ooooo Allah kaza bela vermesin :D En kısa zamanda bekliyorum seni :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:04 ----------
Malesef kaza yaptım bu gün adam ters yönden üzerime çıkıyordu motoru sağa yatırdım :( Arkadaşlar arka frenin olduğu platform ortadan kırıldı nasıl teymin edebilirim bilgisi olan varmı ?
Geçmiş olsun. Buradan sipariş verince 3-4 günde geliyor. https://satis.kuralkan.com.tr/ypproduct.aspx
Arkadaşlar merhaba, debriyajla ilgili bir sorunum var. Debriyajı sıkıyorum ama motor rölantidr olmasına rağmen gaz yiyor ilerliyor. Debriyaj telin kopmaya başlamış dediler siz ne dersiniz? Debriyaj telini nerden temin edebilirim?
Hani belki şaka yollu söyledin ama ABS'nin görevi olağan üstü durumlarda frenlemeyi ayarlamak. Olağanüstü durumlarda fren gurusu olsan durumu toparlayamazsın... Islak yolda yap bakalım çok iyi bildiğin frenlemeyi kaymaya başladıktan sonra ne yapabileceksin. Arada ince bir çizgi var, ABS aletin daha çabuk ve kısa mesafede durmasına veya daha iyi frenleme yapmasına yaramıyor. ESP-VSC-TCS vs. sistemler gibi müdahalede yetersiz kalacağın durumlarda hayat kurtarıyor. Motosiklet dünyasının çok bilinen siması Barkın Aksoy ABS'ye mesafeli duruyor bazı noktalarda haklı olarak, tabi eskiden gelen bir alışkanlık gereği dedelerimizin ben yeni arabaları kullanamıyorum eski seviyorum düşüncesi de var fakat onun anlatmak istediği ''Düzgün çalışan ABS istiyorum!'' ''Düzgün çalışan ABS teknolojisine karşı değilim''dir. Millet de nereden çıkartıyorsa Barkın Aksoy'un ABS'nin işe yaramaz bir teknoloji olduğunu düşündüğünü düşünüp bunu örnek alarak ABS hikaye frenlemeyi öğren tarzı bir yaklaşımda bulunuyor.
Frenleyemeyen adamı ABS kurtarır en başta, ABS'siz alette fren beceremeyen adam kendini yerde bulur.. ABS'li de de düşer belki ama en azından bir kurtarıcı işlevi görüyor. Teknolojiye mesafeli durmayın.
geçen arkadaşımada aynından aldık abs siz versiyonunu iki fıstık olduk
KuponMotorsiklet arayanlara sahibinden.com ilan numarası 168368771...
Arkadaşlar 2014 Model motorum (Gt250r) daha 1200 km de 10 binliraya bırakıyorum katalog rengi... Tiger egzoz 530 tl değerinde ve orjinal egzozuda verilecektir ! 0507 670 03 03
arkadaslar set olarak satılıktır
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-mont-mont-kask-dizlik-bel-koruma-ve-eldiven-depo-ustu-canta-159040410/detay/
Geçen hafta 2500km süren bir yolculuğa çıkmıştım. Birkaç foto paylaşayım konuya renk gelsin.
Bu arada hyosung ile uzun yol hayalimi gerçekleştirdiğim için motorumu satılığa çıkardım. Bakımlarını yapıp çıktım, 2500km boyunca hiçbir sorun çıkarmadı çok şükür. Yeni yollara farklı bir motorla inşallah.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9713061/detay/
Güzel bi güzergah kısmetse bayramda bende kısa bir marmara turu yapmak istiyorum.İstanbul Edirne Tekirdağ çanakkale bursa seklinde umarim olur
Arkadaşlar aranızda yan çanta kullanan var mı? 4riders jumbo en ucuz alternatif olarak duruyor? Yumurta kapıya dayandıda Birde şu var : ilerde cafe racerımda da kullanırım http://www.amazon.com/gp/product/B00...=ATVPDKIKX0DER
Bazı bayilerde görmüştüm plastik kaplı o şekilde çok kullanisli diye duymustum
hepinize merhabalar, 4 yıl aradan sonra tekrar gt250r aldım. 2013 model üzerinde michelin pilot power 2 ct lastik var, K&N performans hava filtresi var.. öncelikle koruma takozu takmak istiyorum,ardından uzun fara zenon ve güzel bir egzoz düşünüyorum. 4 yıldır 250r piyasasından uzak oldugum için ne nerede nasıl şuan hiçbirşeyden haberim yok. yardımcı olmak İSTEYEN var ise memnun olurum zira tek tek forumdaki mesajları okuyup arasından bulmak için yeterli vaktim malesef yok.
birde motor 11250 km de, servis bakımı 12.000-12500 arası yazıyor. bakım ücreti nekadar? neler yapıyorlar? garantiden düşürmeye gerek var mı? yoksa ille servise mi gideyim ne dersiniz?
bu arada motorum bu;
Kısmetse bu akşam sıfır motorumu teslım alıyorum mubarek motormus yağmurla geldı
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)