0-100'ü 8 sn bile olsa çok iyi; bu haliyle bile keyif verir mutlaka
130'a kadar seri gitmeside çok iyi
250 cc bir motordan fazlasını beklememek lazım,en azından verebileceğinden fazlasını beklemek hata olur
yakıtta üç aşağı beş yukarı(sakin kullanımda) 130 bin lira oluyor demek ki
ben scoter ile 100 km hızla gitsem sürekli tahminen 100-110 bin yakıyor tahminen(uzun süre 100 km hız ile gitmedim belki daha fazla yakıyordur)
gerçi şehir içi hız yapmıyorum ama hızlı yollarda belli bir hızın aşağısında kalmamak gerekiyor
100 km scooterı zorlayan bir hız olduğu için yakıt sarfiyatı epey artıyor,motor çok rahatsızlık veriyor 100-110 km hızla giderken(gerçi kadran hatasını da sayarsak 100-110 km bile yoktur hızı
)
scooterımdan şehir içi performansında memnunum,kompleks falanda yaptığım yok ama altımda küçük kalıyor ve kalkışta biraz daha seri olsa fena olmazdı diyorum
eğer temiz bir GT250 R denk getirirsem almayı düşünüyorum(ya aileyide ikna etmek lazım)
birde ; bu tarz bir motor bozuk yollarda nasıl ?
scooterında tarzı değil ama ben bazen pikniğe giderken epey dik tepelerden çıkıyorum ve bozuk yollarda(fazla kasmadığım sürece) canavar gibi çıkıyor ve hiçbir rahatsızlığı olmuyor
takır tukur gitme rahatsızlığını saymazsak(ki zaten maks. hız 20 km oluyor dağ taş gezmesinde) rahat rahat dolaşabilir miyiz GT250 R ile ?
yoksa asfalttan çıkmanı pek tavsiye etmem mi dersiniz?