Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Pistolero_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Hyosung GT 250 R & '08 Honda CBR 600RR
    Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    8'e var demedim. 8 civarlarına bulurum demiştim ve 8.500'e buldumda... Siyah 8800 isteyen bir arkadaş vardı. Link paylaşmıştım o zamanlar dikkat ettiyseniz. . .

Aylar öncede ahmet abiyle bunun muhabbetini çevirmiştik buradan. Bir yerden para beklediğimi ve şubat ayında geliceğini... Şuan alsam zaten binemeyeceğimi (havalar) belki tekrar RR alabileceğimi yazmıştım... Fakat bu hususta, istanbul trafiği için 600cc+ fazla geldiğini ve bunun hararet-yakıt vs gibi sıkıntılarını eski motorumda çektiğimide yazmıştım.
    RR veya Hyo almak sıkıntı değil. Şuan sıfırınıda alabilirim fakat ayağımı yorganıma göre uzatmak istiyorum.
    Siz ve motorunuzun satışı içinde hayırlı olmasını diliyorum....
    Ben size takılıyordum sadece 8 için, kusura bakmayın. Bilindik, tanıdıktan motor almak bence hiç tanımadığım birisinden 13 kasa almaktan iyidir ,

EMREGTR; Bu kötü bir yorummuydu, iyimiydi... Anlayamadım. Fakat buraya yazan arkadaşlar ile iyi kötü bir muhabbetimiz var ve takılıyorum, bulaşıyorum diyelim. Bir daha zaten böyle bir şey olmayacak pistolero arkadaşın tepkisinden dolayı....
    Eyvallah hocam daha kesin bir şey yok.Belki size kısmet olur ama 8bine gerçekten bir kaç kişi var alıcı tepki olarak algılamayın
    '78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    EMREGTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX650F - HYOSUNG GT250R - HONDA CBR600F

EMREGTR; Bu kötü bir yorummuydu, iyimiydi... Anlayamadım. Fakat buraya yazan arkadaşlar ile iyi kötü bir muhabbetimiz var ve takılıyorum, bulaşıyorum diyelim. Bir daha zaten böyle bir şey olmayacak pistolero arkadaşın tepkisinden dolayı....
    Bozdu beni
    yok dostum kötü manada demedim makaranıza bayıldım diyorum tabiki muhabbetin olmasa yapmazsın sen bukadar istikrarlı ol bakarsın benimkini alırsın

54RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    --12 R1 Crossplane
    Öncelikle ne yapmak istediğinizi hâlâ anlayamadığımı söyleyerek başlıyorum…
    Alıntı hisvarlar adlı üyeden alıntı
    Yazın Ağustos-Eylül aylarında İstanbul'da bir çok 8 bine satılan 2012 hyo vardı. Çok iyi biliyorum, temiz ve servis bakımlılarda vardı. Eğer siz o vakit motor alacak olsaydınız ve benden almaktan vazgeçseydiniz onlardan alırdınız.
    Şimdi ben İstanbul’da oturmuyorum, orda kim ne satar kime gidilir kime sorulur bilmem buradan götürebileceğim bir ustam da yok orda bir tanıdığım da yok. Mevzu 8bine 2012 mevzusu değil ben daha ucuzunu da gördüm. Burada her fırsatta siz söylüyorsunuz “Hyosung alacaksanız forumdan birinden alın piyasadakilerinin çoğu patlak. “ Bu cümleyi yazdığınızı defalarca gördüm. Benim istediğim buradan birinden temizini almak. Ben şu ana kadar yüzlerce ilana baktım, aralarından 7-8 tanesiyle konuştum birkaç taneside bu forumdan, bana yakın olanlarada bizzat gidip baktım. Bazısında malı beğenmedim bazısında mal sahibini. Mal sahibiyle konuşurken en ufak bir hatasını görürsem ordan uzaklaşırım. Ben pazarlama ve dış ticaret mezunuyum (1.likle) yani bu konulara ileri derecede hakim olduğumu rahatça söyleyebilirim. Beklide satıcılar karşısındaki takıntım bu yüzdendir.

Bizim burada bir ustamız var, ustadan öte abimizdir. Dükkanında çayını içmişliğimiz, ekmeğini yemişliğimiz çok vardır. Kendisinin sevdiğim bir sözü vardır. "Herkes mal alamaz" diye. Cidden doğru bir söz. Bazıları bir mala göz koyar, gider gelir, eli titrer alamaz, gözü kesmez vs. Alıcı adamda parasını cebine koyar, gelir motora bakar. 1 tur atar, beğenirse alır gider.
    Parası tatlı olanın parası cebinde kalsın derim ben buna. “Her malın bir kör alıcısı vardır” ustanız bu sözü de bilir belki sorun. İlk gördüğünü alıp giden adam ya kör alıcıdır ya da alacağı malı iyi bilen bir adamdır. Kısa bir örnek veriyorum bu konuyla ilgili; 4-5 ay önce evdeki tv bozuldu ve 20 liralık bir arızası vardı. Bıktım artık bununla uğraşmaktan diyerek yeni bir tv almaya karar verdim. Kısa bir araştırma ile en iyi ve en uygununu bulup vatana gittim. Satış temsilcisi arkadaşa marka ve modeli söyledim, tv depodan geldi, bedelini ödedim ve çıktım. Eve gelen teknik servis aldığım tvnin fiyatını öğrenince şok oldu, o fiyata alınabilecek en iyi tvyi aldığımı söyledi. Ben bu tv yi alırken kimseye bir şey sormadım hatta satan adamla bile muhatap olmadım. Bilgisayar ve elektronik eşyadan iyi anlarım. Bu gün bir tanıdığım bilgisayar almak istese ilk önce gelip bana sorar hangisini almalıyım hangisinden uzak durmalıyım. Söz konusu motosiklet olunca olay tersine döner ben öneri alan taraf olurum çünkü anlamam motosikletten  Şimdi ben gidip bir motor görsem 2012 model, kaportası sağlamsa büyük ihtimal beğenip alırım, kör alıcılar gibi.

Benim bu forumdaki geriye doğru yazılarıma bakarsanız tek kelime kimseye yazmadan gt250r aldım, hemde alacağım kişi beni 2 ay bekledi. Kapora bile göndereyim dememe rağmen kabul etmedi.Ve ben şubatta karın kışın altında Tunceli'den Erzincan'dan geçerek gidip motoru aldım. Sıcaklık eksi derecelerdeydi. Satan kişiye alıcam dedim, o an ki şartlar uygun olmasada vakti geldğinde ne yaptım ne ettim aldım. Bazı arkadaşlarda var görüyorum, aylardır motor arıyorlar dönüp dolaşıyorlar herkese mesaj atıyorlar. Tabiki biz şakasına takılıyoruz onlara o ayrı mesele ancak cidden cebinde parası hazır olan adam, çok dolandırmadan gider motoru bulur alır. 1 ay piyasayı takip edince kesin 1 tane kelepir düşer.
    Bu konunun bir kısmına cevap verdim bir üst alıntıda. Ben size msj atmadan önce geçmişinizi açtığınız konuları uzun uzadıya inceledim çoğu satılık motosiklet konusu. Ve şunu düşündüm o zamanlar, ya bu adamım motorunda bir sıkıntı var da satamıyor yada motoru çok iyi olduğundan piyasa fiyatının üstünde satmaya çalışıyor alan yok. Fiyat benim alabileceğim seviyeye geldiğindede msj atmıştım. Şimdiyse motorunuzun satılamamasını, müşteri karşısındaki ciddiyetsizliğinize ve karşı tarafla empati kuramayışınıza bağlıyorum. Buda benim düşüncem. En azından ben böyle gördüm. Şimdiki durumuma bakacak olursak hala piyasayı takip ediyorum evet çok kelepir düşen makineler var ama bu gün malüm sitede 7bine 2012 görsem dahi ilgilenmem. Aldıktan sonra burada başlık açıp motorda sorun çıktı yardım edin demek istemediğimden.

Ben yazın 1 kere hata edip sizin gibi bir arkadaşa güvenip bir er6 sahibine mesaj attım, şu gün motorum satılacak gelip motorunuzu alıcam diye. Ama üstteki mesajda da bahsettiğim arkadaş sözünü tutup gelmedi bende o kişiye mahçup oldum. Özür üstüne özür, Allah'tan benim yüzümden kimseyi geri yollamamışta içim rahat etti. Bi daha da tövbe para cebime girmeden kimseye ne mesaj atarım nede ararım.
    Şimdi bu mevzu nedir tam olarak bilmiyorum ama eğer siz buluşma yerine gittinizde alıcısı gelmediyse o zaman karşı taraf ayıp etmiş derim. Şimdiye kadar ne ben sizi bir yere çağırdım da siz geldiniz beni bulamadınız nede ben geliyorum dedim de sonradan vazgeçtim. Sizi hiçbir şekilde zarara uğratmadım, bir zahmet vermedim. Sadece bana karşı olan tavrınızı beğenmediğimden vazgeçtim. Hal böyle olunca sizin bana güvenilirlik konusunda çamur atmaya çalışmanız komik bir durum. Ben nasıl ki biriyle konuşurken her şeyi ciddi açık ve net bir şekilde ifade ediyorsam karşı taraftan da bunu beklerim. Hiç tanımadığım biri karşılaştığım bir sorun karşısında bana alaycı bir şekilde gülüyorsa, o insanla işim olmaz.

Not: Bundan sonra benimle ilgili bir sorununuz varsa özelden yazın, burada gereksiz post kasmanın bir anlamı yok, gerçi yazmanıza da gerek yok yeterince açıklayıcı olduğumu düşünüyorum...
    İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Alıntı EMREGTR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok dostum kötü manada demedim makaranıza bayıldım diyorum tabiki muhabbetin olmasa yapmazsın sen bukadar istikrarlı ol bakarsın benimkini alırsın
    Yok ben ölücüyüm, ahmet abinin motoru 6.5 civarlarına kapatırım Ahmet abii 30 günü geçince çak servise, kuralkana, kanuniye, alayına
    Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Alıntı 54RR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle ne yapmak istediğinizi hâlâ anlayamadığımı söyleyerek başlıyorum…

Şimdi ben İstanbul’da oturmuyorum, orda kim ne satar kime gidilir kime sorulur bilmem buradan götürebileceğim bir ustam da yok orda bir tanıdığım da yok. Mevzu 8bine 2012 mevzusu değil ben daha ucuzunu da gördüm. Burada her fırsatta siz söylüyorsunuz “Hyosung alacaksanız forumdan birinden alın piyasadakilerinin çoğu patlak. “ Bu cümleyi yazdığınızı defalarca gördüm. Benim istediğim buradan birinden temizini almak. Ben şu ana kadar yüzlerce ilana baktım, aralarından 7-8 tanesiyle konuştum birkaç taneside bu forumdan, bana yakın olanlarada bizzat gidip baktım. Bazısında malı beğenmedim bazısında mal sahibini. Mal sahibiyle konuşurken en ufak bir hatasını görürsem ordan uzaklaşırım. Ben pazarlama ve dış ticaret mezunuyum (1.likle) yani bu konulara ileri derecede hakim olduğumu rahatça söyleyebilirim. Beklide satıcılar karşısındaki takıntım bu yüzdendir.

Parası tatlı olanın parası cebinde kalsın derim ben buna. “Her malın bir kör alıcısı vardır” ustanız bu sözü de bilir belki sorun. İlk gördüğünü alıp giden adam ya kör alıcıdır ya da alacağı malı iyi bilen bir adamdır. Kısa bir örnek veriyorum bu konuyla ilgili; 4-5 ay önce evdeki tv bozuldu ve 20 liralık bir arızası vardı. Bıktım artık bununla uğraşmaktan diyerek yeni bir tv almaya karar verdim. Kısa bir araştırma ile en iyi ve en uygununu bulup vatana gittim. Satış temsilcisi arkadaşa marka ve modeli söyledim, tv depodan geldi, bedelini ödedim ve çıktım. Eve gelen teknik servis aldığım tvnin fiyatını öğrenince şok oldu, o fiyata alınabilecek en iyi tvyi aldığımı söyledi. Ben bu tv yi alırken kimseye bir şey sormadım hatta satan adamla bile muhatap olmadım. Bilgisayar ve elektronik eşyadan iyi anlarım. Bu gün bir tanıdığım bilgisayar almak istese ilk önce gelip bana sorar hangisini almalıyım hangisinden uzak durmalıyım. Söz konusu motosiklet olunca olay tersine döner ben öneri alan taraf olurum çünkü anlamam motosikletten  Şimdi ben gidip bir motor görsem 2012 model, kaportası sağlamsa büyük ihtimal beğenip alırım, kör alıcılar gibi.

Bu konunun bir kısmına cevap verdim bir üst alıntıda. Ben size msj atmadan önce geçmişinizi açtığınız konuları uzun uzadıya inceledim çoğu satılık motosiklet konusu. Ve şunu düşündüm o zamanlar, ya bu adamım motorunda bir sıkıntı var da satamıyor yada motoru çok iyi olduğundan piyasa fiyatının üstünde satmaya çalışıyor alan yok. Fiyat benim alabileceğim seviyeye geldiğindede msj atmıştım. Şimdiyse motorunuzun satılamamasını, müşteri karşısındaki ciddiyetsizliğinize ve karşı tarafla empati kuramayışınıza bağlıyorum. Buda benim düşüncem. En azından ben böyle gördüm. Şimdiki durumuma bakacak olursak hala piyasayı takip ediyorum evet çok kelepir düşen makineler var ama bu gün malüm sitede 7bine 2012 görsem dahi ilgilenmem. Aldıktan sonra burada başlık açıp motorda sorun çıktı yardım edin demek istemediğimden.

Şimdi bu mevzu nedir tam olarak bilmiyorum ama eğer siz buluşma yerine gittinizde alıcısı gelmediyse o zaman karşı taraf ayıp etmiş derim. Şimdiye kadar ne ben sizi bir yere çağırdım da siz geldiniz beni bulamadınız nede ben geliyorum dedim de sonradan vazgeçtim. Sizi hiçbir şekilde zarara uğratmadım, bir zahmet vermedim. Sadece bana karşı olan tavrınızı beğenmediğimden vazgeçtim. Hal böyle olunca sizin bana güvenilirlik konusunda çamur atmaya çalışmanız komik bir durum. Ben nasıl ki biriyle konuşurken her şeyi ciddi açık ve net bir şekilde ifade ediyorsam karşı taraftan da bunu beklerim. Hiç tanımadığım biri karşılaştığım bir sorun karşısında bana alaycı bir şekilde gülüyorsa, o insanla işim olmaz.

Not: Bundan sonra benimle ilgili bir sorununuz varsa özelden yazın, burada gereksiz post kasmanın bir anlamı yok, gerçi yazmanıza da gerek yok yeterince açıklayıcı olduğumu düşünüyorum...

Maşallah sizde de ne marifetler varmış Bende yazılım mühendisi sayılırım, bilgisayar alırken size danışayım o zaman O kadar alakasız şeyler anlatmışsınız ki diyecek bişey bulamıyorum. Ayrıca post kasmak falan bunlar boş laflar, ben sizle ilgili düşüncemi yazdım. Sizde benle ilgili olanları yazmışsınız, elinize sağlık. Bundan sonra benden mal alan adamda okur beni tanır, size mal satacak olanda. Hakkınızda hayırlısı olur umarım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:25 ----------

Ben bu konuda halil kardeşimi haklı buluyorum. Bir şeye niyetlenilecekse cebine koyarsın paranı arkadaş... Kafana yatan motoru gider alırsın, o kadar. Bu her hususta böyledir... Laf ebeliği veya laf dolandırmaya gerek yok. Saçma sapan şeylere dönüşüyor sonra...

Mesela ben Şubat-Mart ayları gibi alıcağım dedim çünkü planlarımı buna göre yaptım. Forumdan bir çok motor satan arkadaş var, kimseye kaç kilometrede - bakımları - çizik varmı vs demedim ki çok uzun süredir buradaki arkadaşlarla bir muhabbetim vardır. Hanginize bir şey sordum motorunuzla ilgili ? Sorduysam yazın buraya

Arada takılırım arkadaşlara mesela. 6ya ver aliyim diye veya ahmet abi bana şunu al, yusuf 7 veriyim kaskıda ver gibi

Bence bu muhabbeti burada bitirin arkadaşlar. Olan oldu, uzatmaya gerek yok hım

Bu arada halil 6 veririm

Bu arada, MURAT LİON. Yinemi sen ya

http://imgim.com/sqzlt1i.gif
    Sen yusufun motoru al )

O değil bu murat lion ne azimli çıktı maşallah. Önceden de siyah 600rr üzerinde siyah ekipmanlı bir avatara sahip bir kullanıcı vardı, onu banladılar, bu adam halen uzaklaştırmayla geçiştiriliyor.
    Bir zx12r aşkım vardı ondanda bu adamın kawasaki sapıklığın yüzünden soğudum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:28 ----------

Alıntı Pistolero_10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o zamana kadar satılır büyük ihtimal hani 8 e '13 var dıyordun neden '13 almıyorsun?
    Ipone denemedim ancak Motuk 5100 gayet verimli oluyor. 1 den 2 ye atarken bile boşa düşüyor vites bazen. Aslında şu vites işindeki en büyük dert çoğu kişi debriyaj ayarını yapamıyor.

Bende motoru yıkadım,yağladım,yaladım garaja koydum. Geçen çamurlu çamurlu görünce kıyamadım binmemeye kadar verdim bir süre.

@tr_select

Bende tam şubatta istanbula gelicem Aslında forumca toplanıp sana motor satmamak lazım ancak içimde bastıramadığım bir f650gs sevdası başladı. Onun hatrına sana 8 e bırakabilrim motoru, belki

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Yok ben ölücüyüm, ahmet abinin motoru 6.5 civarlarına kapatırım Ahmet abii 30 günü geçince çak servise, kuralkana, kanuniye, alayına
    Oğuzum kuralkan gene iyi davrandı da seviste iş yok. Ben motoru bırakırkende söyledim motor sıcaklık sensöründe sorun diye (ETS) yok diye diye ömrümü yedi. Şimdide cihaza bağlayınca benim dediğim parçada sorun var gösterince feci bozuldu adam

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    hisvarlar, 8.500'e 13 kasa bulurum ben istemem sizlerden motor

Ahmet abi, Bisikletçiden bozma sözde motordan anlamayan motorcuların elinde kanuni servisleri. Sen ustaya sorunu söylersin ama sallamaz... Genelde kanuni servislerinde olay böyle işliyor. İsterdim ama 30 günün geçmesini, senin çakmanı... Kuralkanın inlemesini

Şuan bir sorun yok umarım ? Bu arada hyodaki sensörler çok çabuk arıza vermiyormu ? Son zamanlarda herkes sensörlerden şikayetçi gibi ? Buji başlığı bitti, sensörmü başladı

Şimdiden stok yapmaya başliyim ben yoksa

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Paran hazırsa şu motoru al bence,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-tertemiz-676-km-de-satilik-145442294/detay

serkan17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt 250 r
    ben hyomdan çok memnunum herkeze tavsiye ederim
    yakıt ekonomik
    bakım ekonomik
    sürüş zevkli
    motorun karizması zaten tartışılmaz

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------

Alıntı 54RR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor olmadığı halde benim içime dert oldu şu sorunlar, bu arada 8bin teklifim hala geçerli tabi sizinkinde bu tür sıkıntılar yoksa
    benimde 2012 model hyom var hiç bir sorun yok
    nazardan korusun makina roket

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------

Alıntı Pistolero_10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ufak atta civcivler yesin
    yakıt ekonomik
    bakım ekonomik
    sürüş zevkli

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Bakimi gercekten ekonomik,bugun cb honda servisinde 12.000 bakimina girdiginde sadece yag tipasi ve hava filtresi degisip 140tl fiyat cikarabiliyorlar.

Ben hyosung kullanirken 13tl ye hava filtresi 10tl x2 buji, 3.5tl yag filtresi alip 36.50 tl ye (+yağ) işi hallediyodum. Cokta zevkli.

Motosikleti
    gt 250 r
    çamurlugu orjinal servisinden istesen dha iyi olabilir

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    hisvarlar, 8.500'e 13 kasa bulurum ben istemem sizlerden motor

Ahmet abi, Bisikletçiden bozma sözde motordan anlamayan motorcuların elinde kanuni servisleri. Sen ustaya sorunu söylersin ama sallamaz... Genelde kanuni servislerinde olay böyle işliyor. İsterdim ama 30 günün geçmesini, senin çakmanı... Kuralkanın inlemesini

Şuan bir sorun yok umarım ? Bu arada hyodaki sensörler çok çabuk arıza vermiyormu ? Son zamanlarda herkes sensörlerden şikayetçi gibi ? Buji başlığı bitti, sensörmü başladı

Şimdiden stok yapmaya başliyim ben yoksa
    Yok oğuzcum benim yaşadığım sıkıntıyı internette araştırdım sadece 1 kişi yaşamış bu sorunu o da yurt dışında. Motorun sıcaklığından dolayı sensör kablolarının birinde bir deformasyondan dolayı sensör motor sıcaklığını algılayamıyor, buna istinaden de beyin ateşlemeyi kesiyor. Motor sıcaklığından kaynaklanan kablo deformasyonları için kabloları ısıya dayanaklı bir maddeyle sarmak gibi bir düşüncem var. Yoksa motorun bir problemi yok acemilerin elinde ancak bukadar.

ysfist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    2. el piyasası bitik. ayrılmak nasip olmadi hyoyla :-)

Pistolero_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Hyosung GT 250 R & '08 Honda CBR 600RR
    Alıntı serkan17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yakıt ekonomik
    bakım ekonomik
    sürüş zevkli

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------

benimde 2012 model hyom var hiç bir sorun yok
    nazardan korusun makina roket

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------

yakıt ekonomik
    bakım ekonomik
    sürüş zevkli
    bende cok memnunum belki onuncu defa olacak ama memnun olmasam niye '07 den sonra 2012 modelini alayim
    '78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR

Motosikleti
    gt 250 r
    Tabii sen degistirdin bilirsin

Motosikleti
    Hyosung GT250R
    Ben de çok memnunum. Bununla beraber, bizim millet bu motorların canına okuyor. Pertini çıkarıp, ağır bakımları gelince, tamir ettirmek yerine, kilometreyi geri sarıp başkasına iteliyor. 2009 gt250r ile 18 ayda yaklaşık 5000 km uzun yol, 10000 km şehir içi tecrübem oldu. Çooook zevkli. Gel gelelim 18 aylık süre içinde motor benim garajda değil motorcuda vakit geçirmeyi daha çok seviyor.

54RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    --12 R1 Crossplane
    Alıntı hisvarlar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maşallah sizde de ne marifetler varmış Bende yazılım mühendisi sayılırım, bilgisayar alırken size danışayım o zaman O kadar alakasız şeyler anlatmışsınız ki diyecek bişey bulamıyorum. Ayrıca post kasmak falan bunlar boş laflar, ben sizle ilgili düşüncemi yazdım. Sizde benle ilgili olanları yazmışsınız, elinize sağlık. Bundan sonra benden mal alan adamda okur beni tanır, size mal satacak olanda. Hakkınızda hayırlısı olur umarım.
    Daha önceden de kim olduğunuzu bildiğim için (mühendis adam kolay anlar düşüncesiyle) ilk yorumları kısa ve öz tuttum anlamadınız anlamadınız ki gereksiz yorum yapmaya devam ettiniz. Bende çareyi sıradan bir vatandaşa anlatırmış gibi farklı açılardan örneklendirerek, kesit kesit üstüne basa basa anlatmaya çalıştım! ee ben daha ne yapayım Şimdi gereksiz post olayını da bir benzetmeyle anlatırım ama biliyorum ki siz onuda anlamayacaksınız bunun yerine Allah gönlünüze göre müşteri versin diyorum...
    Haa birde bilgisayar konusunda bana danışmanıza gerek yok siz bende de iyi bilirsiniz, ben olsa olsa satış stratejisi konusunda yardım edebilirim gerçi onuda sizin için yaparmıyım bilemiyorum
    İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Paran hazırsa şu motoru al bence,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-tertemiz-676-km-de-satilik-145442294/detay
    Halik kardeşim, ilgin için çok teşekkürler. Şuan için param hazır ama başka yerlere kullanmayı düşünüyordum, planlar şubat ayı içinde ama pazartesi günü bir bakiyim şu motora.

Bir kaç değerli kardeşimde bu ilanın adresini attılar, bir bak diye... Boyanacak bölgeler ve pazarlıkta anlaşırsak çökerim bu motora
    Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Halik kardeşim, ilgin için çok teşekkürler. Şuan için param hazır ama başka yerlere kullanmayı düşünüyordum, planlar şubat ayı içinde ama pazartesi günü bir bakiyim şu motora.

Bir kaç değerli kardeşimde bu ilanın adresini attılar, bir bak diye... Boyanacak bölgeler ve pazarlıkta anlaşırsak çökerim bu motora
    Adam bedava mı versin daha, nasıl bir ölücüsün sen arkadaş

TheCooL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250R / Ramzey QM 125
    Adam bedava mı versin daha, nasıl bir ölücüsün sen arkadaş
    Boş mezar durumuna doğru ilerlemekte

İlgilenenlere 2009 Model Ekim 2010 trafik çıkışlı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2448244/detay/

He bedelli askerlik çıkarsa satmıcam
    .........

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler