Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    112 bakla.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ysfist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    did in 112 bakla zincirini goremedim entel enerjinin sitesinde. :-(

onuroz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Diversion F
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yurt dışında yaşamıyorsanız D.I.D türkiye dağıtımcısı ENTEL ENERJİ nin internet sitesinden daha ucuza alabilirsiniz
    Alıntı ysfist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fiyatlar iyiymiş. http://magaza.entelenerji.com/520-vx-112-x-ring.html

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Stoklu çalışmıyormu bu adamlar ? Göya türkiye distribütörü

ozzzy222 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250R
    geçen bizim usta demişti buna en güzel 525 alacaksın fazla seste yapmaz demişti gt250r ın bi tanesine böyle sarı bir zincir taktılar 90 tl değerinde bişeydi ne güzel durdu ama ya sarı sarı :D

rebelrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki ninja 300
    https://www.facebook.com/events/193456120839781/
    antalya civarindaki tum motosikletseverler gezimize davetlidir geziye katilmak isteyen arkadaslar linkin bulundugu facebook grubundan bulusma noktalarinin ve saatlerinin kararlastirilmasi icin bizimle iletisim kurabilirler

250cc MOTOSIKLET KULLANICILARI GRUBU

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Alıntı ysfist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    114 falan alıp bakla eksiltebilirsin yusuf
    wolrath bunu beğendi.

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Saygıdeğer, sevgili gt250r kullanıcıları...

Sakin kullanım ve agresif kullanımda 17 litre ile ne kadar yol yapıyor bu melet ?

Bütçe hesaplamaları yapıyorum. Lütfen yardım Halil-Onur-Yusuf kardeş ve ve adananın gülü Ahmet abi help me

çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    biz yusufla git gel 1000km,lik geziye gittik yusufun hyosu 90 110kmh aralığında 3.2lt yakıt tüketti benimkide 4lt yakıt tüketti. bende hyo sahibiydim ben kendim bile 3.2 hiç görmemiştim maşalllah yusufun hyosuna. yusuf dediğim adamda normal adam değil yani 190 boyunda 100kg dev ama çok asıldığı zamanda en üst limit olan 5lt tüketimide görüyor

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Yani bir depo ile 400-450 km yol alabiliyoruz. 80 liraya depoyu fullüyoruz desek...

3.5 yaktırdık desek... İstanbul-trabzon 1100 kilometre dediğimizde gidiş geliş 300 lira benzin yakıcağım Orada bir güzel gezsek 400 lira benzin parası lazım sadece

En iyisi otobüs sanırım. Halil kardeşim otobüsle taşımıştı... Şehir girişinde indiririm motoru. Motorla girerim şehre

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yani bir depo ile 400-450 km yol alabiliyoruz. 80 liraya depoyu fullüyoruz desek...

3.5 yaktırdık desek... İstanbul-trabzon 1100 kilometre dediğimizde gidiş geliş 300 lira benzin yakıcağım Orada bir güzel gezsek 400 lira benzin parası lazım sadece

En iyisi otobüs sanırım. Halil kardeşim otobüsle taşımıştı... Şehir girişinde indiririm motoru. Motorla girerim şehre
    Oğuzcum noldu alıyormusun sonunda motoru Bu arada ben motoru ilk aldığımda 200 kilometre yoldan geldim hatay -adana arası 200 km de 6.1 lt gördüm

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Alıntı sailor33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oğuzcum noldu alıyormusun sonunda motoru Bu arada ben motoru ilk aldığımda 200 kilometre yoldan geldim hatay -adana arası 200 km de 6.1 lt gördüm
    Ahmet abim. Gsr600 baktım 1 hafta boyunca... Kafama esen bir motor bulamadım ne yazıkki. Para işinide hallettim

Madem bu meleti aktif kullanıcağım şehir içinde diyorum... RR gibi bir hata yapıp 600cc almaktan vazgeçtim. Hararetidir, yakıtıdır uğraşmak istemiyorum.

GT250R almakta karar kırdım. Hatta gezi planları yapmaya bile başladım göründüğü üzere

Trabzon çok uzak ya
    Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.

Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Gt250r ile maksimum 200km lik geziler daha güzel oluyor kardeşim. Fazlası fıtık nedeni Cbr250r kullandım geçen toplantıda len dedim bu ne Bizim motorun tarzıyla alakası yok Rahatlığı tartışılmaz o ayrı. Ama naked motor 600 lükte çok hararet yapmaz sanırım ss kadar. Tabi İstanbul için ne denir bilemem
    ozzzy222 bunu beğendi.

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Gt250r ile maksimum 200km lik geziler daha güzel oluyor kardeşim. Fazlası fıtık nedeni Cbr250r kullandım geçen toplantıda len dedim bu ne Bizim motorun tarzıyla alakası yok Rahatlığı tartışılmaz o ayrı. Ama naked motor 600 lükte çok hararet yapmaz sanırım ss kadar. Tabi İstanbul için ne denir bilemem
    Ahmet abi. Avrupa yakası (4.levet) ümraniye geçmek tam bir ızdırap saat 6 civarları. Trafik leventten ümraniye sapağına kadar kilit oluyor. Gsr600 bol bol fan açıyor ki kendisi çok zor hararet yapan bir motordur. Düşün işte abi trafiği

250cc alırım. Hararet derdim olmaz, yakıtı takmam kafaya oh miss.. Trabzon uzak ama ya

Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Her kelimeyi trabzona bağlıyorsun Ben de oralara uzamak istiyorum ama gt250r ile değil Fazer şart oldu Garantili motor alırsanda garanti belgesini al ve sakın kaybetme. Namıssızı ben kaybettim çıkartmak için 1 hafta uğraştım bugün çıkarttım

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    2000-3000 km civarları bakıyorum.

Trabzon uzak abi(1100km). Git-gez-gel 500 liradan fazla benzin yakıcağım Otobüs şart

Yengeden tezkereyi aldınmı abi, fazer filan diyorsun

Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Benim tezkereye ihtiyacım yok. Benim tezkerem evlenmeden önce imzalı süresiz hemide Sağolsun karışmaz o yönden. Az gezmedi benimle artçım olarak Ama hyo nun artçısı iyi değil çok rahatsız oluyor arkadaki. O yüzden hanım pek sevemedi bunu Ama fazer alırsam yok demez rahat ya oturumu

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Benim tezkereye ihtiyacım yok. Benim tezkerem evlenmeden önce imzalı süresiz hemide Sağolsun karışmaz o yönden. Az gezmedi benimle artçım olarak Ama hyo nun artçısı iyi değil çok rahatsız oluyor arkadaki. O yüzden hanım pek sevemedi bunu Ama fazer alırsam yok demez rahat ya oturumu
    Ahmet abi, şahsen senin yerinde olsaydım hiç almazdım gt250r. Madem yengeyede bulaştırmışsın bu motor aşkını... Artçınıda düşün biraz
    SS oturuş biçimi olan motorlarda sürücüyü geçtim, artçı eziyet çekiyor resmen. Uzun yollarda sırt-bel ağrısı...
    Şehir içerisinde dur - kalk - gaz açma... Ani firenlemeler..... Bu hususlar, artçı tutunamadığı için tehlikeli oluyor. Hanımların kollar kısa olur genelde. Depoyu kavrayamıyorlar. Sürücüyü tutsalar, bu seferde frenleme ve hızlanmalarda sürücü rahatsız oluyor...

Fazer al fazer

Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Kendi kanaatimce karenajlı motorun en büyük avantajı rüzgarı fazla yememesi sürücünün. Bu arada laf aramız da yengeni düşünerek almadım bu defa motoru Maksat viraj yapmak. Tek başıma istediğim gibi. Çamlıyayla diye bir yer var yolu güzel ve virajlı bayramda indim indim çıktım. Rahat oluyor

murad13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DERBİ GPR 125
    Alıntı mavrelo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar dün itibiari ile bende artık aranızdayım gt250r başkadır
    Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler inşallah ben de böyle bi duyuru yapabilirm

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler