Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Mart 2014, 18:16
wallaha kardeş bende senle aynı dertteyim benimde park ampulu patlamış kafa grenanajını sökmeyene kadar görülmez herhalde ampullu uygun bir şekilde nereden alabiliriz onu dahi bilmiyorum bana yazarsanız iyi olur biraz çekiniyorum açıkçası kafa grenanjını sökmeye elektirik işi motorlarda sıkıntılıdır araba gibi değil allah korusun bir yerleri yakarsak git bide onun altından çık...
Reklamlar
-
18 Mart 2014, 18:24
hisvarlar adlı üyeden alıntı
Yarın yeni bir motor bakmak için İstanbul'a geliyorum. Ayna ihtiyacı olan varsa yanımda getirebilirim kargo ödememiş olur.
Halil hedefteki marka-model nedir Umarım hayırlısı olur, düzgün bir motor denk getirirsin... Hayırlı olsun diyelim şimdiden, haberleri bekliyoruz.
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
18 Mart 2014, 21:44
PamirGt adlı üyeden alıntı
Herkese merhabalar.Bugun park ampulunu takma girisiminde bulundum fakat basarisiz oldum.Nedenini sorarsaniz park ampulunun takildigi yeri bulamadim.Yardimci olursaniz cok sevinirim.Uzun farin oraya biyere takilacagini biliyorum ama duyunu bulamadim.
park ampulunun takıldıgı yeri bulmak için gösterge panelini de sökmeniz lazım.paneli tutan alt taraf da iki adet yıldız vida var onları sökün bir tanede üstte onuda aldık dan sonra nazikçe kabloları fazla çekiştirmeden yana dogru indirin far tasının üstünde dört köşe bir kibrit kutusundan biraz küçük lastik bir kapak var.
onu da kaldırın.park ampulu orada.bu ampulun duyu lastikdir.düz agızlı ince bir tornavida yardımıyla çıkarın dikkatli davranmazsanız park ampulu duydan kurtulup far tasının içine düşebiliyor.buna dikkat edin. ampulu duya takın duyun etrafına biraz sıvı sabun sürün yerine oturmasını kolaylaştırır.ampul bütün oto yedek parçacılarında vardır. dipsiz T10 park ampulu diye isteyin.ben power ledli olanlardan kullanıyorum.tavsiye ederim.
-
18 Mart 2014, 21:47
hayırlı akşamlar üstadlar uzun süredir takip ediyorum aranıza katılmak bugüne nasipmiş hyosung 250r hayallerimi süsleyen motor olmayı başardı almayı düşünüyorum ama müzdarip olduğum tek şey servisinin bulunduğum şehirde(afyon) olmayışı sizce almam ilerde beni zor duruma düşürürmü en yakın servis 200km uzaklıkta bana fikir verirseniz sevinirim
-
18 Mart 2014, 22:06
hayallerini erteleme sevgili kardeşim üç günlük dünya.sıfır alacaksan servis sana periyodik bakımlarda lazım olacak.ufak tefek işleri kendinde yapabilirsin. ikinci el alacaksan bildigin tanıdıgın birinden alman en hayırlısı.piyasada çakal çok.ucuzuna kaçıp pert bir motora denk gelirsen ocagına incir agacı diker. Allah gönlüne göre versin.
-
19 Mart 2014, 00:02
zonta adlı üyeden alıntı
hayallerini erteleme sevgili kardeşim üç günlük dünya.sıfır alacaksan servis sana periyodik bakımlarda lazım olacak.ufak tefek işleri kendinde yapabilirsin. ikinci el alacaksan bildigin tanıdıgın birinden alman en hayırlısı.piyasada çakal çok.ucuzuna kaçıp pert bir motora denk gelirsen ocagına incir agacı diker. Allah gönlüne göre versin.
eyvallah üstad haklısın fazla ertelememek lazım etrafımda tanıdık motor sevdalısı olmadığından 0 almayı düşünüyorum dediğiniz gibi 2. ellere güvenemiyorum komşu ilçedeki bayilerin hepsiyle görüştüm ama onlarda sipariş üzerine getiriyorlarmış açıkçası sebebini merak ettim en iyisi ankaraya gidip motoru yakından görmek lazım
-
19 Mart 2014, 01:10
zonta adlı üyeden alıntı
park ampulunun takıldıgı yeri bulmak için gösterge panelini de sökmeniz lazım.paneli tutan alt taraf da iki adet yıldız vida var onları sökün bir tanede üstte onuda aldık dan sonra nazikçe kabloları fazla çekiştirmeden yana dogru indirin far tasının üstünde dört köşe bir kibrit kutusundan biraz küçük lastik bir kapak var.
onu da kaldırın.park ampulu orada.bu ampulun duyu lastikdir.düz agızlı ince bir tornavida yardımıyla çıkarın dikkatli davranmazsanız park ampulu duydan kurtulup far tasının içine düşebiliyor.buna dikkat edin. ampulu duya takın duyun etrafına biraz sıvı sabun sürün yerine oturmasını kolaylaştırır.ampul bütün oto yedek parçacılarında vardır. dipsiz T10 park ampulu diye isteyin.ben power ledli olanlardan kullanıyorum.tavsiye ederim.
Her soru sordugumda imdadima siz tetisiyorsunuz.Cok tesekkur ederim.Iyi aksamlar.
-
20 Mart 2014, 01:02
-
20 Mart 2014, 02:58
Bu da benden gelsin..
-
20 Mart 2014, 03:29
son 2 resimdeki motorların egsozları aynı gibi modeli nedir güzel duruyor
-
20 Mart 2014, 03:49
gugukk adlı üyeden alıntı
son 2 resimdeki motorların egsozları aynı gibi modeli nedir güzel duruyor
enxdesign'in egsozu tiger.Benimki başka bir marka.Çok memnun kaldım sesi tiger kadar güzel hatta 2007 hyosung'umda tiger vardı ondan daha güzel geldi bana. hemde silencerli sessizde kullanabilirsiniz.
Egzoz bu:http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...55323569/detay
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
-
20 Mart 2014, 10:40
iyi günler arkadaşlar sizlere bir sorum olacak arka frene bastığımda bana sert geliyor bide ısırık sesi gibi bir ses çıkarıyor balatayı kontrol ettiğimde balataları bitmek üzereydi değişmem gerekiyor . sahibinden.com 'dan baktığım brenta'nın war fiyat 25.35 tl arası aklıma yatan tek balata o acaba nasıldır. alsam da kendim takmayı düşünüyorum bide diyiyorum hidirolik yağını da değiştireyim yağın nasıl değişileceğini bilmiyorum burada geçmiş sayfalarda bir arkadaş paylaşmıştı nasıl balata değişileceğini ben balatalarını değişirimde yanlız yağını değişemem balatayı taktıktan sonra onun ayarı warmıdır acaba yeni balata eski balataya göre biraz daha kalınt olacaktır buda diski birazdaha sıkması demektir onun özel bir ayarı warmıdır acaba ben yapabilirmiyim bilgilendiriseniz iyi olur bide buraya nasıl fotoğraf yükleyeceğimi bana yazarsanız iyi olur ...
-
20 Mart 2014, 10:58
ERSİN2323 adlı üyeden alıntı
iyi günler arkadaşlar sizlere bir sorum olacak arka frene bastığımda bana sert geliyor bide ısırık sesi gibi bir ses çıkarıyor balatayı kontrol ettiğimde balataları bitmek üzereydi değişmem gerekiyor . sahibinden.com 'dan baktığım brenta'nın war fiyat 25.35 tl arası aklıma yatan tek balata o acaba nasıldır. alsam da kendim takmayı düşünüyorum bide diyiyorum hidirolik yağını da değiştireyim yağın nasıl değişileceğini bilmiyorum burada geçmiş sayfalarda bir arkadaş paylaşmıştı nasıl balata değişileceğini ben balatalarını değişirimde yanlız yağını değişemem balatayı taktıktan sonra onun ayarı warmıdır acaba yeni balata eski balataya göre biraz daha kalınt olacaktır buda diski birazdaha sıkması demektir onun özel bir ayarı warmıdır acaba ben yapabilirmiyim bilgilendiriseniz iyi olur bide buraya nasıl fotoğraf yükleyeceğimi bana yazarsanız iyi olur
...
hocam o 25 tl dediğin balatalarda dısarda 5 tl satılan mondial balataları ben daha öncekı 4 hyosungumdada onları kullandım en ufak sorun yok mondialin orjınal balatasını al birebir uyar fiyatıda orjinali 75 veya 7 tl idi. tavsıye ederım eski baLATAYI ELİNİZE ALIN ona göre bulursunuz
-
20 Mart 2014, 11:58
mondialin tam olarak hangi modelinin balatası acaba yazarsan iyi olur ...
-
20 Mart 2014, 13:35
Zontanin dedigi gibi park ampulunu cikartirken dikkat etmeme ragmen ampul icine dustu nasil cikartabilirim
-
20 Mart 2014, 13:59
PAMİRR olm elleme o ampulu dedim ben sana :D ya bende servisi aradım bugun adam motorunda bişey yok senin diyo kafayı yicem :S akunu değiştir diyo konjektorde bişey yok diyor. seninkinde ne olmustu
-
20 Mart 2014, 14:04
Hocam hyosung un orjinal koyduğu akü olması gerekenden düşük amperli çin malı dandik bir akü, sizin akünüz nasıldır bilemiyorum ama benim motordan öylr bir akü çıktı. Yeni akü almanızı öneririm. Ben bosch akü aldım gayet memnunum düzgün çalışıyor, iyi sürüşler.
-
20 Mart 2014, 14:45
benm akü rocket diye bir marka made in korez yazıyo
-
20 Mart 2014, 15:12
ERSİN2323 adlı üyeden alıntı
mondialin tam olarak hangi modelinin balatası acaba yazarsan iyi olur ...
hocam sanırım mondıal rs ıdı tam hatırlamıyorum ama dedıgım gını eskı balata varsa aynısını verırler
-
20 Mart 2014, 15:24
Pistolero_10 adlı üyeden alıntı
Hocm peki montajı yapılırken egsozu kesmek gerekiyormu yoksa direk vidalarından bağlanıyormu
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler