'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
Öncelikle ne yapmak istediğinizi hâlâ anlayamadığımı söyleyerek başlıyorum…
Şimdi ben İstanbul’da oturmuyorum, orda kim ne satar kime gidilir kime sorulur bilmem buradan götürebileceğim bir ustam da yok orda bir tanıdığım da yok. Mevzu 8bine 2012 mevzusu değil ben daha ucuzunu da gördüm. Burada her fırsatta siz söylüyorsunuz “Hyosung alacaksanız forumdan birinden alın piyasadakilerinin çoğu patlak. “ Bu cümleyi yazdığınızı defalarca gördüm. Benim istediğim buradan birinden temizini almak. Ben şu ana kadar yüzlerce ilana baktım, aralarından 7-8 tanesiyle konuştum birkaç taneside bu forumdan, bana yakın olanlarada bizzat gidip baktım. Bazısında malı beğenmedim bazısında mal sahibini. Mal sahibiyle konuşurken en ufak bir hatasını görürsem ordan uzaklaşırım. Ben pazarlama ve dış ticaret mezunuyum (1.likle) yani bu konulara ileri derecede hakim olduğumu rahatça söyleyebilirim. Beklide satıcılar karşısındaki takıntım bu yüzdendir.hisvarlar adlı üyeden alıntı
Parası tatlı olanın parası cebinde kalsın derim ben buna. “Her malın bir kör alıcısı vardır” ustanız bu sözü de bilir belki sorun. İlk gördüğünü alıp giden adam ya kör alıcıdır ya da alacağı malı iyi bilen bir adamdır. Kısa bir örnek veriyorum bu konuyla ilgili; 4-5 ay önce evdeki tv bozuldu ve 20 liralık bir arızası vardı. Bıktım artık bununla uğraşmaktan diyerek yeni bir tv almaya karar verdim. Kısa bir araştırma ile en iyi ve en uygununu bulup vatana gittim. Satış temsilcisi arkadaşa marka ve modeli söyledim, tv depodan geldi, bedelini ödedim ve çıktım. Eve gelen teknik servis aldığım tvnin fiyatını öğrenince şok oldu, o fiyata alınabilecek en iyi tvyi aldığımı söyledi. Ben bu tv yi alırken kimseye bir şey sormadım hatta satan adamla bile muhatap olmadım. Bilgisayar ve elektronik eşyadan iyi anlarım. Bu gün bir tanıdığım bilgisayar almak istese ilk önce gelip bana sorar hangisini almalıyım hangisinden uzak durmalıyım. Söz konusu motosiklet olunca olay tersine döner ben öneri alan taraf olurum çünkü anlamam motosikletten Şimdi ben gidip bir motor görsem 2012 model, kaportası sağlamsa büyük ihtimal beğenip alırım, kör alıcılar gibi.hisvarlar adlı üyeden alıntı
Bu konunun bir kısmına cevap verdim bir üst alıntıda. Ben size msj atmadan önce geçmişinizi açtığınız konuları uzun uzadıya inceledim çoğu satılık motosiklet konusu. Ve şunu düşündüm o zamanlar, ya bu adamım motorunda bir sıkıntı var da satamıyor yada motoru çok iyi olduğundan piyasa fiyatının üstünde satmaya çalışıyor alan yok. Fiyat benim alabileceğim seviyeye geldiğindede msj atmıştım. Şimdiyse motorunuzun satılamamasını, müşteri karşısındaki ciddiyetsizliğinize ve karşı tarafla empati kuramayışınıza bağlıyorum. Buda benim düşüncem. En azından ben böyle gördüm. Şimdiki durumuma bakacak olursak hala piyasayı takip ediyorum evet çok kelepir düşen makineler var ama bu gün malüm sitede 7bine 2012 görsem dahi ilgilenmem. Aldıktan sonra burada başlık açıp motorda sorun çıktı yardım edin demek istemediğimden.hisvarlar adlı üyeden alıntı
Şimdi bu mevzu nedir tam olarak bilmiyorum ama eğer siz buluşma yerine gittinizde alıcısı gelmediyse o zaman karşı taraf ayıp etmiş derim. Şimdiye kadar ne ben sizi bir yere çağırdım da siz geldiniz beni bulamadınız nede ben geliyorum dedim de sonradan vazgeçtim. Sizi hiçbir şekilde zarara uğratmadım, bir zahmet vermedim. Sadece bana karşı olan tavrınızı beğenmediğimden vazgeçtim. Hal böyle olunca sizin bana güvenilirlik konusunda çamur atmaya çalışmanız komik bir durum. Ben nasıl ki biriyle konuşurken her şeyi ciddi açık ve net bir şekilde ifade ediyorsam karşı taraftan da bunu beklerim. Hiç tanımadığım biri karşılaştığım bir sorun karşısında bana alaycı bir şekilde gülüyorsa, o insanla işim olmaz.hisvarlar adlı üyeden alıntı
Not: Bundan sonra benimle ilgili bir sorununuz varsa özelden yazın, burada gereksiz post kasmanın bir anlamı yok, gerçi yazmanıza da gerek yok yeterince açıklayıcı olduğumu düşünüyorum...
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
Maşallah sizde de ne marifetler varmış Bende yazılım mühendisi sayılırım, bilgisayar alırken size danışayım o zaman O kadar alakasız şeyler anlatmışsınız ki diyecek bişey bulamıyorum. Ayrıca post kasmak falan bunlar boş laflar, ben sizle ilgili düşüncemi yazdım. Sizde benle ilgili olanları yazmışsınız, elinize sağlık. Bundan sonra benden mal alan adamda okur beni tanır, size mal satacak olanda. Hakkınızda hayırlısı olur umarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:25 ----------
Sen yusufun motoru al )
O değil bu murat lion ne azimli çıktı maşallah. Önceden de siyah 600rr üzerinde siyah ekipmanlı bir avatara sahip bir kullanıcı vardı, onu banladılar, bu adam halen uzaklaştırmayla geçiştiriliyor.
Bir zx12r aşkım vardı ondanda bu adamın kawasaki sapıklığın yüzünden soğudum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:28 ----------
Ipone denemedim ancak Motuk 5100 gayet verimli oluyor. 1 den 2 ye atarken bile boşa düşüyor vites bazen. Aslında şu vites işindeki en büyük dert çoğu kişi debriyaj ayarını yapamıyor.
Bende motoru yıkadım,yağladım,yaladım garaja koydum. Geçen çamurlu çamurlu görünce kıyamadım binmemeye kadar verdim bir süre.
@tr_select
Bende tam şubatta istanbula gelicem Aslında forumca toplanıp sana motor satmamak lazım ancak içimde bastıramadığım bir f650gs sevdası başladı. Onun hatrına sana 8 e bırakabilrim motoru, belki
hisvarlar, 8.500'e 13 kasa bulurum ben istemem sizlerden motor
Ahmet abi, Bisikletçiden bozma sözde motordan anlamayan motorcuların elinde kanuni servisleri. Sen ustaya sorunu söylersin ama sallamaz... Genelde kanuni servislerinde olay böyle işliyor. İsterdim ama 30 günün geçmesini, senin çakmanı... Kuralkanın inlemesini
Şuan bir sorun yok umarım ? Bu arada hyodaki sensörler çok çabuk arıza vermiyormu ? Son zamanlarda herkes sensörlerden şikayetçi gibi ? Buji başlığı bitti, sensörmü başladı
Şimdiden stok yapmaya başliyim ben yoksa
Paran hazırsa şu motoru al bence,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-tertemiz-676-km-de-satilik-145442294/detay
ben hyomdan çok memnunum herkeze tavsiye ederim
yakıt ekonomik
bakım ekonomik
sürüş zevkli
motorun karizması zaten tartışılmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------
benimde 2012 model hyom var hiç bir sorun yok
nazardan korusun makina roket
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------
ben hyomdan çok memnunum herkeze tavsiye ederim
yakıt ekonomik
bakım ekonomik
sürüş zevkli
motorun karizması zaten tartışılmaz
Bakimi gercekten ekonomik,bugun cb honda servisinde 12.000 bakimina girdiginde sadece yag tipasi ve hava filtresi degisip 140tl fiyat cikarabiliyorlar.
Ben hyosung kullanirken 13tl ye hava filtresi 10tl x2 buji, 3.5tl yag filtresi alip 36.50 tl ye (+yağ) işi hallediyodum. Cokta zevkli.
çamurlugu orjinal servisinden istesen dha iyi olabilir
Yok oğuzcum benim yaşadığım sıkıntıyı internette araştırdım sadece 1 kişi yaşamış bu sorunu o da yurt dışında. Motorun sıcaklığından dolayı sensör kablolarının birinde bir deformasyondan dolayı sensör motor sıcaklığını algılayamıyor, buna istinaden de beyin ateşlemeyi kesiyor. Motor sıcaklığından kaynaklanan kablo deformasyonları için kabloları ısıya dayanaklı bir maddeyle sarmak gibi bir düşüncem var. Yoksa motorun bir problemi yok acemilerin elinde ancak bukadar.
2. el piyasası bitik. ayrılmak nasip olmadi hyoyla :-)
Ben de çok memnunum. Bununla beraber, bizim millet bu motorların canına okuyor. Pertini çıkarıp, ağır bakımları gelince, tamir ettirmek yerine, kilometreyi geri sarıp başkasına iteliyor. 2009 gt250r ile 18 ayda yaklaşık 5000 km uzun yol, 10000 km şehir içi tecrübem oldu. Çooook zevkli. Gel gelelim 18 aylık süre içinde motor benim garajda değil motorcuda vakit geçirmeyi daha çok seviyor.
Daha önceden de kim olduğunuzu bildiğim için (mühendis adam kolay anlar düşüncesiyle) ilk yorumları kısa ve öz tuttum anlamadınız anlamadınız ki gereksiz yorum yapmaya devam ettiniz. Bende çareyi sıradan bir vatandaşa anlatırmış gibi farklı açılardan örneklendirerek, kesit kesit üstüne basa basa anlatmaya çalıştım! ee ben daha ne yapayım Şimdi gereksiz post olayını da bir benzetmeyle anlatırım ama biliyorum ki siz onuda anlamayacaksınız bunun yerine Allah gönlünüze göre müşteri versin diyorum...
Haa birde bilgisayar konusunda bana danışmanıza gerek yok siz bende de iyi bilirsiniz, ben olsa olsa satış stratejisi konusunda yardım edebilirim gerçi onuda sizin için yaparmıyım bilemiyorum
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
Halik kardeşim, ilgin için çok teşekkürler. Şuan için param hazır ama başka yerlere kullanmayı düşünüyordum, planlar şubat ayı içinde ama pazartesi günü bir bakiyim şu motora.
Bir kaç değerli kardeşimde bu ilanın adresini attılar, bir bak diye... Boyanacak bölgeler ve pazarlıkta anlaşırsak çökerim bu motora
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Boş mezar durumuna doğru ilerlemekte
İlgilenenlere 2009 Model Ekim 2010 trafik çıkışlı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2448244/detay/
He bedelli askerlik çıkarsa satmıcam
.........
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)