Bende biliyorum serkan mişil,bursadalar.. 4 sene once hyosung aldigimda tiger in şişman uzun 250 tl lik egzozlari vardi, o zamanlar tanismistim.. sorun su ki ozamanlar uygun butceye de hitap eden yerli malimiz egzozlar ne oldu da pahali diye elestirdigimiz yoshimura,twobrothers gibi markalarla ayni fiyata yukseldi? Tamam pahalinegzozda yap,komple altin olsun platin olsun ama bi modelindd butceye uygun olsun.. yahu en ucuz egzozu asgari ucret kadar neredeyse Bunu adama sorsan sence istedigin cevabi alabilirmisin? )
Selamlar. Geçen hafta itibariyle çok sevdiğim beyaz hyosung'umu sattım ve hondaya geçiş yaptım.
Bu sayfayı yine takip etmeye devam edeceğim. Hyosung benim ilk göz ağrım hala hayranlıkla bakarım.
Motorlarınıza ve kendinize iyi bakın.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...e-ne-olur.html
https://www.facebook.com/enes.ayyuz
Eski hyocular, eski dostlar neredeler ? ? ? 6-7.000 Veriyim demeyi özledim yahu
Beyler 7000 bakımı yapacak servis lazım hyosungun sitesinden bakıp Sakarya'daki servisi aradım konuştum, garanti kapsamında periyodik bakım yapmadıklarını söyledi, eskiden bakıyorlarmış. Şimdi Sakarya'ya en yakın, gidilebilecek servis önerisi istiyorum + motul 7100 yağ koyan bir servis olursa iyi olur
Orjinalneksoz var isteyen olursa 100 tl
Motorum 1 senedir yatıyor. Neden derseniz işe gidip gelmek için kullanıyordum hemde zevk alıyordum. 1 senedir işsiz olduğum için eşimde motora sıcak bakmayıp binmediği için heryere arabamız ile gidiyoruz. Motora hiç fırsat olmuyor.. 1 tanede 2 yaşında oğlum var onun içinde motor daha çok erken olduğundan motorum uzun süre yatacak gibi sizce satayımmı? satmayada kıyamıyorum motorumu çok seviyorum kullanmasamda orada motorumun olduğunu bilmek bana huzur veriyor ama uzun süre kullanılmayan motorda ne gibi sorunlar çıkartabilir. sizce neyapmalıyım?
Maddi bir sorun yok ise satma derim. Motorunuz temizse,,, motor almak istediğiniz zaman temiz motor zor bulursunuz.
Ara sıra gezdirdiğin müddetçe bir sorun olmaz. Depo daima full olsun (aylarca çalıştırmayacaksan) ve yine aylarca çalışmayacaksa zincirlere-dişlilere bol bol gres yağı sürki pas oluşmasın.
He arada zaten gezdiriyorum dersen, sorun olmaz. Lastikleri betondan uzak tut bu arada. Altına bir şeyler koy
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
11000 bakımı geldi çattı. cmtesi kayalar motora götürücem.
Başlıkta buji piposu çatlaması ile ilgili yazıları bulamadım. Motorum 2 gün önce sağanak yağmur, fırtınada kalmış. 11 model şimdiye kadar buji piposu ile ilgili bi sorun yaşanmadı. Ama acaba içine su mu kaçtı pipo mu çatladı anlayamıyorum. Olayı kısaca anlatayım. Rölantide çalışıp motor ısındıktan sonra devri doğal olarak düşüyor, devir düştüğünde stop ediyor. Çalıştırıp devam ediyorum, ilerlerken 2. Vitese atıyorum trafik tıkanıyor yavaşlıyorum devir düştüğünde yine stop ediyor. Tekrar devaö ediyorum ani gaz açışımda motor tekleyip sonra ileri atılıyor. Motor tamamen ısındıktan yani yaklaşık 5 dakikalık bi sürüşten itibaren hiç bi sıkıntı kalmıyor. Eskisi gibi çalışıyor. Acaba ne olabilir şimdi motosikletimin sorunu? İlk motorum olduğu için baya üzüldüm ne yapacağımı bilemedim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Beyler bir şey merak ediyorum. Yaz aylarının bu sıcak dönemlerinde malum su soğutmalı motosikletler bile sık sık fan açarken gt250r yağ soğutmalı olduğu için sıkıntı yaratıyor mu? Trafikte her hangi bir problem yaşayan oldu mu? Eğer istanbulda olan varsa geceleri ortaköy trafiğini bilirler belki o trafikte su soğutmalı motor ile beşiktaştan ortaköy sahile gidene kadar dur kalk yaparken 5-6 kere fan açıyor motor gt250r'da fan yok, su soğutma yok. Bu durumda bir sıkıntı olur mu diye merak ediyorum. Bu sıcak havalarda yoğun trafikte kullanan ya da kullanmak zorunda kalan arkadaşlar varsa yorumlarını almak isterim.
Hatırlıyorum sailor33e diyodun ben 4 günlüğüne satışa koydum bayram öncesi sahibindene, sen fazla bile veriyormuşsun :D
Fırtına vs. pipo gibi değil sorun(servis bilir) ama eğer pipo ise 13-14 modellerde olan golden marka seri numarasını şu an hatirlayamadigim pipoları takiyorlar o sorun kalmıyor. Ngknin sd005f idi sanırım piposunu taktirma çünkü uzun yolda vs. bi sorunla karşılaşırsan tak çıkar kargaburun lazım olur, çok sıkıyor pipo girişi bujiyi ama çatlamıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:12 ----------
7100ü yada 5100ü koyan servis yok, kendiniz alıp götürmeniz lazım. Garantiden çıkar vs. diyebilirler servis bakım kağıdını muhurlettirin. Zaten servis bihaberdir hiç caktirmayin
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:18 ----------
Aynı yeri 2 soruşun Tam dediğin yerde ısınıyor ısıtıyor alet. Sık kullanmama rağmen o güzergahı motordan kaynaklanan bi sıkıntım olmadı. Şu an misal didimdeyim, son 10 gündür gökova dalyan marmaris geziyorum, nasipse yarın gece döncem istanbula, mumla arıyor insan ortaköy trafiğine girsemde terlesem diye yağmur haberlerini görünce seviniyorum bildiğin yok böyle bir sıcak, üstten ayrı alttan ayrı. Ama makina mekanik saat gibi maşallah. Bide mecidiyeköy girişte sıcak veriyo efil efil, beklemeyip aralardan uzamak lazım doğal olarak.
Onur, ahmet abi motoru sattı. Yengeden dayak yedi, motoru satmak zorunda kaldı.
Arkadaşlar selam, tavsiye edeceğiniz kullandığınız bildiğiniz bir kaskın içinden tele bağlanabilen bir sistem var mıdır?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)