Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Mart 2014, 04:09
yujinn adlı üyeden alıntı
lastiklerin markası ne hocam.50 tl dediğine göre daha önce kullandığın lastikler galiba
Lastikleri fuardan almıştım Pilot Power Takım 700 TL eskileri söküp yenileri takması ve balansı yani işçiliği 50 TL
Reklamlar
-
13 Mart 2014, 04:19
PamirGt adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar iyi akşamlar hepinize.Bugun far icin aldigim ampulleri taktirdim.Gorus konusunda baya etkili oldu fakat merceklerin uzerinde toz var onlari silersem daha iyi bir ısık alicagimi dusunuyorum.Sorum su ki nasil silebilirim farin icini ve mercekleri.Yardimci olursaniz cok sevinirim.Iyi forumlar
O iş baya bir işçilik ister. Baştan söyleyeyim. Ön farı çıkarman gerekiyor. Ön farı çıkarmak için de kafa grenajını komple dağıtman lazım. Ön farı söküp çıkarmakla iş bitmiyor. Ön farın camı vidayla sökülüp takılmıyor. Çekomastik gibi bir şeyle yapıştırılmış. Sıcak su ve tinerle ön camı çıkarmak için baya bir emek sarf edeceksin. Sökerken dikkat et! Ön farıın camını kırarsan 500 TL'den fazla zarar edersin. Far camı tek satılmıyor. Ayrıca ön far ile km saati birbirine bağlı. Km saatine zarar verirsen 700 TL'den fazla zarar edersin. Şunu da söyleyeyim 2-3 saatlik işçilikle bitecek bir iş değil.
Motoruma angel eye uygulaması yapıyorum. Bir terslik çıkmazsa bir hafta içinde, resimleriyle birlikte, paylaşmayı düşünüyorum. İncelersen biraz fikir verebilir.
Bu arada ampulleri neyle değiştirdin?
LİVE TO RİDE, RİDE TO LİVE!
-
13 Mart 2014, 10:47
esc adlı üyeden alıntı
O iş baya bir işçilik ister. Baştan söyleyeyim. Ön farı çıkarman gerekiyor. Ön farı çıkarmak için de kafa grenajını komple dağıtman lazım. Ön farı söküp çıkarmakla iş bitmiyor. Ön farın camı vidayla sökülüp takılmıyor. Çekomastik gibi bir şeyle yapıştırılmış. Sıcak su ve tinerle ön camı çıkarmak için baya bir emek sarf edeceksin. Sökerken dikkat et! Ön farıın camını kırarsan 500 TL'den fazla zarar edersin. Far camı tek satılmıyor. Ayrıca ön far ile km saati birbirine bağlı. Km saatine zarar verirsen 700 TL'den fazla zarar edersin. Şunu da söyleyeyim 2-3 saatlik işçilikle bitecek bir iş değil.
Motoruma angel eye uygulaması yapıyorum. Bir terslik çıkmazsa bir hafta içinde, resimleriyle birlikte, paylaşmayı düşünüyorum. İncelersen biraz fikir verebilir.
Bu arada ampulleri neyle değiştirdin?
Cok tesekkur ederim zarar gorucek parcalarin fiyatini duyunca vaz gectim zaten farin pahali oldugunu biliyordum ama ben vidayla falan tutturmuslardir diye tahmin ediyorum.Bence hic girismiyim yada isin ehli bi ustaya goturuyim.Cok sagolun.Bu arada ampulleride osram night breaker unlimited la degistirdim baya faydasi oldu.
-
13 Mart 2014, 11:46
Elimde 2006-2010 uyumlu sol sağ sürücü ayak pegleri mevcut.
Sıfır kullanılmamıştır.
İhtiyacı olana uygun fiyata vereceğim
-
13 Mart 2014, 16:26
Sarper Kaya adlı üyeden alıntı
Lastikleri fuardan almıştım Pilot Power Takım 700 TL eskileri söküp yenileri takması ve balansı yani işçiliği 50 TL
mesajı yazdıktan sonra jeton düştü,kusura bakma hocam.arka 160 lıkmı aldın
-
13 Mart 2014, 16:31
Merhaba ,
Bu resimdeki gibi headers son susturucu gp modeli olan bir egzozu nerede yaptırabilirim . Kartal Ercan usta demeyin o artık Two brothers ile kapışıyor ( fiyatlarda )
Egzoz bu http://www.youtube.com/watch?v=YNSHcbOP67Q
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:29 ----------
Sökebilir isen video paylaşmanı rica edeceğim . Ben sökmeyi denedim başaramadım . Hatta bostancıda far temizleme işi yapan birine götürdüm .
Bunlar açılmayan türden diyerek işlem yapmadılar .
-
13 Mart 2014, 18:08
Arkadaşlar merhabalar izmirden kayılıyorum aranıza cc yükseltmek için gt250r almayı düşünüyorum 2013 kasa lansman rengi düşük km li 9000-9500 tl bütçem var izmir ve çevre illerden yardımcı olacbilecek arkadaşlar olursa sevinirim herkese iyi günler..
-
13 Mart 2014, 21:20
Palakadir adlı üyeden alıntı
Merhaba ,
Bu resimdeki gibi headers son susturucu gp modeli olan bir egzozu nerede yaptırabilirim . Kartal Ercan usta demeyin o artık Two brothers ile kapışıyor ( fiyatlarda )
Egzoz bu
http://www.youtube.com/watch?v=YNSHcbOP67Q
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:29 ----------
Sökebilir isen video paylaşmanı rica edeceğim . Ben sökmeyi denedim başaramadım . Hatta bostancıda far temizleme işi yapan birine götürdüm .
Egsozlar ve sesi süper olmuş. Fakat yapımı çok zahmetli bir işmiş.
-
13 Mart 2014, 23:44
yujinn adlı üyeden alıntı
mesajı yazdıktan sonra jeton düştü,kusura bakma hocam.arka 160 lıkmı aldın
Evet pilot power arka 150/70/17 yoktu 160/60/17 aldım arkayı. Önde orijinal boyutlarında 110/70/17
-
14 Mart 2014, 03:18
Palakadir adlı üyeden alıntı
Merhaba ,
Egzoz bu
http://www.youtube.com/watch?v=YNSHcbOP67Q
Bir terslik olmazsa hafta sonu far işine girişeceğim. Fotoğraflayıp buraya koyarım.
LİVE TO RİDE, RİDE TO LİVE!
-
14 Mart 2014, 16:28
Sarper Kaya adlı üyeden alıntı
Evet pilot power arka 150/70/17 yoktu 160/60/17 aldım arkayı. Önde orijinal boyutlarında 110/70/17
güle güle kullan hocam...
-
14 Mart 2014, 20:48
tr_select adlı üyeden alıntı
Halill, hayırlı olsun. Çok sevindim senin adına
Eyv Oğuz, bakalım bundan sonra ne yapacağız )
-
14 Mart 2014, 22:28
Arkadaşlar şu an 2010 üzeri 15 bini geçmemiş temiz hyoya aşağı yukarı kaç para verilir? Maksimum yani?
-
15 Mart 2014, 00:49
İyi akşamlar, motorum hafif sağa düşme sonucu sağ ayaklık kırıldı. Araştırdım bulamadım nasıl temin edebilirim kaynatılır mı aluminyum mudur? Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada sağ ayaklık derken bütün olarak kırıldı nasıl oldu böylr bi düşmede anlamadım da şimdiden teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------
Sağ basamak bağlantı parçasına ihtiyacım var nereden temin edebilirim acaba? Bir de basamağa hiç bir şey olmamış onu eskisinden çıkarıp yenisine takabilir miyiz?
-
15 Mart 2014, 01:21
Nikuraya adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar şu an 2010 üzeri 15 bini geçmemiş temiz hyoya aşağı yukarı kaç para verilir? Maksimum yani?
paran varsa sıfır al bence ıkıncı elıne gırme uzulursun cogu kısı bu motoru ogrenmek ıcın alıyor ıkıncı elde yenı baslıcaksak ogrenıceksen ılk sahıbının masrafı senın cebınden cıkma ıhtımalı var ve parcalarıda pahalı epeyce bılgıne yada farklı makınalara bak
-
15 Mart 2014, 01:49
http://satis.kuralkan.com.tr/ypproduct.aspx buradan modelini seçerek sipariş verirsin parçayı yanlış anlamadıysam fiyatı 102,83 tl
MhmtcnKoral adlı üyeden alıntı
İyi akşamlar, motorum hafif sağa düşme sonucu sağ ayaklık kırıldı. Araştırdım bulamadım nasıl temin edebilirim kaynatılır mı aluminyum mudur? Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada sağ ayaklık derken bütün olarak kırıldı nasıl oldu böylr bi düşmede anlamadım da şimdiden teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------
Sağ basamak bağlantı parçasına ihtiyacım var nereden temin edebilirim acaba? Bir de basamağa hiç bir şey olmamış onu eskisinden çıkarıp yenisine takabilir miyiz?
-
15 Mart 2014, 06:22
Nikuraya adlı üyeden alıntı
2013'ler 9bin liraya kadar düşebiliyor. Ama ortalaması 9500 lira.
2012'ler 8bin lira civarında. 7.500'e satılanlarda oldu.
2010 modeller ilk kasa olduğun için maksimum 6 - 7 civarı verilir bence. Belki kilometresi düşükse, motor bakımlıysa 7.250 verilebilir herhalde.
Tabi bu fiyatlar +500, -500 oynayabilir. Lastiği, eksozu, düşmesi, kmsi, boyasızına göre değişkenlik gösteriyor. Ama genel anlamda sahibinden'de yazılan fiyatların 500 altına alınabiliyor. Tabi tok satıcılar yada motorunu göstermek için ilan açanlar hariç.
-
15 Mart 2014, 08:59
enxdesign adlı üyeden alıntı
2013'ler 9bin liraya kadar düşebiliyor. Ama ortalaması 9500 lira.
2012'ler 8bin lira civarında. 7.500'e satılanlarda oldu.
2010 modeller ilk kasa olduğun için maksimum 6 - 7 civarı verilir bence. Belki kilometresi düşükse, motor bakımlıysa 7.250 verilebilir herhalde.
Tabi bu fiyatlar +500, -500 oynayabilir. Lastiği, eksozu, düşmesi, kmsi, boyasızına göre değişkenlik gösteriyor. Ama genel anlamda sahibinden'de yazılan fiyatların 500 altına alınabiliyor. Tabi tok satıcılar yada motorunu göstermek için ilan açanlar hariç.
Sağolasın dostum
-
15 Mart 2014, 19:44
-
15 Mart 2014, 20:19
Arkadaslar merhaba. Birsey sormak istiyorum. Arkadasta gtr var ama 2 kisi binince arkasi cok esniyor yani camurluk surtucek kadar. Arka amortisörü sertleştirme olanağımız var mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 102 kullanıcı var. (0 üye ve 102 misafir)
Bu Konudaki Etiketler