Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
15 Aralık 2013, 18:55
He oğuz satim sana
Reklamlar
-
15 Aralık 2013, 18:57
sailor33 adlı üyeden alıntı
He oğuz satim sana
Bu halde 6 veririm yaptır 6.250 + iskender yanınada ayran
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
15 Aralık 2013, 19:29
-
15 Aralık 2013, 19:30
-
15 Aralık 2013, 19:34
Sen pinti olmayasın Oğuz
-
16 Aralık 2013, 17:37
sailor33 adlı üyeden alıntı
İyi dilekleriniz için teşekkürler. Oğuzum dikkatsizdim diye birşey yok. Motosikleti servisten almıştım gecen hafta cumartesi. Eve gidiyordum. Yolda yağmur çiselemeye basladı. Hızım40-45 km civarıydı alt geçitten tam cıktım biraz rampa yukarıydı. Yerlerde yeni ıslandığından arka teker anlık olarak kısa bir patinaja düştü sanırım. Bir baktım motorun arkası yanımda
Ne frenleme yaptım nede bir manevra , bildiğin düz yol. Ama ilk damlalar düşünce yol sabun gibi oluyor. Motosiklette de bende de fazla birşey yok sadece depo da sürtünmeden dolayı bir ezilme var. Çalışır durumda. Bir de sağ kırmızı tarafta boya soyulması var onlarla ugrasıyorum işte.
Ama bugün bu kazayı hafif atlattıysam kaskım eldivenlerim var diye ucuz atlattım. Eldiven olmasa kendimi durdurmam daha zor olurdu ve ellerim paramparça olur kırılırdı sürtünmeden. Kaskı anlatmama bile gerek yok orta refüje kafayı vurdum hiç birşey hissettirmedi kask. Ulan bide bu bizim doktor edasındaki milletimiz yok mu
Teyzem okadarkalabalığın içerisinde kaskını çıkarında hava alsın diyor
Kimse ellemesin kaskı diye bağırdım artık
büyük geçmiş olsun yalnız kaskını çıkarın hava alsın olayına bittim
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
-
16 Aralık 2013, 23:06
MhmtcnKoral adlı üyeden alıntı
Hocam ilan numarası vs var mı verebilir misiniz?
ilana koymadım motoru forumdakılerde tanıyor yada eskı konu ve yorumlara bakabılırsın
-
16 Aralık 2013, 23:37
Motora yeni baslayacak birisi icin nasıldır hyo? Oturus pozisyonu, gidon açısı vs bana cok zorluk cikartir mi? Boyum 185 kilom 90 bu arada ve diger 250likler altimda bisiklet gibi kalıyor.
-
16 Aralık 2013, 23:47
Smyrna35 adlı üyeden alıntı
Motora yeni baslayacak birisi icin nasıldır hyo? Oturus pozisyonu, gidon açısı vs bana cok zorluk cikartir mi? Boyum 185 kilom 90 bu arada ve diger 250likler altimda bisiklet gibi kalıyor.
Üzerine binmeden anlayamazsınki... Biz şimdi sana evet veya hayır desekte senin için yeterli olmayacaktır. Kanuni bayisinde test et istersen.
Yeni başlayacak birisi için zorluk çıkartırmı ? Kimilerine bisiklet geliyor, kimileri zorlanıyor... Bu olay tamamen sende bitiyor anlayacağın.
Oturuş pozisyonu tam SS dir. Uzun yolculuklarda arada bir sigara,çis, benzin, telefon, resim molası vermek iyidir...
Gidon açısı dardır ki her SS motorda dardır. Naked farklıdır, croos farklıdır... SS yapı itibari ile dardır...
Buradan hüseyine selam yolluyorum. Cimrilik yapma 7 veriyim anlaşalım
-
17 Aralık 2013, 00:20
tr_select adlı üyeden alıntı
Üzerine binmeden anlayamazsınki... Biz şimdi sana evet veya hayır desekte senin için yeterli olmayacaktır. Kanuni bayisinde test et istersen.
Yeni başlayacak birisi için zorluk çıkartırmı ? Kimilerine bisiklet geliyor, kimileri zorlanıyor... Bu olay tamamen sende bitiyor anlayacağın.
Oturuş pozisyonu tam SS dir. Uzun yolculuklarda arada bir sigara,çis, benzin, telefon, resim molası vermek iyidir...
Gidon açısı dardır ki her SS motorda dardır. Naked farklıdır, croos farklıdır... SS yapı itibari ile dardır...
Buradan hüseyine selam yolluyorum. Cimrilik yapma 7 veriyim anlaşalım
Simdi ben de gidip cbf vs gibi 125-150cc motosikletle baslamak isterim ama öğrenciyim babamın eline bakiyorum motoru 0 alıp 3-4 sene kullanicam bu yüzden hyo'yu istiyorum, surekli al sat değiştir yapamam.En uzun yolculuğum en fazla 100km olur o kadar yolda da problem olacagini düşünmüyorum.Boyumun uzun olmasının hyo icin avantaj olacağını düşünüyorum ayaklarım yere tam basar ışıklarda motoru yatırmam.Sence uzun boy avantaj mı dezavantaj mı?
-
17 Aralık 2013, 16:32
Simdi ben de gidip cbf vs gibi 125-150cc motosikletle baslamak isterim ama öğrenciyim babamın eline bakiyorum motoru 0 alıp 3-4 sene kullanicam bu yüzden hyo'yu istiyorum, surekli al sat değiştir yapamam.En uzun yolculuğum en fazla 100km olur o kadar yolda da problem olacagini düşünmüyorum.Boyumun uzun olmasının hyo icin avantaj olacağını düşünüyorum ayaklarım yere tam basar ışıklarda motoru yatırmam.Sence uzun boy avantaj mı dezavantaj mı?
uzun boy avantajdır :D boyumdan dolayı hyo almak zorunda kaldım 2. hyom ayakların yere tam basmasından ziyade hyo daha fazlasını ister :D ağırdır çünkü sende ağır ve güçlüysen :D boğayı iyi zaptedersin ) benden az kısa adamlar bile geri geri itemiyor binince, öne yatıyorlar -direksiyon uzak çünkü :D çok komik oluyorlar bende binince hyo iri görüntüsünü kaybediyor. :D kiloda varsa hyo tek çare :D kahrını bi o çeker :D sonradan monte gibi durmaz .
hyoyu abuk subuk davranışlarda kullanırsan :D üstünden atar , bazen kendi istediği yere gider o yüzden güçlü ve ağır olmak gerek :D uzunlukta önemli yeri geldi bacağımı yere koydum düşmedim ama ayaklık ayağımın arkasını parçaladı vs :D değdimi bilemem yara geçti 1 aya ama motor düşmedi , ama düşseydi ayn üzülürdüm heralde ya:/ ne kadar seviyoruz bu motorları arkadaş :D
-
17 Aralık 2013, 17:29
Değişik bir bakış açısı ama içinde biraz pembe yalanlar var gibi :D
Gerçekten niyetin varsa sen cbf150 al 2 sene sonra yine değerinde satarsın merak etme :p
ver gazı... ver çoşkuyu
-
17 Aralık 2013, 17:37
ozzzy222 adlı üyeden alıntı
uzun boy avantajdır :D boyumdan dolayı hyo almak zorunda kaldım 2. hyom ayakların yere tam basmasından ziyade hyo daha fazlasını ister :D ağırdır çünkü sende ağır ve güçlüysen :D boğayı iyi zaptedersin
) benden az kısa adamlar bile geri geri itemiyor binince, öne yatıyorlar -direksiyon uzak çünkü :D çok komik oluyorlar bende binince hyo iri görüntüsünü kaybediyor. :D kiloda varsa hyo tek çare :D kahrını bi o çeker :D sonradan monte gibi durmaz .
hyoyu abuk subuk davranışlarda kullanırsan :D üstünden atar , bazen kendi istediği yere gider o yüzden güçlü ve ağır olmak gerek :D uzunlukta önemli yeri geldi bacağımı yere koydum düşmedim ama ayaklık ayağımın arkasını parçaladı vs :D değdimi bilemem yara geçti 1 aya ama motor düşmedi , ama düşseydi ayn üzülürdüm heralde ya:/ ne kadar seviyoruz bu motorları arkadaş :D
Sorma ozzy ben 40-45 km hızla dustum yağmura yakalanınca motor dellendi kurudan ıslak zemine geçince Allah tan 200 tl lik masraf çıktı. Ama o hani grenajı falan dandik duruyor diyenlere söylüyorum ; sağ yan grenajın çıkıntısı vardır sadece orda bir sürtünme izi oldu çatlak bile yok maşallah Ki depoyu yeni fullenmiştim 3 km bile olmamıstı okadar ağırlıkta maşşallah birşey olmadı
-
17 Aralık 2013, 18:34
Abi varsayalım ki çatlak var. Yahu bunları demirdökümden yapmıyorlar amacı motosikleti taşımak değil
2011 ve sonrası motosikleti olan arkadaşlar. Bir boyacıya gidin ve bunun boyasının kalitesi nasıl diye bir sorun bakalım aldığınız cevap karşısında biraz ağzınız açık kalsın.
Grenajların üretim maddesi de gayet iyi.
Bu yeni çıkan pipolardaki tırt sorun dışında hyosung şuan çok güzel motor arkadaşlar. Hiç öyle yabana atılacak cinsten değil.
Bazı noktalarda illa marka isteği sebebiyle japona geçiş yaptılar
Delphi kalitesi belli beyin - elektirik sistemi
Karbüratör Mikuni(japon)
KYB Arka amortisör(japon)
Röleler Denso (japon)
Birde adam akıllı eğitimli bir servis ağı olsa.
Alan arkadaşlar keyfini çıkarsın.
Eski 250 R motosikletime en ufak modifiye yapmamıştım. 30bin km manet dışında herşey orjinal olarak kullandım.
Şimdi GT 650 yi modifiye manyağı yaptım :D
Artık o bir japon kırması :p
Son olarak motoruma ABS takıyorum diyeyim diğerlerini siz tahmin edin :D
-
17 Aralık 2013, 18:38
-
17 Aralık 2013, 20:04
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
-
17 Aralık 2013, 20:13
Pistolero_10 adlı üyeden alıntı
bırak bu işleri o paraya temiz 2010-2011 ler var.Mezarcı seniii
600F için 9 veririm
-
17 Aralık 2013, 20:19
UNdocab adlı üyeden alıntı
Değişik bir bakış açısı ama içinde biraz pembe yalanlar var gibi :D
Gerçekten niyetin varsa sen cbf150 al 2 sene sonra yine değerinde satarsın merak etme :p
Pembe yalanlar derken?
Cbf 150 konusuna deginiyorsan gerçekten babamı çook zor ikna ettim en ufak birşeyde kararını değiştiriyor falan o yüzden al-sat ona pek iş çıkartmak istemiyorum.
Amacım 1 kere alıp en az 3-4 sene binmek...
Kendi bütçem olsaydı en doğrusu olan 150ccyle başlardım ama elimde değil :(
-
17 Aralık 2013, 20:19
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
-
17 Aralık 2013, 20:21
ozzzy222 adlı üyeden alıntı
uzun boy avantajdır :D boyumdan dolayı hyo almak zorunda kaldım 2. hyom ayakların yere tam basmasından ziyade hyo daha fazlasını ister :D ağırdır çünkü sende ağır ve güçlüysen :D boğayı iyi zaptedersin
) benden az kısa adamlar bile geri geri itemiyor binince, öne yatıyorlar -direksiyon uzak çünkü :D çok komik oluyorlar bende binince hyo iri görüntüsünü kaybediyor. :D kiloda varsa hyo tek çare :D kahrını bi o çeker :D sonradan monte gibi durmaz .
Bir şey sorucam boy ve kilo kaç?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler