vallaha hocam ben beyaz hyo'yu şimdi ortalık karışmasın söyliyim yinede.
8bin kmsi henüz olmamış 2012 model. 7.600e aldık.
bendede 2007 model kırmızı hyo vardı bende 6.bin lıra'ya sattım.
soldaki beyaz kuzenın. kırmızıda benim.
oguz olmadı sana calibre verelim.
@cem nakde sıkışan adam 7bin e de satar.Ama bu demek olmuyor ki herkes 7'ye ye 7.5'a satsın.Benim motorum 3800 km de düşme-kalkma yok çiziği bile yok.İnsanlar teklif yaparken bu faktörleri de göz önünde bulundurmalı diye düşünüyorum.
tabiki tabiki ben 7.600e aldım diye piyasası bu demiyorum.
işte nasip kısmet aramak lazım sabırlı olmak lazım beklemek lazım.
Umarım satarsınız. yerine ne alıcaksınız peki ? yada 600f'le devam ?
Millet 2-3 güne satıyor bu motoru yav... Benimki 1.5 ayrıd ilanda bi halt olduğu yok 2009 model 6500 diyorum tertemiz makina görüntüsü cazip gelmiyo bir kaç sticker yapsak şekillesek ararlar hemen hmsnnssn
bizde var bi gudubetlik bayiden yeni çıkmış gibi motoru satamadık yaw
Yok arkadaş arayan soranda yok öyle bi durumda var anlamadım gitti. Satılması lazım aslında satmak istemiyorum ama elimde değil..
hakikaten arayan soran da yok. benim ilanim 2.5 aydır aktif bikac tane abuk takas teklifi geldi o kadar. ( 92 model sahin vereyim dedi herifin teki :-D) tamam sezon degil falan ama galiba 2. el genel olarak cankes vaziyette. ben de biniyom valla ayda bir iki artik. 3 haftadir ilk defa bugun totomuz sele gördü mesela. seneye sezonu rr la acarsam yeter bana.
Millet ölüculugun dibinde bence. Sene basi biz de ayni motoru aldk ama verdgmz fiyat ayniydi. Kisin curuo sanki meyve satioruz )
aynen öyle. madem sezon degil motor alma. madem alacaksin fiyati makul tut. bizim millet al satta tuttuguna gecirmeyi pek bir seviyor. satilsaydi benim hyosung senin rr a talip olacaktim da bekledigimden vasat piyasa.
bende hyo arıyorum 13 model 5000km,yi geçmemiş temiz hyosunu satan varsa görüşelim 7buçuk veririm motor temizse
Ölücülük konusunda beni arıyacaksınız arkadaşlar
Abicim 2009 model 22bin km deki motora 6500 yazmışım çokmu ..
Size soruyorum ?
O motorda, depoda 2 fındık kadar altlı üstlü göçük vardı... Yan grenajda 2mm boyutta 2 çizik vardı mesela...
Satan arkadaşla telefonda uzun uzun konuştuk. Arkadaş acemiymiş, bir anlık hevesle almış ama üstesinden gelememiş motorun. Ee haliyle elinde bekletmek yerine zararına sattı.
Ne kadara sattığınıda söyliyim, 8150... Şaka gibi değil mi Fırsatı değerlendirebilseydim iyi olucaktı... Kaçırdık ...
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
forumdan biri mi aldi yoksa?
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)