toyota crz ne? honda cr-z olmasın
toyota crz ne? honda cr-z olmasın
şileden öteye geçmeyeceğiz 2hafta önce gittik o yolu yerler sisten vıcık vıcıktı drift yapmaktan viraj yapamadık zaten çok kişi gitmiyoruz ysfist yusuf ve ben.
İkiside aynı hesap barış işte. Scirocco-şirokko & Crz-Cr-z + Honda CR-Z GT 1.5
-------
Ben dün şiledeydim. Yollara kumlar dökülmüş, aracın kıçı başı oynadı her virajda. Sis deseniz sabah 7 gibi görüş mesafesi kimi yerlerde 2-3 metreye kadar düşüyordu.... Zira gece dönüşte aynı şekilde berbattı.
Kocayemiş toplamayı unutmayın
Ümraniye,Dudulluda oturan yusufa çok selamımı söyle
ARKADAŞLAR MERHABA ARANIZA ELAZIĞ'DAN YENİ KATILDIM 2009 MODEL KANUNİ GT 250 R VAR BAŞKA ELAZIĞLI ARKADAŞ AVARMI ACABA ...
Bursa ve ya çevresinde tercihen 13 model siyah GT250R arıyorum. Artık bulayım da alayım şu motoru kaç zamandır alamadık yahu.
Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun motorsikletin bu arada
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:14 ----------
arkadaşlar buara birşey sormak istiyorum sizlere görüşleriniz almak istediğim bir konu var.
kullanma klavuzunda
"91 oktan değerli veya daha yüksek
kurşunsuz benzin kullanınız.
Kurşunsuz benzin bujinin ve egzoz
parçalarının ömrünü uzatır."
diye bir ibare var ben 95 kurşunsuz kullanıyorum 97 veya 100 kurşunsuz kullansam zararı olurmu ne fark var aralarında ? bu kitapçığa göre olmaz fakat forumda benzin kullanımında genelde 95 yazıyorlar bazıları 97 ve 100 azınlık olarak sizce gt250 r için en ideal ve en iyi benzin hangisi ve hangi benzinlik bp opet shell vsvs ? görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler
Hocam büyük şanssızlık oldu pazar günü motoru test edip ardından hemen parasını verip alıcaz diye cumartesi konuştuk 10 dakika sonra telefon çaldı arkadaşın akrabası istemiş akraba bu kusura bakma ona veriyorum dedi ona verdi herhalde bilmiyorum helalleştik gitti kapandı o iş maalesef benim içinde tecrübe oldu kapora bırakmadan iş yapmam artık
wardır herişte bir hayır hayırlısı olsun ...
Sağolasın kaptan da bu sefer istediğimiz gibisini bulamıyorum ya içimde dert oldu kaç aydır ailem bile artık alalım şunu falan diyorlar
dostlarım ben makinama zenon far taktırmayı düşünüyorum. Bana marka konusunda yardım edebilirmisiniz? kullandığınız ve memnun kaldığınız veya çevrenizin kullanıp bizim motora uygun bir zenon tavsiyesine ihtiyacım var.
neden dostum ? ısınma falanmı yapıyor yoksa aydınlatma açısındanmı söylüyorsun?
Her ikisi de. Ayrıca elektrik tesisatına da zarar verme durumu söz konusu. Kendi orjinal farları gayet iyi bana göre. Ama karar tabiki de senin. Hangi elektrikçi ile konuşsam zenon önermedi. Kullananları saymıyorum bile. Ayrıca hem senin hemde karsıdan gelenin gözlerine yazık
Ahmet abimin dediği gibi uzak durun. Abem
Orsam night plus ampül kullanın
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)