Bazen ister istemez açık veriyoruz zaten. Bu kurban bayramında çok açık verdim ama Hanımı otobüsle gönderdim. Aynı anda yola çıktık. Ben tarsusa vardım Adana dan hanım daha otogardan yeni çıkıyordu Çıldırdı tabi ben varken yarım saat ya da 45 dakka da gidiyordun demeye başladı sonra durduramadım zaten
Geçenlerde %70 şehir içi kalanı şehir dışı. Tabi şehir içi Elazığ. 1 depo ile 380 km oldu, benzin pompasının sesinden benzinin tükendiği zaten belli oluyor. 5 km ya gider ya gitmezdi. Ama ben çok sakin kullanıyorum gidonu taktıktan sonra bununda etkisi var. 1 depo ile 330 - 400 arası gidiliyor.
330km çok zorluyorsunuz aşırı hemde demek kiloda çok önemli tabi 400 çok iyi ve üstü çok sakin demek :D ama 400km nin altında şehiri içinde eğer çok engebe yol yoksa ve ortalama 360 ve altı yaktırıyorsanız sıkıntılı bu hyoyu zorluyorsunuz demek :D ben bunu çok taktım bi ara kafaya önceki hyomda yokuşlarda bariz zorlanıyor hyo :D e her motor zorlanıyor tabi burada sohbeti geçmişti mesela düzlükte 5. vites gidiyorsunuz 7000 devir 103 le hafif eğim var yokuş yukarı 4 e atıp 8500 devir çıkmak yerine 5 ten 4 e düşüp gerekirse yokuş uzunsa 4 ten 3 e :D ağır ağır düşürmek yakıtı acaip şekilde düşürüyor , motor içinde çok iyi tabi . yokuş yukarı gaz vermek hyonun en sevmediği tek şey.
Kaç km gider hiç zorlamadım ama en az 3.7 en fazla 4.8 yakmıştır. Sanki hesaplamayınca daha çok yakıyo gibi
berbat istanbul trafiğinde 4 lt yakiyorum fix. arada sinirlari bilerek zorladigimda dahi yaktigim maximum rakamlar bence gayet makul.. daha once de cok konustuk bunu tekrar belirteyim sahsi fikrimce hyosung yakit/performans degerlendirmesine gore 250 likler arasinda 1 numara..
öyle tabi :D ama birde herkes ölçemiyor oda var ne kadar yakıyorsun diyorlar 112 kiloyum 1.88 boy 18 kuruş yakıyor tam ne fazla ne eksik :D içine herşey dahil çalıştırıp ısınması ışıklarda durma :D arkadaşların boştayken gaz vermez sevdası :D çok verenin kalbini kırıyorum vallahi :D ve çokta sakin hızlanırım bu haliyle tam 18 kuruş benzin 97 oktan alıyorum sürekli
adam cbx 250 kullanıyor soruyorsun 13 kuruş diyor. bazısına soruyorsun depoya 10 tl lik benzin atıyorum 3 gün işe gidip geliyorum diyor mesafede bayağı var :D ilginç beni zorlamıyor ama yakıtı hiçte ucuz değil
Arkadaslarım abilerim bugün 18 yasını bitrdim bu bundan dolayıda tabiki babamdn bişey istemem lazımdı aklımdakide tabikide hyosung GT250R şansımı denedim ama bi türlü ikna edemedim herkezin azında laf olmus görmüyonmu Her gün motor kazası oluyor ölüyorlar die laf var agzında baska bişey yok bende inatlastım tabi almassan alma elinde sonunda ben alırım dedim kızamadıda dogm günm oldugundan ama bide şu yönü var ben bide Honda civic hayranıyım ( 0 ) honda civic alayım diyor bende motor istiyom diyom burda anlasamıyoz motor almıyrsa araba alıcak artk yapcak bişy yok sağ dan soldan tanıdıklardan alarak büyük motor zevkini gidermeye calıscaz artık zaten yakınmdan birisnde hyosung var cok yakın baska bir abimde cbr 600rr aldı onlara binerek heycanımı gidermeye calıscam taki kendi motorumu alıncaya kdr tekrardan herkeze ii günler hyo cularla birlikte nice güzel senelere..
Bursa içi yada Bursa yakınlarındaki illerden Hyo bakıyorum satmayı düşünen var mı?
Model olarak 2010-2012 km olarak 17-18 bini geçmemiş motor istiyorum.
İlgilenenler yardımcı olursa sevinirim.
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
Şu an bu konu içerisinde 82 kullanıcı var. (0 üye ve 82 misafir)