150 - 200 ytl plaka ruhsat masrafıda var sıfırda etti 9,000 ytl :D
150 - 200 ytl plaka ruhsat masrafıda var sıfırda etti 9,000 ytl :D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
9000 mi? Şu an plaka masrafı dahil 8000 bine sıfır 2009 model yeni gt 250 r veriyorlar.Zaten kış geldi birde üstüne kriz var..Fiyatlarında düşmesi gayet normal bu sadece motosiklet için değil çoğu şeyde geçerli.
arkadaşlar kısmetse önümüzdeki sezona bu motoru alıcam tahminim nisan gibi kötü havalar gittiğinde birşey merak ediyorum geçen senelerden tecrübe eden varmı bahar ve yaz sezonuna doğru kampanya yada fiyat düşüşü gibi etkinlikler oluyormu geçen gün 7,999 görmüştüm sahibindende 2009 0 GT250R'leri artık rüyalarıma girmeye başladı ne fena birşey bu arada bu iş
seT By eXe
evet bende 8000 biliyorum....
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Genelde herkes senin gibi havalar güzelleşince nisan mayıs gibi motor almaya başlıyor..O zaman da fiyatların düşmesi gibi bir durum olmuyor.Şu an nakit parası olan için gerçekten fırsatlar var her konu da..Bu aylarda sıfır motor satışları çok düşer hatta durma noktasına gelir bide buna kriz eklenince bayiler için motosiklet satmak çok zor..Onlar da kampanya yapmak zorunda hatta bazıları sırf dükkanı döndürebilsin diye kendi kar marjlarından bile indirim yapıyolar..Eğer nakit paran ve kapalı bir garajın varsa bu aylarda alabilirsin güzel havalarda da yavaş yavaş pratik yapmış olur yaza öğrenmiş olarak girersin..
keşke bir garajım olsa en büyük dert o olucak ozaman yılbaşını geçireyim ehliyetimide alayım 25 ekimde sınavımızıda yaptık sezon başlamadan 8000 ytl ve altında bulursam alıcam ^^
seT By eXe
tam alacaz derkennn:((((
yıllar once gumruk tarafindan el koyulan bi arabamız vardı biz tamamen unutmustuk onu artik 5yılı geçtıı
ve gecen gun artik geri alabilecegizimi bildirdikler felat 12.000ytl masrafi oldu
suan hem babamda bem bende araba var ama ben hicc memnun degilim bu istenn
simdi de satiyoruz arabayi hyo icin ya nasıl pisman oldum arabayi orda biraksaydikk teske diye :(((
arkadaslar sımdı bız hyosung markası altında mı alıcagız bu motoru yoksa stkanuni olarak mı ?? Birde servis olayına kanuni servislerine mi gtcez ??Daha önce yazıldıysa özür dilerim bu konuda kafam baya karıstı kanuniye bi antipatim var(kimse kızmasın önyargı diyelim)
son model alıcaksan st kanuni 2007 2006 gibi alıcaksan hyosung ^^ sonuçta üreticisi aynı kanuni dağıtıcı benim için pek farketmiyor
seT By eXe
2006 hyo bakmayın krank kolları kıran modeller bunlar =)
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
anladım.Motorumun ustunde kanuni yazması cok antipatik geliyor bana(kime bu markayı solesem burun kıvırıyor ondan) ben heralde baska bır motor bakcam yada bunun 2007 sı felan olabılır cok da begenmıstım motoru sansa bak
millete anlat dur bu motor hyosung kore yapılıo die herkes çin der gcer st alırsak en iisi 2007 almak sanırım hem fiyatta daha uygun olur gercı bnm almama 6-7 ay var ama o zmana ne sular akar allah bılır
2007 modelde st yok o modellerde hyo var st tavsiye ederim ama alıcaksanda enjeksiyonlu sistemi dha iyi hemde bakımlarında servise götürmen gerekiyor sorunsuz bir motorda bilgisayar kayıtları olduğundan orada çıkar hemde satarken artı çok büyük bir avantajdır
bakalım ben alana kadar st kullanıcıları olur burda heralde belkı onyargımı yener alırım motoru inşallah :D
olmazsa iice sıkıp kendimi para biriktirip kredi felan bir kawasaki ninja 250 alıcam belki bu arada diğer markalarda getirir 250 likler seçim yapma sansımız artar kawa girdiyse peşinden diğerleride gelir bence
ninjanın fiyatı 12.5bin ytl oldu hyo 9bin ytl tüm masraflatrıyla
artılarına eksilerine bakıcak olursak ninja daha ince bi yapıya sahip 125lik bir motorla 600lük arası bişe tek ön disk frene sahip bi motor (motor için yeterli olabilir ama herhangi bir arızada 2. bir frenin yok önde kurtarabileceğin bu benim düşüncem) aynı zamanda servis ücretleri biraz daha pahalı biliyorum
hyo yada st'nin eskilerine gelirsek markası fazla bilinmiş değil 4 büyük kadar ama stde kullanan arkadşlar war forumda çok memnunlar hyoya göre biraz daha az yakıyor bunun haricinde motorunu limitlere sokmadığın sürece bi sorunda yaşamıyorsun ninjada sürekli limit kullanan varmıdır bilmiyorum ama limit her motoru zaman içinde bozan devirler oluyor saten...
ninja 6 ileri hyo 5 ileri vitestir torkuda biraz daha yüksek biliyorum ninjaya göre son hızlarında ninja 20 km felan daha avantajlı sanırım ama bu biraz daha ince yapısından rüzgarı daha iyi bölebildiği için ve 6 ileri vitesinden 5 ileri vitesinde performansı gayet güzel birde lastik görünüşleri var ninjadaki lastikler yapıdan dolayı daha ince hyonunda fabrika çıkış lastiklerine çok güvenemiyorsun virajlarda lastikler ısınmadan yatmak tehlike arz ediyor değiştirmek gerek
< iLk@yy > cok guzel acıklamıssın sanırım ben alana kadar motoru epey bı karar degıstırıp duracağım fiyat farkıda cokmus ninja tahmininden tuzluymus :( motorda cüssede önemli tabi hyo baya + alıyor bundan (gercı daha yakından bır nınja gormedım) bıde 2. eli piyasası daha yok ninja nın en iyisi forumu takibe devam :D
önce bir alma aşamasına gelde yardımcı olmaya çalışır sana herkes bi şekilde
ben çok fazla araştırdım cüsse benim için önemli boy pos yerinde sağlamlık bakımındanda sınırları zorlanmadığı sürece güzel bir motor 3 4 aylık araştırmamdan sonra bu seviyede tek karar kıldığım motor bu eğer olurda piyango felan vurursa 1 cbr tarzı motor alıp acemeliği onda atarım sonrada 600 serisi herahngi bir motor alırım ama nerde bizde o şans neyse bu fiyata bu özelliklerde başka kaliteli bi alternatif çıkmadığı sürece en iyisi tabi benim için zaman nasıl geçicek bilmiyorum bence kanuni ismi var diye okadar uzak durma sonuçta bir dağıtıcı ve servis üretici değil.
seT By eXe
aynen ya benim içinde zaman çok zor geççek haziran gibi alabılcek duruma gelcem(işler malum) o zmana kadar bayileri felan gezerim iyice bir araştırırım :D zaten forumda saolsun herkes cok yardımcı oluyor
arkadaslar bu motorun 0 ını sadece bı yer 8000 e verıyodu oda fıyatını yukarı cektı...bundan sonra gelecek partı zamlı olarak gelecekmıs turkıyeye + bırde konusulan motorlu tasıtlar vergısıne %13 bır zam gelecekmıs artık gerısını sız hesaplayın...
bır baska cvp ıse hyosung servıslerı hala mevcut.hyosung motorunu oraya goturebılır veya st kanunı servısıne goturebılırsın ama st kanunı servısınde bgenel olarak bakarlar ama karburator farkından dolayı motorun o kısmıyla ılgılenmezler....st kanunı servıs ve bayılerı kanunı bayılerınden farklıdır kanunı bayıısı st kanunı motorlara bakamaz ancak hem st kanunı hemde kanunı bayısıyse bakabılır...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
fiyat baya artmıs olcak o zman simdi dicem yzf r125 9bn ytl :D gercı bırı 125 bırı 250 ne kadar kıyaslanır o cok ayrı bı mevzu :D
servisler bu şekildeyse daha iyi olur bence bakalım biz alana kadar bu st ler daha bı oturur heralde onumuzu daha iyi goruruz bızde
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)