Arkadaşlar 05.27 deki egzoza dikkatinizi çekerim. Benim çok hoşuma gitti
TR'de gören duyan oldu hiç böyle birşey? hyo üzerinde
http://youtu.be/PXr7icXdExA?t=5m27s
güzelmiş ...
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
maziye döniyim biraz ne temizlerdim motorumu çanakkaleye giderken koru dağının oralarda çekilmişti beyaz motor benim 12bin küsürlerdeydi heralde burda
Uploaded with ImageShack.us
Tüyap mc burda eski depo padleri var
Uploaded with ImageShack.us
Depo pedinin üstündeki yazıyı hyosungu sen mi yazdırdın hazırmı aldın Alper hocam ?
Arkadaşlar motoru satıp satmama arasında gidip geliyorum 7.250 e alıcı var ama kıyamıyorum satmaya acaba ne yapsam satsammı? 2011 model 18.000 de alet
2 aylık aradan sonra kuheylana bugun mars verdım 3 cu defa da aldı ancak uzun sure calısmayınca oksuruyormus
İzmir'den olan arkadaşlara sorum olucak.
Motosikletinizi servise nereye goturuyorsunuz?
Beğendiğiniz Hyosung bayisi hangisi satin alma için?
Bu yaptıgınız yanlış konşektore statore zarar verirsiniz uzun sureli kullanmamalar sonrasında mutlaka akünüzü sarj edin sonra kontak acın bu motorlarda voltaj ve amper cok önemli düşük akü degerlri ile motorunuz calışıyor olabilir bitik tam sarj olmamış bir akü sonrasında tahmin edemiyceğiniz sorunlara sebep olur Akü diyip gecmeyin...
arkadaşlar st kanuni yle gt hyosung un farkı sadece enjeksiyonlu olmasımı başka farkı yokmu boyu felanda mı aynı
boşver o ayrıntıları :D motor alacaksan bak yukarıda felonun paylaştığı video var :D böyle abanıyorsa alma. alacağın adama sor kaç gördün en son sonra 1. viteste kaç yapıyor gibi tuzak sorular sor :D abanıyorsa hiç alma :D km si az olsun kazasız olsun. 2005-2007 karburatörlü sonrası enjeksiyonlu bi ara kuyruk değişti :D en son ön tarafta değişti geri herşeyi aynı mekanik olarak hemen hemen.
ben daytonya götürüyordum fakat işi, pek bir bilgisi olmayan çırağına yaptırıp grenajdaki alyan mi, vida mi her ne haltsa onu eksik taktıklarını gördüğümden beri gitmeme kararı aldım. Götürdüm yağın yarım litresini ilk sefer salak yaptıklarında aklıma gelmedi, ikinci sefer sesimi çıkarmadım. Bir daha gitmem, olur biter. Selamiydi sanırım oradaki usta. Maalesef ilgisiz ve tavırları çok kendini beğenmişti. Zaten giderseniz sizin yüzünüze bile bakmayacaktır.
Bayii meselesine gelirsek bornovadaki o çin malı arabaları satan ve sattığı araçların ikinci el fiyatını duyunca ''yapma yav, o kadar düşük mü'' diyen bayi, çok ''yanarlı dönerli'' 3 kuruş için bin takla atan bi yer. Gittim aliağadan aldım. Her bayi istanbuldan sipariş verip kargoyla getiriyor zaten
şimdi bana da aynısı oldu fakat kontağı açtım enjeksiyon sesi sanırım o cıvılama herzamankinden farklı geliyordu sanki akü azalmış gibi marşa bastım marş motoru yavaş döndü hiç zorlamadım çıkardım aküyü verdim şimdi şarj oluyor bakalım takınca ne olacak başka bir şey var diye korkuyorum çünkü çok uzun süre olmadı motorun çalışmaması. Ama uzun süredir çok kısa sürüşler yapıyordum 1 2 hafta arayla belki tam şarj edemeden kapattığım için git gide azaldı akünün şarjı ( inşallah öyle olmuştur )
Enjeksiyon sesi dediğiniz benzin pompasının sesidir. O ses güçsüz bir tonda geliyorsa akü zayıflamıştır. Bir şans çalışabilir motor ancak çalışmıyorsa zorlamayın. Gösterge git-gel falan yapabilir o şekil marşa bastığınızda. En temizi takviye yada sarj yapıp çalıştırmaktır.
Ben sanırım en fazla 1 ay marşa basmadım, ondada yine tek seferde çalışmıştı. Sanırım akünün kalitesi yada ömrü ile alakalı. Bende halen orjinal fabrikanın kuru aküsü takılı ve herhangi bir bitme belirtisi yok.
Akü zayıflamış şarj edince sorun çözüldü motor çalıştı ve yaklaşık 45 dakika stop etmedim. Artık tek marşta hiçbir zayıflama belirtisi olmadan çalışıyor. Bende de orijinal akü var hemde motor 9 aylık daha motoru en son çalıştıralı 1 ay olmadı fakat çalıştırsam da çok az sürdüm geri bıraktım. Şimdi ise akü dolu halde söktüm eve getirdim şubat sonuna (Fuara) kadar dayanmasını ümit ediyorum
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)