İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
2012 kasa sahibi olarak yazılanları okuyunca ne kadar şanslıyım diyorum kendi kendime. Şimdiye kadar herhangi bir sorun ile karşılaşmadım, kilometre 10.000 oldu. Periyodik bakım dışında masraf çıkarmadı daha da çıkarıcak gibi durmuyor. Ancak anlamadığım nokta şu, bu buji pipo, kelebek mevzuları son 3-4 aydır çıktı. Önceden hiç böyle bir sorun okumamıştım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------
Siz hala 8 bin mi teklif ediyorsunuz ? Benim en son hatırladığım fiyatta anlaştığımız ve üstüne motoru getirip size Sakarya'da teslim edeceğimdi. Ancak herşey tamamken bir anda vazgeçtiğiniz. Ne yazık ki kimsenin size güvenip ticaret yapmasını istemem. Eğer bir alım-satım olacaksa motorunuzu arkadaş gelsin, görsün paranızı peşin alın sonra motoru teslim edin.
durum aslında şu şekilde. hyosung v tipi motor yapısında olduğundan sadece arka silindirin kelebeğini çevirip gaz verirseniz fazla devir yükselmesi göremezsiniz.beyin buna müsade etmez. gerçekte sadece arka kelebekten gaz verilmesi diye bir şey yoktur. gaz kolunu çevirdiğinizde iki kelebek birden açılır. tabi olan budur. yani sitem iki kelebekten birden gaz açılmasını ister. buna karşın sadece ön kelebek ile gaz verirseniz aynı sistem devir yükselmesine müsade eder. bu bir sorun değil motorun çalışma presibinde olan bir şeydir. az önce de dediğim gibi sadece arka kelebeği açmak tabi bir durum değildir. bir kaç sayfadır yazılanların çoğu bununla alakalı.
Araç arıza yaptı demiştim hatırlarsanız ? 1700 tl masraf çıkardı 2.si sizin araç arıza yaptı dediğimde gönderdiğiniz gülücük içeren alaycı mesajınız yüzünden vazgeçtim sizin motoru almaktan. Buna ek olarak görmediğim bir motor ve tanımadığım bir insana, motoru getirecek diye bir miktar para vermek içime sinmedi. Motor gelirdi görürdük fiyatın üstüne yol masrafı koyulurdu alınırdı, yok beğenmedik yol masrafı karşılanırdı. Ben bu güne kadar konuştuğum hiç bir motosiklet satıcısına, motoru siz getirirmisiniz demedim bunu ilk teklif eden sizdiniz dikkatinizi çekerim. Ve son olarak arkadaşa verdiğim teklif, motoru evinden aldığımda vereceğim fiyattır.
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
O zaman şöyle bir sonuç çıkartabiliriz, sabrına güvenen alsın bu makinayı Ama ne olursa olsun 1-2 yaşındaki bir makinanın bu tip sorunlar çıkartması düşündürücü. Bu makina hakkında çok fazla konuşan insan var, kimi çok memnun olduğunu kimide illallah ettiğini söylüyor, acaba ben alınca hangi tarafta olurum
O kadar da sorunlu makine değil bunlar .Memnun olmasam niye 2007 modelden sonra yine hyosung alayım.Sanki diğer 250 likler hiç sorun çıkartmıyor gibi hyonun en ufak sorununda ortalık ayağa kalkıyor
---------- Post added at 22:13 ---------- Previous post was at 22:11 ----------
Sen çok öldürüyorsun hocam fiyatları
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
bende nisan 2012 de sıfır naked aldım. 1yılda Tam 22.500 km yaptım ve sattım.Ayaklık müşürü 2 kez arızalandı ve garantiden değişti...2 kez gaz teli 1 kez de debriyaj teli koptu...Bence şans işi 2008 modeli arkadaşımda var; maşallah hala ayaklık müşürü çalışıyor, ve ne gaz nede debriyaj teli koptu..
2012 ve 13 de en başa bela sorun şu pipo çatlaması. silindirin vuruntulu çalışması, hiç çalışmaması falan bunla alakalı boşuna bobin, sensör değiştirmeyin. sensörü ancak devir saati aniden çok yüksek devire zıplıyorsa değişmeniz gerek. map sensörün arızası bu şekilde anlaşılıyor. bunun haricinde ateşleme sistemindeki arızanın baş rolündeki oyuncu pipodur. eğer fabrikadan veya sağdan soldan pipo bulmakta zorluk çekerseniz de şu pipo uyuyor ancak ön silindire önermem çünkü şapka olmadığı için kolaylıkla su kaçabilir. şapkalı olanı da var ancak o stokta epey süredir yok. ancak bu piponun üzerine lastikli şapka uydurabilirsiniz.
http://www.ngkbujimarket.com/product.php?id_product=710
Ben artik problemi cozmekle ugrasmiycam herhalde motorun normal hali bu , bakmadigim yeri kalmadı hersey sorunsuz gibi gorunuyor ama sorun cozulmus degil
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------
Orjinal basliktanda ucuz , aslinda orjinal buji basligindaki ust lastikler cikiyor buna takılabilir
dostum bence de hiç uğraşma ben servise verdim 1 ay servis baktı makinaya bağlandı parçalar tek tek test edildi sorun yok bu şekilde arka silinidirn kelebeğini açınca kesiyor motor. iki kelebekte birden açılmasını istiyor beyin. ha eğer motor gaz kolundan gazı verince boğuluyorsa işte o zaman pipoda sıkıntı var pipoda normalse iş enjeksiyona ve beyne kadar gidiyor ama oraya kadar varmıyor zaten pipo bu sorunda dediğim gibi başrolde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
aynen takılabiliyor ben alıp taktım uydu yani sıkıntı olmadı. motoru rölantide dinle ufak ufak devir saatindeki ibre atıp iniyorsa o zaman pipoyu değiş. eğer ilk çalıştırmadan bir müddet oynayıp rölanti oturduktan sonra ibre çok oynamıyorsa sıkıntı yok.
Motorun normal calismasinda rolantide hicbir sorun yok ama boyle calismamasi gerektiğini düşünüyorum
dostum sen istanbulda mısın? ben bursadayım ama istanbula geliyorum bir haftasonu buluşalım bir kaç hyo bakalım şu olaya uyar mı sana da? baktık arada farklar var o zaman bir sıkıntı olduğunu anlarız fabrikaya açar motorları çektiririz fabrikada çözümlensin bu sorun diye.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
beyler barkın usta yayında dalın :D
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)