Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Hyosung GT250R
    Alıntı by_hls adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cümleten selamın aleyküm. Aranızda yeni değilim
    mesaj sayım hiç yok denecek kadar azdır ama yaklaşık 1 buçuk yıldır aktif takip ediyorum forumu. GT250R hayranlığımdan dolayı da bu sayfanın neredeyse 650 700 sayfasını okudum. Motosikletler hakkında prof. değilim ama acemi ve bilgisiz biriside değilim. Yavaş yavaş bi GT250R alma yolundaki sona yaklaşmaya da başladım. Şimdi size birkaç sorum olacak. Bütçemden ve henüz 2 yıllık evli olmamdan dolayı; daha zamanı var, (önce bi evdekinin gönlünü alalım da bakarız ) diye düşünürken bendeki şahin aracımın satılık ilanına GT250R takas teklifi geldi. Sizce bu ilandaki apaçiden motor alınır mı? :D http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...eferences=true
    Fiyatını gözardı ederek inceleyin. arkadaşla anlaşabilirsek kafa kafaya takas edeceğiz. Ama aklımda deli sorular var. Hyosung' un huyunu az çok buradan biliyorum. Bu arkadaşın yazdıklarına bakarsak alete hiçte iyi davranmamış. Ama takasa girersek motosiklet beni üzmezse karlı da çıkabilirim. Benim kafa allak bullak. Pek sağlıklı düşünemiyorum. Olumlu veya olumsuz düşüncelerinize ihtiyacım var...
    Önce motoru satan arkadaşa ufak at da civcivler yesin demek lazım.(200) Çorum'u az çok biliyorum. Uzun süre yüksek sürat yapabileceği yer yok diye biliyorum. Motoru zorlamışsa yüksek devirden zorlarmıştır. Ciddi sorunlar çıkarabilir ama 7000 deki motor bu zorlamalara göğüs gerebilecek mukavemettdedir diye tahmin ediyorum. Kilometre orjinalse ben olsam alırdım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    enxdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1198SP - "biradam binRR"
    Alıntı by_hls adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cümleten selamın aleyküm. Aranızda yeni değilim
    mesaj sayım hiç yok denecek kadar azdır ama yaklaşık 1 buçuk yıldır aktif takip ediyorum forumu. GT250R hayranlığımdan dolayı da bu sayfanın neredeyse 650 700 sayfasını okudum. Motosikletler hakkında prof. değilim ama acemi ve bilgisiz biriside değilim. Yavaş yavaş bi GT250R alma yolundaki sona yaklaşmaya da başladım. Şimdi size birkaç sorum olacak. Bütçemden ve henüz 2 yıllık evli olmamdan dolayı; daha zamanı var, (önce bi evdekinin gönlünü alalım da bakarız ) diye düşünürken bendeki şahin aracımın satılık ilanına GT250R takas teklifi geldi. Sizce bu ilandaki apaçiden motor alınır mı? :D http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...eferences=true
    Fiyatını gözardı ederek inceleyin. arkadaşla anlaşabilirsek kafa kafaya takas edeceğiz. Ama aklımda deli sorular var. Hyosung' un huyunu az çok buradan biliyorum. Bu arkadaşın yazdıklarına bakarsak alete hiçte iyi davranmamış. Ama takasa girersek motosiklet beni üzmezse karlı da çıkabilirim. Benim kafa allak bullak. Pek sağlıklı düşünemiyorum. Olumlu veya olumsuz düşüncelerinize ihtiyacım var...
    Fren disklerine bakmanız lazım. Kilometrenin orjinal olup olmadığını anlayabilirsiniz.

Ayrıca motor garanti sürecinde olması lazım. Bunu kontrol edin, garantisini bozacak birşey yaptırmış mı. Bunu servise gidip kontrol ettirin. KM'yi de burada kontrol ettirebilirsiniz. Garantisini bozacak işler yapmışsa bence uzak durun.

Motorun edeceği fiyat max 8.000, 8.500 TL, fazlasını vermeyin.

Sağ ayna yok. Sağa düşmüş mü, düşmemiş mi kontrol edin.
    Ducati 1198SP _ RedLove

Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    S.a arkadaşlar ben Yamaha bölümündeyim ama hyosung ilgimi çekti Mayıs'ta sıfır motor alıcam motorda titreşim varmı benim için en önemlisi o?

Motosikleti
    Hyosung GT250R
    Alıntı goko54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S.a arkadaşlar ben Yamaha bölümündeyim ama hyosung ilgimi çekti Mayıs'ta sıfır motor alıcam motorda titreşim varmı benim için en önemlisi o?
    130'dan sonra başlar.
    LİVE TO RİDE, RİDE TO LİVE!

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Alıntı goko54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ufak, azıcık, minnacık bir titreşim vardır. Bunun nedenide v motor yapısından dolayıdır. Titreşime örnek olarak Ducati monster modeli gösterilebilir...
    2 silindir motorların hepsi titrer aşağı yukarı. Ducati 848'de bile ufak bir titreşim vardır...
    Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.

ysfist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    Alıntı hisvarlar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar motorumu sattım bundan sonra enduro ile devam etmeyi planlıyorum

Bilenler vardır elbet, bir ara gidon işine girip değişik bir çalışma yapmıştım. Eminim aynı dertten muzdarip arkadaşlar vardır.
    Motoru satınca mesnet,gidon vs elimde kaldı. İsteyen olursa çok makul fiyata bunları gönderebilirim.

Gidon seti : naked üst mesnet, gidon(çok kaliteli değil, hafif eğik ama iş görür uzun süre kullanılacaksa kaliteli bir gidon öneririm) , gidon topuzları, yeni tip alt ve üst kelepçeler, yükseltme ara parçası ve en önemlisi alt mesnete kadar gelen hidrolik hortumu. Yani t şeklinin uç çıkışa kadar ve o uç kısımda vidalı şekilde daha uzun hortum takılmaya musait haldedir. Sadece sanayide 10 tl verip istediğiniz uzunlukta hortum yaptıracaksınız o kadar.
    Orjinal hidrolik hortumunuzu kesip biçmenize gerek yok. Kısacası alıp takması size kalıyor , kalan herşey var.

Bir de elimde 3 adet orjinal ayna var, onlarıda isteyen olursa uygun fiyata bırakacağım.
    sen de sattın demek halil hayırlı olsun 650gs mi bakınıyorsun

yujinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt 250r
    arkadaşlar bu tekerleri kaldırmak için sehpayı nereden kimden nasıl bulabiliriz,saygılarımla

Private_User - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250RR xD ^^
    Alıntı yujinn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu tekerleri kaldırmak için sehpayı nereden kimden nasıl bulabiliriz,saygılarımla
    http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=hyosung+sehpa

burdan bakabilirsin uyumlu yazıyor bir tel açarsın tekrardan sorarsın uyumlumudur diye ona göre alırsın. kolay gelsin.

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Alıntı ysfist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen de sattın demek halil hayırlı olsun 650gs mi bakınıyorsun
    Eyv. Yusuf Bakınıyoruz bakalım ne olucak )

onuroz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Diversion F
    Selamlar,

Etiketin siparişini verdikten sonra farkettim uyumsuz olduğunu, ihtiyacı olan varsa geldiği fiyattan(35 tl) vereyim.

http://www.hyosungsource.com/index.p...roducts_id=329

Ayrıca biri sıfır biri çok az kullanılmış iki adet orijinal buji piposu birikti elimde, aklınızda bulunsun.

Motosikleti
    hyosung gt 250r
    Alıntı Private_User adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=hyosung+sehpa

burdan bakabilirsin uyumlu yazıyor bir tel açarsın tekrardan sorarsın uyumlumudur diye ona göre alırsın. kolay gelsin.
    hocam sağolasın teşekkür ettim

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------

arkadaşlar 11000 bakımında neler yapılıyor,ne kadar tutar bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim,saygılar

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    2011 model motorun lastikleri bitik gibi bu ay sonu muayenesi var geçermi acaba lastiklere bakıyorlarmı? Geçmezse 1-2 ay ssonra lastik alabileceğim 1-2 ay sonra yaptırsam sorun olurmu? muayene olana kadar kullanmayacağım zaten motoru

Motosikleti
    hyosung gt 250r
    Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2011 model motorun lastikleri bitik gibi bu ay sonu muayenesi var geçermi acaba lastiklere bakıyorlarmı? Geçmezse 1-2 ay ssonra lastik alabileceğim 1-2 ay sonra yaptırsam sorun olurmu? muayene olana kadar kullanmayacağım zaten motoru
    hocam bildiğim kadarı ile özellikle lastiklere bakıyorlarmış,hatta yanaklara bile bakıyorlarmış
    gugukk bunu beğendi.

Motosikleti
    Teşekkürler hocam o zaman biraz daha bekleyeyim lastikleri alınca giderim

Motosikleti
    hyosung gt 250r
    Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler hocam o zaman biraz daha bekleyeyim lastikleri alınca giderim
    hocam lastik alınca haber ver kaça aldın ne marka aldın,benimde almam gerek,şekil olarak bi sorun yok ama ben kendi aldığım lastikle bineyim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:09 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/116723-motosiklet-muayenesi-hakkinda-merak-ettikleriniz.html
    arkadaşımız güzel hazırlamış muayene hakkında

Motosikleti
    Alıntı yujinn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam lastik alınca haber ver kaça aldın ne marka aldın,benimde almam gerek,şekil olarak bi sorun yok ama ben kendi aldığım lastikle bineyim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:09 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/116723-motosiklet-muayenesi-hakkinda-merak-ettikleriniz.html
    arkadaşımız güzel hazırlamış muayene hakkında
    Hocam havalar düzelsin şu yağmurlar bir dursun lastik için harekete geçicem. Buradan haber veririm resimde eklerim. Muhtemelen savanın lastiklerini alacağım.
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

Sarper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT 250R 2013
    Bugün buz motorda taktırdım lastikleri ön arka balansla birlikte 50 tl tuttu.

Motosikleti
    hyosung gt 250r
    Alıntı Sarper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün buz motorda taktırdım lastikleri ön arka balansla birlikte 50 tl tuttu.
    lastiklerin markası ne hocam.50 tl dediğine göre daha önce kullandığın lastikler galiba

PamirGt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250r
    Arkadaşlar iyi akşamlar hepinize.Bugun far icin aldigim ampulleri taktirdim.Gorus konusunda baya etkili oldu fakat merceklerin uzerinde toz var onlari silersem daha iyi bir ısık alicagimi dusunuyorum.Sorum su ki nasil silebilirim farin icini ve mercekleri.Yardimci olursaniz cok sevinirim.Iyi forumlar

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Halill, hayırlı olsun. Çok sevindim senin adına

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler