zonta kardeş yardımın için sağol bide seyir halin de 80 100 ile giderken direksiyon da titreme war direksiyon gidip geliyor balanstan yapıyor herhalde on dan bu soruyu sordum ...
2013 yılında sigortalara zam geldi. Ben güneş sigortadan 186'ya yaptırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------
Dün Shark S900C kask aldım. Bugün ilk kez kullandım. Eve geldiğimde vizöre yapışan sinekleri temizlemek için vizörü çıkardığımda fotoğrafta görünüş açısına göre yatay olarak yüzlerce çizik olduğunu gördüm. Çiziklerin hepsi vizörün altından üstüne kadar devam ediyor. Sanki vizörü açıp kapatırken birşeye sürtülmüş gibi. Fakat herhangi bir yere sürtmüyor.
Lambanın üst tarafına doğru bakınız. O çizikler komple vizörü kaplıyor. Işıktan dolayı kısa görünüyorlar.
Bu yeni bir kask için normal mi? Bir sorun mu var?
Bir sorun var, normal değil. Yatay şekilde çizilmiş sanırım ? Bir yere sürtünmüş gibi... Kaskı aldığınızda varmıdı ?
Bu çiziklerin sizin tarafınızdan oluşmadığını düşünüyorsanız ilgili satıcıya durumu bildirip değiştirin derim.
Ben oluşturmadığıma eminim, çünkü bugün ilkkez kullandım. Eve geldiğimde de sabunlu suyla yıkamak için vizörü çıkartırken farkettim. Yani daha vizör hiç ellenmemişti. Gündüz kullanırken bir rahatsızlık vermedi, açıkcası çizik olduğunu farketmedim de kullanırken. Anes Motor'dan almıştım, mail attım bakalım ne diyecekler.
Ducati 1198SP _ RedLove
lastik havasını bir kontrol et.birde gidonun altında bir rulman var.onu bir ara kontrol ettir.bazen gevşeme yapıyor.balans dan çok aşırı bir titreme yapacagını sanmıyorum.jantın üzerine bak balans kurşunu duruyormu?2-3 santimlik bir şeydir o.jant ta bir yamulma falan yoktur inşallah çok sert bir çukura falan girdiysen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------
dostum o çizikleri sen istesen de o şekilde yapamazsın ki.üretim hatası oldugu bariz.hepsi birbirine eşit ve paralel.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
zonta akrdeş balans kurşunları duruyor ama lastiği inmişti benzinliğe götürdüm hava basmak için havayı bastım kurşunlarında oynama wardı önceki yerine aldım bide abem götürmüş sanayiye demişler cantta eğrilik war ondanmıdır acaba bide gidonun altında bir rulman war demişsin o tam olarak nerede bilgilerin için sağ ol ...
eh işte düşündügüm gibi jantta egrilik varsa , titremeyi yalpalamayı o yüzden yapar. o rulman ı nsıl tarif etsem üst mesnet dedigimiz üstünde kocaman somun olan yer var kontagın önünde işte onun altında .rulmana ulaşmak için üst mesneti sökmen lazım.tamirciye gidon rulmanına bir bak dersen o yerini bilir.bu şekilde kullanman çok tehlikeli.jant ı derhal yaptırmanı öneriyorum yoksa Allah korusun 100 km hızla giderken gidon sapıtıp tankı tokatlamaya başlayabilir. dikkatli ol.
birebir orjinal aynanın yan sanayisi sonunda çıktı.denemekte fayda var. o kadar para verilmez aynaya.
http://www.ebay.com/itm/HYOSUNG-GT125R-GT250R-GT650R-GT650S-Rear-View-Mirror-New/171012995585?rt=nc&_trksid=p2047675.m1851&_trkparm s=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D2 61%26meid%3D5078180276041271062%26pid%3D100005%26p rg%3D1088%26rk%3D2%26rkt%3D5%26sd%3D130994742196%2 6
Niye orjinal ayna takmak istiyorsunuz? Bu aynalar doğru dürüst göstermiyor ki
Satarken ölücülerin gazabına uğramamak için sanırım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------
Ön teker zaten geride duruyor evet 1- 1.5 cm içeride , ama neyden kaynakladınığını çözemedim işte..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------
Grenajlar konusunda önerebilceğiniz veya bana eşlik ederek tanıdıklarınız varsa yol arkadaşı olabilcek varsa mesajlarınızı beklerim hem oturup çay içer muhabbette etmiş oluruz.. Ufak bir etkinlik gibisinden
http://www.ebay.com/itm/cabon-LED-Turn-Signals-Integrate-Mirrors-Hyosung-GT125-GT250-GT-125-250-04-11-/281114402898?pt=AU_Motorcycle_Parts_Accessories&ha sh=item4173b96052&vxp=mtr
Ben bu aynayı kullanıyorum. 600f aynası da kullandım ama bu daha iyi bence. Ters taktınca görüntü alanı süper. Akstra sinyaller de var. Tavsiye ederim.
eywallah zonta kardeş baktırayım bide bu cantı düzelttire bilirmiyim araba cantını tornacılar düzeltiyor diye duydum ama motoru bilmem yaparlarmı acaba ...
Ben bu aynalari 2 motorumda kullandm.estetik ve gorunum acisindan oldukca hos ama aynalarin gorus acisi cok kifayetsiz.
Şuan fuardan çıktım sadece kırmızı gri siyah modeli vardi resimleri eve gittigimde paylasacagim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------
Evet arkadaşlar ben yeni egzozu daha çok beğendim. İlk defa bu kadar yakından gördüm hyosung'u ve depo kısmının çok uzun olduğunu farkettim. Benim boyum 1.73 ayaklarım yere iyi bastı ancak gidon çok ileride kaldı benim için ve galiba ben hyosungdan vazgeçtim. İlk motorum olacağı için pek güvenemedim kendime bu uzunlukta olmasından dolayı. Cumartesi günü tekrar gidip ekipman alacağım çok iyi fiyatlar aldım. Babam sağolsun tanıdıklarından güzel indirimler oldu cbr250 için de güzel bir rakam alabildim. Yani Hyosungun Hondadan pahalıya gelmesi bence kötü bişey. Kusura bakmayın resimler biraz bulanık çıkmış.
2014 model gt 250 naked fotolarini cekip atabilirmisiniz. Diger konuda can yok bende uzaktayim
İlk üstüne oturduğumda bana çok iri yarı gelmişti ilk kendime güvenemedim hatta bilen bilir sanayi mah. sinde yetkili Servisi orda ki ufak rampadan çıkartmayı bile yemedi :D ama sonradan alışıyorsunuz bisiklet gibi oynamaya falan başlıyorsunuz.. Gönlünüzde hangisi varsa onu alın bence çok kişi var içinde ukte kalan , Allah gönlünüze göre versin tekeriniz düz bassın..
- Ayrıca fotoğraflar için teşekkür ederiz...
Allah ne verirse hayırlısını versin, İnşallah.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)