Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı aprillia adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar ozellikle neden bezi donemlerde bu motorun reklamini yapiyorsunuz bunun altinda kar bazli bir dusunce oldugunu dusunuyorum,milleti gaza getirip alsinlar diye sanirim
    bence tarafsiz olmaniz gerekiyor neden illaki bu marka ve ozellikleri var suzuki honda vs. ozellikleri yok.ayrica motora baktim uzaktan guzel ama malzeme iscilik hicte kaliteli degil,bunuda dikkate alin lutfen

Dostum kimsenin belli dönemlerde bu motorun reklamını yapmak gibi bir amacı olduğunu sanmıyorum, milletin gaza gelip de bu motordan almasının bana hiçbir fayda sağlamayacağını düşünüyorum. Senin yaptığının biraz öküz altında buzağı aramak olduğunu düşünüyorum ve bazı kişilerin bu motora karşı ön yargısına da anlam veremiyorum. Sonuçta burası bir forum ve herkes fikir ve yorumlarını paylaşmakta özgür. Neden bu motor ve özellikleri var demişsin, farkettiysen bu motorla alakalı açılmış bir başlık bu, insanların piyasaya gireli çok uzun süre olmayan bir motor hakkında merak ettiklerini öğrenmesi ve bilgi paylaşımı için açılmış bir başlık. Uzaktan bakıp, güzel görünüyor ama işçilik kaliteli değil demişsin, kullanıcısı mısın merak ettim, ben kullanıcısıyım ve işçilik konusunda benim bir sıkıntım olmadığı gibi, ustalardan da bu motorlar hakkında olumlu yorumlar duyuyorum. Tarafsız olmak konusunda, bilmediğin konular hakkında fikir yürüterek yorum yapmanın ne kadar doğru olduğunu da dikkate al istersen.

Saygılar..

Alıntı Elenor_48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    youtube de war hız dnemeleri sanırım 174km/h yaptı walla ben gwenemedim bir türlü bu motora

Ben de otobanda, hafif yokuş aşağı yolda, 5.vites, 10,000 devirde 180km.yi gördüm çok kısa bir süre, ama tabiiki 250lik bir motoru bu kadar sıkıştırıp zorlamanın alemi yok, zaten tavsiye de edilmiyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı c@nsu adlı üyeden alıntı
    slm
    cbr 125 den vazgecip bu motora yöneldim
    cook hosuma gitti ama bazı sorularım var

1- baslangıc motoru olacak benim icin
    grenaj cizilir die korkuyrm hc motosiklet tecrübem yok sdc scooter kullandım cok cok az (3-5km)ama
    [naked tarzı bni sarmadıı icin düsünmüyrm cometi]
    sizce kesinlikle almamalı mıyım grenaj acısından?
    2- 29 hp hic motosiklet tecrübesi olmamıs biri icin cok mu fazla
    motora alışırken sorun yasar mıyım?
    3- 1.65 boy icin uygun mudur?
    4- kuru ağırlık 150kg olması cok zorlar mı beni?

yardımlarınız icin simdiden tesekkurler
    kesinlikle tavsiye etmiyorum. 165 kg ve çok iri. başına bela olur. cbr 125 senin için iyidir.

Alıntı apillia adlı üyeden alıntı
    arkadaslar ozellikle neden bezi donemlerde bu motorun reklamini yapiyorsunuz bunun altinda kar bazli bir dusunce oldugunu dusunuyorum,milleti gaza getirip alsinlar diye sanirim
    evet biz hepimiz aslında firmaya çalışan adamlarız, çok dikkatlisin, nasıl da yakaladın bizleri.
    hiç bu motoru sürdün mü?

Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı
    Ben de otobanda, hafif yokuş aşağı yolda, 5.vites, 10,000 devirde 180km.yi gördüm çok kısa bir süre
    hesapladığıma göre 180kmh hıza ulaşması için 12000+ devir çevirmesi lazım. bir yanlış hatırlama olmasın?

tkalfaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750S DCT
    Redline a sokmadım motoru hiç, ama 160 km hıza ulaştım (gt 250r)

-t
    ---
    Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Alalı 12 gün oldu ve bugün ilk uzun yolumu yaptım. Edirneye gittim.Makina daha 300 küsür km'de ve motor daha açılmamış olduğu halde öyle bir gaz yiyorki adeta yol istiyor.Kısacası GT250R, Görüntüsünün hakkını veriyor kim ne derse desin...

[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

Motosikleti
    inşallah gt 250 r olacak
    özer seni her gördüğüm yerde hayırlı olsun diorum ama bi sefer daha dicem hayırlı olsun
    bu gezideki motorla ilgili görüşlerini biraz bize aktarırsan daha memnun olurum
    Sigarayi Puro, Puroyu Pipo, Pipoyu Nargile, Nargileyi ÖLÜM bıraktırırmış ...

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Teşekkür ederim, sağol Darısı senin başına inş.. Bugün arkadaşlarımı ziyaret vede biraz değişiklik olması amacı ile Edirneye gittim.Motosikletimede biraz km yaptırdım ayrıca.Sabah 09:30'da yola çıktım.Makine'min rodaj süresi içerisinde olması nedeniyle E5 karayolunu tercih ettim.Hızlı gidemeyeceğim için otoyola girmek istemedim.Yol bol rüzgarlıydı Yer yer rüzgar nedeniyle hızımı epey düşürdüğüm oldu.Trafik sakindi, yolculuğum bu nedenle rahattı.Yol sonunda doğal olarak biraz yorgunluk oldu.Kısacası; GT250R uzun yol için ideal performansa sahip.E5'te, istenilen hıza kolayca ulaşabiliyor.Otoyolda çokta tatmin etmeyebilir.Rampalarda yarım gazda dahi bayılmadı. R model bir motosiklet olduğu için biraz yoruculuğu var tabii, sonuç olarak 250cc olmanın hakkını fazlasıyla veriyor...
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hesapladığıma göre 180kmh hıza ulaşması için 12000+ devir çevirmesi lazım. bir yanlış hatırlama olmasın?
    12000 değildi herhalde, ama yalnış da hatırlıyor olabilirim tabiiki, aklımda kesin olarak kalan tek şey, dijital ekrandaki 180 rakamıydı
    Bugün devir saatine baktım, redline'a girmişti yalnış hatırlamıyorsam; bu da 11000 devire tekabül ediyor hemen hemen, yolun da hafif yokuş aşağı olduğunu hesaba katarsak, bu şekildeydi sanırım.

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    bende acemiliğimi atmak için scooter ile başladım(6 aydır kullanıyorum) ama GT250 R'da çok hoşuma gitti

benim gibi acemileri frenleyecek bir motor yeri geldiğinde

scooterımdan memnunum ama yeri geliyor üstünde büyük kalıyorum,o da benim altımda küçük kalıyor

kalkış performansı dışında son hız olayı beni pekte ilgilendirmiyor,onun için GT250 R bana hayli hayli yeter gibi geliyor(ki görüntü eksiğimiz var,kompleks değil ama realite )

merak ettiğim noktaları şu :

-0-100'ü kaç sn?
    -km'de ne kadar yakıyor sakin kullanımda? (100 bin lirayı geçmiyor diye okumuştum bir yerde)

Alıntı asm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende acemiliğimi atmak için scooter ile başladım(6 aydır kullanıyorum) ama GT250 R'da çok hoşuma gitti

benim gibi acemileri frenleyecek bir motor yeri geldiğinde

scooterımdan memnunum ama yeri geliyor üstünde büyük kalıyorum,o da benim altımda küçük kalıyor

kalkış performansı dışında son hız olayı beni pekte ilgilendirmiyor,onun için GT250 R bana hayli hayli yeter gibi geliyor(ki görüntü eksiğimiz var,kompleks değil ama realite )

merak ettiğim noktaları şu :

-0-100'ü kaç sn?
    -km'de ne kadar yakıyor sakin kullanımda? (100 bin lirayı geçmiyor diye okumuştum bir yerde)
    - 0-100'e kaç saniyede çıkıyor hiç hesaplamadım, yalnış birşey söylemiyim şimdi, ama yakıt sarfiyatı söylediğinden fazla.
    - Sakin kullanımda ortalama 130-135ykr gibi bir rakam yakıyor benim motor, devirli kullanımdaysa 140-155 arası değişiyor.

Marlboro Man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda idi bir zamanlaRR
    0 100 ü en fazla 6 7 saniyede alır sanırım.Devirli kullanıma görede değişiyor.Saskin kullanımda dediğiniz oranlardadır.
    Metin ÖZKUL
    Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Marlboro Man adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    0 100 ü en fazla 6 7 saniyede alır sanırım.Devirli kullanıma görede değişiyor.Saskin kullanımda dediğiniz oranlardadır.
    Üstad senin Hyosung u sattınmı ?
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

Motosikleti
    Ducati 797
    gt250r nin 0-100 hızlanmasını net ölçmedim ama denemelerim sonucunda 6-7 sn civarı tahmin ediyorum.
    kalkış performansı ve hızlanması çok iyi, yüksek ivmelenme özelliğini ancak 130 kmh den sonra kaybetmeye başlıyor.
    yakıt konusuna gelince 300 km de 35 lira yaktı geçen; uzun yol, ortalama 100-110 kmh hız. agresif kullanımda ise biraz daha artıyor (km de 12-13 ykr arası) fakat bendekinin sübap ayarları iyi yapıldı.
    gt250r son hıza çok meraklı olmayan, fiziği iyi (veya çok tecrübeli), agresif kullanmayan, uslu sürücüler için ideal.
    trafikte arabaların arasından geçeyim dediğimde pek ihtiyacım olan tepkileri vermiyor, kıvrak sayılmaz.

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    0-100'ü 8 sn bile olsa çok iyi; bu haliyle bile keyif verir mutlaka

130'a kadar seri gitmeside çok iyi

250 cc bir motordan fazlasını beklememek lazım,en azından verebileceğinden fazlasını beklemek hata olur

yakıtta üç aşağı beş yukarı(sakin kullanımda) 130 bin lira oluyor demek ki

ben scoter ile 100 km hızla gitsem sürekli tahminen 100-110 bin yakıyor tahminen(uzun süre 100 km hız ile gitmedim belki daha fazla yakıyordur)

gerçi şehir içi hız yapmıyorum ama hızlı yollarda belli bir hızın aşağısında kalmamak gerekiyor

100 km scooterı zorlayan bir hız olduğu için yakıt sarfiyatı epey artıyor,motor çok rahatsızlık veriyor 100-110 km hızla giderken(gerçi kadran hatasını da sayarsak 100-110 km bile yoktur hızı )

scooterımdan şehir içi performansında memnunum,kompleks falanda yaptığım yok ama altımda küçük kalıyor ve kalkışta biraz daha seri olsa fena olmazdı diyorum

eğer temiz bir GT250 R denk getirirsem almayı düşünüyorum(ya aileyide ikna etmek lazım)

birde ; bu tarz bir motor bozuk yollarda nasıl ?

scooterında tarzı değil ama ben bazen pikniğe giderken epey dik tepelerden çıkıyorum ve bozuk yollarda(fazla kasmadığım sürece) canavar gibi çıkıyor ve hiçbir rahatsızlığı olmuyor

takır tukur gitme rahatsızlığını saymazsak(ki zaten maks. hız 20 km oluyor dağ taş gezmesinde) rahat rahat dolaşabilir miyiz GT250 R ile ?

yoksa asfalttan çıkmanı pek tavsiye etmem mi dersiniz?

Motosikleti
    Ducati 797
    bozuk yollarda rahatsız (biraz kötü asfalt yollarda bile), sürmesi yorucu oluyor.

Alıntı asm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    0-100'ü 8 sn bile olsa çok iyi; bu haliyle bile keyif verir mutlaka

130'a kadar seri gitmeside çok iyi

250 cc bir motordan fazlasını beklememek lazım,en azından verebileceğinden fazlasını beklemek hata olur

yakıtta üç aşağı beş yukarı(sakin kullanımda) 130 bin lira oluyor demek ki

ben scoter ile 100 km hızla gitsem sürekli tahminen 100-110 bin yakıyor tahminen(uzun süre 100 km hız ile gitmedim belki daha fazla yakıyordur)

gerçi şehir içi hız yapmıyorum ama hızlı yollarda belli bir hızın aşağısında kalmamak gerekiyor

100 km scooterı zorlayan bir hız olduğu için yakıt sarfiyatı epey artıyor,motor çok rahatsızlık veriyor 100-110 km hızla giderken(gerçi kadran hatasını da sayarsak 100-110 km bile yoktur hızı )

scooterımdan şehir içi performansında memnunum,kompleks falanda yaptığım yok ama altımda küçük kalıyor ve kalkışta biraz daha seri olsa fena olmazdı diyorum

eğer temiz bir GT250 R denk getirirsem almayı düşünüyorum(ya aileyide ikna etmek lazım)

birde ; bu tarz bir motor bozuk yollarda nasıl ?

scooterında tarzı değil ama ben bazen pikniğe giderken epey dik tepelerden çıkıyorum ve bozuk yollarda(fazla kasmadığım sürece) canavar gibi çıkıyor ve hiçbir rahatsızlığı olmuyor

takır tukur gitme rahatsızlığını saymazsak(ki zaten maks. hız 20 km oluyor dağ taş gezmesinde) rahat rahat dolaşabilir miyiz GT250 R ile ?

yoksa asfalttan çıkmanı pek tavsiye etmem mi dersiniz?

Bence sen "R" yerine "Comet" düşünebilirsin, bahsettiğin yol şartlarına daha uygun ve uzun yolculuklar için kullanım pozisyonu açısından daha rahat.

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Comet'in görüntüsü pek hoş gelmiyor bana

R olsun bozuk yola vurmayız icabında
    (ah scooterımı satmadan alabilme imkanım olsa)

teşekkürler bilgilendirme için

Motosikleti
    ramzey QT 125 ÇİFT

almaya degermı

arkadaslar bu motor hakkında tum yorumları okudum . ben bu motoru 1 yıldır takıp edıyorum . ama bır turlu almaya cesaret edemedım . iyimi kötumu karasız kalıyorum sıfır alıp motor elımde kalırmı ıkıncı ellerı para edıyormu son sahıbımı olurum . surusu rahatmı 2 saatlık yola gıdılse yorgunluktan pestılımız cıkarmı . yardımcı olursanız sevınırım . ayrıca bende ramzey cıft sılındır motor var 125 lık bır arkadasın gazına gelıp 3000 ytl yer sıfır aldım. bu motoru satıp hyosung alıcam ama sıfır almayıp 2006 yada 2007 ıkıncı el almak daha mı ıyı 6000 - 7000 ytl cıvarlarında kararsız kaldım ne yapmalıyım

tkalfaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750S DCT
    Alıntı bestradyo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar bu motor hakkında tum yorumları okudum . ben bu motoru 1 yıldır takıp edıyorum . ama bır turlu almaya cesaret edemedım . iyimi kötumu karasız kalıyorum sıfır alıp motor elımde kalırmı ıkıncı ellerı para edıyormu son sahıbımı olurum . surusu rahatmı 2 saatlık yola gıdılse yorgunluktan pestılımız cıkarmı . yardımcı olursanız sevınırım . ayrıca bende ramzey cıft sılındır motor var 125 lık bır arkadasın gazına gelıp 3000 ytl yer sıfır aldım. bu motoru satıp hyosung alıcam ama sıfır almayıp 2006 yada 2007 ıkıncı el almak daha mı ıyı 6000 - 7000 ytl cıvarlarında kararsız kaldım ne yapmalıyım
    Ben de tam bir yıldır GT250R min keyfini "sürüyorum." Kararsız kaldıkça bence insan kaybediyor. -t

NOT: Sadece bende mi boyle yoksa herkeste mi: Firefox altında "mesaj simgelerinden" biri yani site amblemi, 1024x1024 boyutlarında gibi çıkıyor!!!
    Dev yani!
    ---
    Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R

copycat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 CF 650MT- 2023 Peugeot Django
    Alıntı bestradyo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1- hiç çekinmeden al zaten sınıfında rakip te yok seni tereddüte düşürecek.
    2 -yorgunluk sorunu çekmezsin ben hiç çekmedim ybr de daha çok yoruluyordum.
    3- 2. eli rahat satarsın ben satmadığım halde 2 tane ciddi müşteri çıktı.
    4- bence temiz düşük km bi 2 . el al çünkü insan bir süre sonra 600 lük 4 silindir bir makine istiyor.
    kusuruma bakma kısa ve öz cevap verdim .

arkadaşlar yüksek devirde titreşim ve motorun ön düzenden ses falan geliyormu.?
    bi süre cbr 125 kullandım motor 11000 dd 'a geldiği zaman titreşim azaldıgı gibi motorda harika bir şekilde hızlanıyordu
    9000 dd 'da titreşim ve sürat normlaken 11000 dd'da hem titreşim azalıyor hemde motor fırlıyordu.o kısmı çok seviyordum.

şimdi bu hoşumuza giden motorda nasıl?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)

Bu Konudaki Etiketler