Beyler bu motor krank kırıyormuş İşin aslı, astarı nedir
Beyler bu motor krank kırıyormuş İşin aslı, astarı nedir
Outo king diye araba servisi var. Orada araçları boyasız-müdahalesiz şekilde kaporta göçüklerini düzelten bir alet var. Gidiyorsun bir servise, rica ediyorsun... Adamlar 5 dakikada sıfır gibi yapıyorlar Tabi bunun için deponun sökülmesi gerekli.
Sanayide vakumla çekiyorlar genelde. Öpücük derler sanayi dilinde. Çok basit bir işlem aslında.. Basit bir yerde bile yaptırabilirsiniz.
Google.com'dan şu şekilde aratın, bir çok bilgiye ulaşacaksınız.
"motosiklet depo göçük"
eyvallah
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
görüntü süpermişş krank feda olsun buna o istesin 1 krank ben ona 1000 krank alıyım
yok okadar sert degil.balataları takarken fren merkezini diske oturtmak için bir tornavidayı 2 balatanın arasına sokup biraz aralamak istedim. çokda abanmadım fakat tornovida balatada bayagı bir ezilme yaptı.yani çok sert degil merak etme. EBC de iyidir ben goldfrenin sogutucusu bakır diye tercih ettim.
ben motorda motul ün 10w40 v3000 factory line,amartisörlerde yine 10 numara factory line yagı,hidroliklerde, zincirde bile motul kullanıyorum. bu RBF 660 da aynı seriden.ama işte fiyatı gerçekten güzel
o motor GD250R yeni makine geliyorrr
@yesiroğlu
Hocam @Alper Kaya nın dedigi gibi yeni modele çok benziyo tek fark ben on kısımı fatk ettim
Bknz: http://www.motosiklet.net/forum/moto...x5-gd250n.html
@yesiroğlu bir ust mesaji yeni gordum herhalde ayni kasaya bir on kismi degistirip gt serisindeki gibi sonuna r koyarak sport model yapmislar
Gencler...
Cbr imi yeni sattim hyoyu cok ozledim en son 2 sene once bi 20bin kmcik kullanmistim yetmedi haliyle :( sifir almayi düşünüyorum. Sizce simdi mi alsam yoksa beklesem mi fuari falan ?
Bi de su an motosiklet mağazalarında sifir dedikleri 2013 model mi oluyor 2014 mu
Herkese selamlar
kardeşim bildiğim kadarıyla 2013 te iki parti üretildi. 6.aydan sonra üretilenler suan sıfır olarak satılanlar. Yani 2014 üretim henüz yok diye biliyorum ben ki zaten gerekte yok çünkü üretimde birşey değişmeyecek aynısını aynı fabrika aynı parçalarla üretecek. Suan aldığında makina zaten 2014 model olarak geçecek. Yanlış biliyorsam doğru bilen arkadaşım beni düzeltsin ;)
Merhaba arkadaşlar eski bir Tvs apache kullanıcısı olarak motorumu satıp araba almayı düşünüyordum maksimum 10.000 civarı ama 2 gün önce iş yerine giderken yanıma bir motor yanaştı böyle değişik bir tipi var bana kafayla bir işaret çaktı , bende aynı işaretten çaktım 4 den 3 e düştüm hızlandım derken önüme bir baktım adam beni toz dumana boğmuş :D 1km falan ileride durdu bende yanına durdum tanıştık sohbet ettik biraz motor ktm duke 200'imiş al kardeşim dene dedi 5km falan sürdüm 120km yi gördüm korktum geri döndüm ve böylece içimdeki motor aşkı yeniden doğdu. Ktm bana aşırı pahalı geldi , zaten tvs'yi artık yetmiyor hızı ve gücü diye satıyorum o zaman bende Hyosung alayım dedim.
İşin özü 2008 üstü enjeksiyonlu bir hyosung alacam, motordo hyosung veya ST Yazması fiyat yönünden etki edermi aralarında bir fark var mı?
arkadaşlar hyosung 250 r sargı bulamıyorum 2007 model karbürötörlü yardımlarınızı bekliyorum bilen warsa lütfen yardımcıolsun herkese kazasız belasız sürüşler insallah
S.a aradalar bu hyo lar hava soğutma bildiğim kadarıyla yanlışsa düzeltin hararet sorunu varmıdır
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
Hyolar yağ soğutmalıdır. 10000 km devirdim hiç bir sorun çıkmadı kardeş.
sağolasın benim bütçem 5500 6000 civarı biirşey yazn düşünüyorum biraz daha arta bilir bulunurmu bu motorlardan
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
kardeş sargıyı bulmıyorsanız bobinajcılar sarıyor daha önce zx-12 sardırmıstık 150 tl ye yada ustanla görüş bazı 250 chopper yada bu tarz motorların sargıları uyar diye söylemışlerdi.
daha önceden çeşitli dönemlerde 5 hyo sahibi olmuş birisi olarak bayağı deneyimliyim bu konuda hatta 2006 da şimdi kac paraya aşdıgımı hatırlamıyorum ama sıfırını bıle almıstım
dediğim gbi o zman yazı bbekleyim
2013 model 5 binden az kmsi olan motor kaç lira eder şu zamanda?
Birde,
2012 model olup 5 binden az kmsi olan kaç lira eder? Kazasız, düşmesi kalkması olmayacak şekilde.
Şu an bu konu içerisinde 75 kullanıcı var. (0 üye ve 75 misafir)