Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Arkadaşlar ekonomik sebeblerden dolayı çok sevdiğim motorumu satmam gerekiyor büyük ihtimalle tekrar gt250r alıcam aklında 600f almak olan arkadaşlar varsa yabancıya gitmesini istemem temiz alet

http://www.sahibinden.com/153617376

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı yesiroğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hangi yağı öneriyorsunuz
    filitreyi nereden temin edebilirim?
    bir de kullanılmayan yağı ne kadar saklayabilirim
    kullanılmayan yag derken acılmamıs kutudanbahsedıyorsanız son kullanma tarıhı oldugunu sanmıyorum , uzun sure yapısı bozulmadan durabılır
    motul yada ipone kullanmanızda fayda var

Motosikleti
    NAKED
    çok teşekkür ederim

Daewoo ecu ye sahip hyosung u olan kimse yokmu

enxdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1198SP - "biradam binRR"
    Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ekonomik sebeblerden dolayı çok sevdiğim motorumu satmam gerekiyor büyük ihtimalle tekrar gt250r alıcam aklında 600f almak olan arkadaşlar varsa yabancıya gitmesini istemem temiz alet

http://www.sahibinden.com/153617376
    Sende benim gibi hyosung'a dönüş yapacaksın anlaşılan :D

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Şunu çok merak ediyorum. Bu forumu takip edipte benim cebimde şu kadar param var. 7-8-9 her neyse. Ama alacak motor bulamıyorum, piyasada motor yok diyen var mı ? Benim gördüğüm tipler genelde cepte 6 -7 lira gözler 8-9 liralık motorlarda. Öyle oluncada piyasada ilerleme kaydedilmiyor Benim gibi, yusuf gibi, pisterelo gibi tok satıcılarda bu adamlara prim vermeyince iki tarafta beklemede kalıyor Zaten herkesin satma amacı satıp daha büyük yada farklı tarz almak. Kimse ihtiyaçtan satmıyor.

Motor alırken karşıdakini de düşünmek lazım biraz. Sıfırı 12 küsür olan motoru adam ne fiyata veriyor, hala öldürme peşinde bazıları. Ben 2. kez alacağım motoru kaçırdım, yine kafam attı fiyata zam yaptım )
    Pistolero_10 bunu beğendi.

Motosikleti
    Hyosung GT250R
    Arkadaşlar googlenin altını üstüne getirdim ama bizim motorun türkçe servis kitapçığını bulamadım. Elimde İngizce servis kitapçığı var ama lazım olduğunda çeviri yapmak zor geliyor. Elinde olan veya bulabilecek olan arkadaşlar bi el atarsa sevinirim.

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Alıntı esc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar googlenin altını üstüne getirdim ama bizim motorun türkçe servis kitapçığını bulamadım. Elimde İngizce servis kitapçığı var ama lazım olduğunda çeviri yapmak zor geliyor. Elinde olan veya bulabilecek olan arkadaşlar bi el atarsa sevinirim.
    Öyle bir kitapçık bildiğim kadarı ile.

Private_User - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250RR xD ^^
    Alıntı esc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GT250 ve GT250R Türkçe Kullanma klavuzu
    DOWNLOAD
    bunumu arıyordun ?

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    Alıntı yesiroğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hangi yağı öneriyorsunuz
    filitreyi nereden temin edebilirim?
    bir de kullanılmayan yağı ne kadar saklayabilirim
    tvs apachinin orjınal filtresini alın birebir aynı orjınalı 7 tl idi piyasadada satılanlar zaten bunlar hyosung yag fıltresı dıye 15-25 tl arasına satıyorlar

Pistolero_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Hyosung GT 250 R & '08 Honda CBR 600RR
    Alıntı hisvarlar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şunu çok merak ediyorum. Bu forumu takip edipte benim cebimde şu kadar param var. 7-8-9 her neyse. Ama alacak motor bulamıyorum, piyasada motor yok diyen var mı ? Benim gördüğüm tipler genelde cepte 6 -7 lira gözler 8-9 liralık motorlarda. Öyle oluncada piyasada ilerleme kaydedilmiyor Benim gibi, yusuf gibi, pisterelo gibi tok satıcılarda bu adamlara prim vermeyince iki tarafta beklemede kalıyor Zaten herkesin satma amacı satıp daha büyük yada farklı tarz almak. Kimse ihtiyaçtan satmıyor.

Motor alırken karşıdakini de düşünmek lazım biraz. Sıfırı 12 küsür olan motoru adam ne fiyata veriyor, hala öldürme peşinde bazıları. Ben 2. kez alacağım motoru kaçırdım, yine kafam attı fiyata zam yaptım )
    Hocam şu motorları 8000 liranın altına düşürmeyin zaten.Hala karbüratörlü modellere 6500-7000 veren bir kitle varken.

Motosikleti
    YAMAHA MT
    kim ne derse desin hyosung kullanıcısı dışarının lafına bakmaztemız motor bulursa alır.kim kötülerse kötülesin

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Alıntı Private_User adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GT250 ve GT250R Türkçe Kullanma klavuzu
    DOWNLOAD
    bunumu arıyordun ?
    Hocam servis klavuzu ile kullanım klavuzu farklı. Servis klavuzunda motorun sökme-takma , teknik işlerinden bahsediliyor.

Motosikleti
    GT250RR xD ^^
    Alıntı hisvarlar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam servis klavuzu ile kullanım klavuzu farklı. Servis klavuzunda motorun sökme-takma , teknik işlerinden bahsediliyor.
    evet yeni fark ettim pardon hocam türkçesi yok gibi ama bulamadım bende.

Sarper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT 250R 2013
    Plakalık iptal edilmiş garantili bir motorda akü arızasında problem çıkarırlar mı?
    - aa plakalığı iptal etmişin garanti dışı motor. derler mi?

MhmtcnKoral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R 2011
    Hocam piyasada motor yok diyen var mı dediniz. Uzunca zamandır motosikşet arıyorum param hazır bekliyorum ama 12-13 model siyah titanyum beyaz kırmızı motor arıyorum ama millet 10000 istediği için motorlara hiç aramıyorum bile. Artık bu durum çok canımı sıkmaya başladı çanakkaleye motosiklete bakmaya gittim ta Bursa'da motor mahvolmuş kırılmış dökülmüş boyanmış diğerinidr bi şekilde elimden kaçırdım. Yani eğer özellikle 13 model beyaz haricinde motosiklet bulursanız görürseniz gözünüzü seveyim yazın şuraya biyere. Kawasaki alıcam yoksa.
    fearlesboyy bunu beğendi.

Motosikleti
    YAMAHA MT
    Alıntı MhmtcnKoral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam piyasada motor yok diyen var mı dediniz. Uzunca zamandır motosikşet arıyorum param hazır bekliyorum ama 12-13 model siyah titanyum beyaz kırmızı motor arıyorum ama millet 10000 istediği için motorlara hiç aramıyorum bile. Artık bu durum çok canımı sıkmaya başladı çanakkaleye motosiklete bakmaya gittim ta Bursa'da motor mahvolmuş kırılmış dökülmüş boyanmış diğerinidr bi şekilde elimden kaçırdım. Yani eğer özellikle 13 model beyaz haricinde motosiklet bulursanız görürseniz gözünüzü seveyim yazın şuraya biyere. Kawasaki alıcam yoksa.
    kawasakı almakla hayatınızın yanlısını yaptıgınızı anlamanız uzun sürmez.motora lafım yok ama kawasakının alım satımı hyodan bile ck cok zordur kawasakıyı aldıgınızda evlenmiş olursunuz.satmak için ya 4-5 bin aşağı vermeniz lazım yada ilan acıp 1-2 sezon beklemeniz.bunun en büyük nedeni gerek yedek parça gerekse servis.millet artık eskisi gibi bir motora gözünü kapatıp dalmıyor.umarım kafanızdakı motoru bulursunuz

enxdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1198SP - "biradam binRR"
    Alıntı MhmtcnKoral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şuanda ilanda bulunanlar dediğin gibi 10000'den aşağı inmiyorlar. Biraz inseler bende alacağım ama yok yok. Eylül ekim gibi 8.800'e giden 2013'ler oldu

Motosikleti
    GT250RR xD ^^
    sezona az kaldı oyüzden bulunmaz hint kumaşı yaptılar heralde

Pistolero_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Hyosung GT 250 R & '08 Honda CBR 600RR
    Alıntı enxdesign adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şuanda ilanda bulunanlar dediğin gibi 10000'den aşağı inmiyorlar. Biraz inseler bende alacağım ama yok yok. Eylül ekim gibi 8.800'e giden 2013'ler oldu
    Yaza kadar satılmazsa bende zam yapacam

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler