngk marka buji piposu önerir misiniz?
NGK SD05F....
-
03 Eylül 2014, 22:06
Hocam teşekkür ederim. Sipariş verdim bir an önce halletsem şu sorunu motorumu özledim yahu
-
04 Eylül 2014, 10:30
Sym wolf baya bir az yakıyor ikinci el fiyatlarında baya uygun sağlam motor ama naked işte. Race seven biri olarak hyo bir adım önde. Cbr da güzeldi ama grenajlı commuter hyo tam race az paraya az yakıta race keyifi😃
Yakın arkadaşımda wolf var,söylediğine göre yakıtı gerçekten çok az,kokluyor resmen ama titreşim olayı adamı canından bezdirdi.. Birde malzeme kalitesini beğenmedim ayrıca geçende çocuk debriyaj balatası aldı tam 250tl.. sadece balata.. o yüzden wolf elma kurdudur benim için =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:27 ----------
linkinpark20 adlı üyeden alıntı
fl ışığı yandı ve sönmüyor. servise bırakacağım sanırım. dün depoyu fulledim bununla bir alakası olabilir mi acaba?
plakana kesilmiş benzin fişini atmadın inşallah? hemen sıcağı sıcağına servise çekip istasyona fatura etseydin.. tabi benzin almadan önce sağlam,aldıktan sonra bu hatayı verdiyse.. bazı istasyonların benzinine su karışıyor bazılarının benzininde de resmen pislik çıkıyor.
-
05 Eylül 2014, 00:25
MhmtcnKoral adlı üyeden alıntı
Hocam teşekkür ederim. Sipariş verdim bir an önce halletsem şu sorunu motorumu özledim yahu
Eski pipoların başlıklarını ngk'ların başlıklarıyla değiştirmeyi unutma
-
06 Eylül 2014, 04:47
arkadaslar ikinci el bi hyosung 250r aldım bi kaç parça gerekli bana mesela kafa grenajı uzerinde ufak bi parça var karbiratorun gorundugu kısım kucuk bi parça ama sıfırı 80 lira cıkması yada yan sanayisi var mıdır bide sagda firen pedalim kırık kaynak ile tutturulmus onu da degistirmek istiyorum var mı bilgisi olan yardımcı olursanız cok makbule geçer.
-
06 Eylül 2014, 19:27
-
06 Eylül 2014, 20:33
Mt 60 rs corsa takan var mi arkadaslar motora? Aslinda lastik olculeriyle oynamak istemiyorum ama malesef bu kalitede hyosunga uyan lastik de goremedim. Kisin da kulla acagim icin bu lastigi takmak istiyorum. Ebati 160. Ozellikle lastikleri kalinlastiranlarin yorumlarini bekliyorum.
-
07 Eylül 2014, 11:23
-
07 Eylül 2014, 16:10
Merhabalar
7000 tl ye 2.el gt250r bulmak mümkün mü arkadaşlar ? Ölü motor öu olur bu fiyata ? Birde 1.90 boyum var motorlar genelde altıma küçük geliyor. Bu nasıl durur acaba ? Teşekrler.
-
07 Eylül 2014, 16:20
linkinpark20 adlı üyeden alıntı
Mt 60 rs corsa takan var mi arkadaslar motora? Aslinda lastik olculeriyle oynamak istemiyorum ama malesef bu kalitede hyosunga uyan lastik de goremedim. Kisin da kulla acagim icin bu lastigi takmak istiyorum. Ebati 160. Ozellikle lastikleri kalinlastiranlarin yorumlarini bekliyorum.
Ben motosikletime diablo rosso 2 taktım, yüksek hızlarda neredeyse ayaklık sürtecek kadar yatabiliyor motor ve inanılmaz stabil oldu. yön değiştirmek çok daha hızlı ve kolay. Arkada 150/60 lastik olduğundan son hızı biraz düşü (shinkoya göre 1.5 cm daha alçak bir lastik) fakat hızlanması biraz daha iyileşti.
Mt60 rs corsa o dişli yapısıyla virajlarda ne yapar, ss görünümlü bir motosiklete ne kadar yakışır bilemiyorum. Yağmurda, tozda toprakta iş yapacağı kesin fakat hyosungla toprakta ne işimiz var diye kendime sormadan edemiyorum
-
08 Eylül 2014, 01:48
BatuhanK adlı üyeden alıntı
Ben motosikletime diablo rosso 2 taktım, yüksek hızlarda neredeyse ayaklık sürtecek kadar yatabiliyor motor ve inanılmaz stabil oldu. yön değiştirmek çok daha hızlı ve kolay. Arkada 150/60 lastik olduğundan son hızı biraz düşü (shinkoya göre 1.5 cm daha alçak bir lastik) fakat hızlanması biraz daha iyileşti.
Mt60 rs corsa o dişli yapısıyla virajlarda ne yapar, ss görünümlü bir motosiklete ne kadar yakışır bilemiyorum. Yağmurda, tozda toprakta iş yapacağı kesin fakat hyosungla toprakta ne işimiz var diye kendime sormadan edemiyorum
tavsiyeniz için teşekkürler. lastiği motorda test etmiş birini gördüğüm için ayrıca sevindim. öneriniz bana mantıklı geldi büyük ihtimal ben de pirelli diablo rosso 2 alacağım. araştırdım yağmur performansı epey iyiymiş. ön zaten orjinal ebad arka da orjinale çok yakın yumurta olma riski de yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler