onu alman şart değil zaten. ama oda beyaz renkli. neredeyse üzerindeki H3 kısa farın kadar ışık veriyor.bende osram nigthbraker ve bu t10 ampülü kullanıyorum.yani alman gereken 5 wat t10 dipsiz.bunların birde mercekli olanları var 50-60 tl gibi.
Egzozun rengi olmamış o güzelim motora.hem egzozun güzelliği kaybolmuş gemde motorun karizması çizilmiş
havuç mu soktun diye sorarla adama .motor harika ama
SAVA nın hangi modeli dostum? ve tam olarak ne kadara mal oldu? su lastik konusunda bi türlü karar veremiyorum ya :S gönlüm pilot road2 den yana cüzdanım sava dan yana :D
Oyun kuralları haksızlık üzerineyse, kendi adaletimi kendim sağlarım.
ön lastik http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...0311552/detay/
arka lastik http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...53727871/detay[/QUOTE]
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
guguk kardeş şu koruma takozlarını nereden aldın kaça aldın bu motorlara uyuyormu warsa bana linkini were bilirmisin sen memnunmusun...
Arkadaşlar motorumu sattım bundan sonra enduro ile devam etmeyi planlıyorum
Bilenler vardır elbet, bir ara gidon işine girip değişik bir çalışma yapmıştım. Eminim aynı dertten muzdarip arkadaşlar vardır.
Motoru satınca mesnet,gidon vs elimde kaldı. İsteyen olursa çok makul fiyata bunları gönderebilirim.
Gidon seti : naked üst mesnet, gidon(çok kaliteli değil, hafif eğik ama iş görür uzun süre kullanılacaksa kaliteli bir gidon öneririm) , gidon topuzları, yeni tip alt ve üst kelepçeler, yükseltme ara parçası ve en önemlisi alt mesnete kadar gelen hidrolik hortumu. Yani t şeklinin uç çıkışa kadar ve o uç kısımda vidalı şekilde daha uzun hortum takılmaya musait haldedir. Sadece sanayide 10 tl verip istediğiniz uzunlukta hortum yaptıracaksınız o kadar.
Orjinal hidrolik hortumunuzu kesip biçmenize gerek yok. Kısacası alıp takması size kalıyor , kalan herşey var.
Bir de elimde 3 adet orjinal ayna var, onlarıda isteyen olursa uygun fiyata bırakacağım.
guguk kardeş şu koruma takozlarını nereden aldın kaça aldın bu motorlara uyuyormu warsa bana linkini were bilirmisin sen memnunmusun...
Lastik değişimi ve balans için;
Anes motor lastiği bizden alırsanız değiştiririz diyor lastiği ben fuardan aldım dolayısıyla değiştirmiyor.
Otosever değiştiriyoruz balans yapamam dedi.
Buz motor'u arıyorum açmıyor.
Anladığım kadarıyla çoğu yer değiştiriyor fakat balans yapmıyor.
Guguk kardesin motorunda koruma takozu varmi ki link istiyorsunuz
Private userrin motorda var ama karistirmayin
evet serkan17 kardeş iyiki hatırlattın sağ ol. dalgınlık işte kusura bakmayın.
aynı soruyu pirivate-user kardeşe soruyorum. şu koruma takozlarını nereden aldın kaça aldın bu motorlara uyuyormu warsa bana linkini were bilirmisin sen memnunmusun...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
evet serkan17 kardeş iyiki hatırlattın sağ ol. dalgınlık işte kusura bakmayın.
aynı soruyu pirivate-user kardeşe soruyorum. şu koruma takozlarını nereden aldın kaça aldın bu motorlara uyuyormu warsa bana linkini were bilirmisin sen memnunmusun...
çok memnunum, koruma takozu normal koruma takozu, fakat hyolara uyumlu değil özel olarak yaptırdım ben, grenaj delinmeden yapıldı. 120 tl civarı takoz fiyatı 100 150 arası birşeyde özel yaptırma masrafı olması lazım. ben toptan para verdim diğer bir kaç işlem daha vardı tam olarak bu işleme nekadar fiyat biçti bilemiyorum ortalama birşey yazdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------
valla manetler kollar ve koruma takozu aynı renk çok hoşuma gitti oyüzden bilerek bu rengi aldım zaten renkten sıkırsam karbon folyom var kaplarım
cümleten selamın aleyküm. Aranızda yeni değilim
mesaj sayım hiç yok denecek kadar azdır ama yaklaşık 1 buçuk yıldır aktif takip ediyorum forumu. GT250R hayranlığımdan dolayı da bu sayfanın neredeyse 650 700 sayfasını okudum. Motosikletler hakkında prof. değilim ama acemi ve bilgisiz biriside değilim. Yavaş yavaş bi GT250R alma yolundaki sona yaklaşmaya da başladım. Şimdi size birkaç sorum olacak. Bütçemden ve henüz 2 yıllık evli olmamdan dolayı; daha zamanı var, (önce bi evdekinin gönlünü alalım da bakarız ) diye düşünürken bendeki şahin aracımın satılık ilanına GT250R takas teklifi geldi. Sizce bu ilandaki apaçiden motor alınır mı? :D http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...eferences=true
Fiyatını gözardı ederek inceleyin. arkadaşla anlaşabilirsek kafa kafaya takas edeceğiz. Ama aklımda deli sorular var. Hyosung' un huyunu az çok buradan biliyorum. Bu arkadaşın yazdıklarına bakarsak alete hiçte iyi davranmamış. Ama takasa girersek motosiklet beni üzmezse karlı da çıkabilirim. Benim kafa allak bullak. Pek sağlıklı düşünemiyorum. Olumlu veya olumsuz düşüncelerinize ihtiyacım var...
''Genç Yaşta Varsa Kefene Girmek Tek Tekerde Gider Bu Yürek'' , ''ibre 200 üzeri hız dişlisi''
Yani yazdıklarına bakacak olursak sınırları zorlayan bir arkadas. Bu motoru 3 yıl 2008 model şimdi de 2012 olmak üzere kullanıyorum maksimum hızım 170 dir onu da 1 kere yaptım. Yazık günah motora
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)