Bencede birde 2014 de lastik markasıda değişti diye bir bilgi okumuştum. Çok heyecanlıyım yaa biran önce gelsin istiyorum maddenin beni bu kadar heyecanlandıracağını düşünmezdim hiç.. Güzelde bir kask tavsiye ederseniz çok sevinirim...
Bencede birde 2014 de lastik markasıda değişti diye bir bilgi okumuştum. Çok heyecanlıyım yaa biran önce gelsin istiyorum maddenin beni bu kadar heyecanlandıracağını düşünmezdim hiç.. Güzelde bir kask tavsiye ederseniz çok sevinirim...
Malum uzun yol yaptık geldik. Hava yağmurluydu bugün. Fırsat bulmuşken motoru ve zinciri temizleyeyim dedim.
Uzun yol sonrası zifti görüyorsunuz.
Mucizevi sprey decabit'i püskürtüyoruz. Ardından ben motoru köpükledim eldivenle. Motor bitince burayı köpükledim.
Ve müthiş son. Ziftten eser yok. Ovalamadan, sadece durulama ile.
Genel temizlik öncesi zinciri gazyağı ile güzelce temizliyorum.
IPONE hazır bekliyor fakat yağlamayı akşam yapacağım.
LİVE TO RİDE, RİDE TO LİVE!
merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım arka amortisörden ses geliyor diye amortisör patlak cıktı motor 2013 model garanti devam ediyor garantiden deiştirirlermi sizce...
Merhaba arkadaslar foruma yeni uye oldum ve yazilanlari hizlica okumaya calistim elimden geldigince.kuzenime 0 hyosunggt250 alicaz bikac yere sormus 0 13 bin demisler 8 ay once forumda 10.500 rakamlar dolasiyo 10.bine alanlar bile mevcut. 0 alirlen hangi aylarda almak en mantikli? 2014 fiyatlarinda mubalaaga var mi? Bi de bende eylul civari 0 almayi dusunuyorum 3-5-10 kisi grupta ortak sozlesip ayni yerden cok daha indirimli alabiliriz boyle bi uygulama söz konusu mu aranizda .kayseriliyim ben cok iyi pazarlik yaparim ?tesekkur ederim.(istanbul)
dostum ben yeni aldım motoru bekliyorum 2-3 güne insallah elimde olacak 12.950 ! 2014 Olanı !
İlgilenen olursa Tiger Tri-780 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...3832456/detay/
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
Hocam egzozun bi videodunu paylaşsanız süper olurdu gibi
SONUNA KADAR İZİNDEYİM ATAM!
Dört teker bedenimi, iki teker ruhumu taşır.
Cümletten iyi akşamlar bende geçen hafta bi abimiz sayesinde 2012 model gt250r sahipleri arasına katıldım bu güne kadar herşey iyi güzel giderken akşam 1. viteste kalktım hızım 30 a geldi ve sonra motor gaz kesti ne olduğunu anlamaya çalışırken ekran ışığı gitti sağa çektim Allahtan araba falan gelmiyodu arkamdan. kontağı kapattım açtım gelen giden hiç bişey yok motoruma elektirik gelmiyo sigorta paneline baktım sigortalara baktım hepsi sağlam mecburen motoru güvenli bi yere kitleyip eve arkadaş vasıtasıyla döndüm. Daha önce böyle bi sorunla karşılaşan arkadaşlar var mı acaba neden böylle bi sorun yapmış olabilir acaba bilgilendirme yapabilcek arkadaşlar olursa çok sevinirim şimdiden teşekkur ederim.
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
Korumalarınız ve özellikle abdestinizin tam olmasını unutmayın tekeriniz düz bassın inşallah
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152241771966743
Arkadaşlar large beden kask aldım tepeden sıkma yok yanakları cok sıkıyor aldığım firma yeni kasklarda normal abi dedi sizce ?
mt marka SHARP 5 YILDIZ ALMIS 215 TL YE ALDIM BU KONUDA FİKRİNİZ ?
Mt marka hiç kullanmadım grup içerisinde kullananda görmedim açıkçası. Ama şöyle bir durumda var, geçenlerde ls2 nin bir kaskının da sharp tan 4 yıldız alındığı yazılmış ama sharp ın kendi sitesine baktığımızda tek yıldız aldığını görmüştük. O nedenle sharp ın kendi sitesinde test yapılmışsa bilgileri de yazar. Kafama takılan shoei , arai vs gibi markalarının yüzlerce tl lik kasklarından 4 yıldız almış olanlar var. Bu 5 yıldız almış diyorsun, biraz şüpheci kalırdım açıkçası bu durumda
http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/mt-revenge Link vereyim size birde aldığım firmanın ilanı bu http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-motosiklet-kaski-mt-revenge-limited-evo-black-grey-sharp-test-5-163066003/detay/
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)