112 bakla.
did in 112 bakla zincirini goremedim entel enerjinin sitesinde. :-(
Fiyatlar iyiymiş. http://magaza.entelenerji.com/520-vx-112-x-ring.html
Stoklu çalışmıyormu bu adamlar ? Göya türkiye distribütörü
geçen bizim usta demişti buna en güzel 525 alacaksın fazla seste yapmaz demişti gt250r ın bi tanesine böyle sarı bir zincir taktılar 90 tl değerinde bişeydi ne güzel durdu ama ya sarı sarı :D
https://www.facebook.com/events/193456120839781/
antalya civarindaki tum motosikletseverler gezimize davetlidir geziye katilmak isteyen arkadaslar linkin bulundugu facebook grubundan bulusma noktalarinin ve saatlerinin kararlastirilmasi icin bizimle iletisim kurabilirler
250cc MOTOSIKLET KULLANICILARI GRUBU
Saygıdeğer, sevgili gt250r kullanıcıları...
Sakin kullanım ve agresif kullanımda 17 litre ile ne kadar yol yapıyor bu melet ?
Bütçe hesaplamaları yapıyorum. Lütfen yardım Halil-Onur-Yusuf kardeş ve ve adananın gülü Ahmet abi help me
biz yusufla git gel 1000km,lik geziye gittik yusufun hyosu 90 110kmh aralığında 3.2lt yakıt tüketti benimkide 4lt yakıt tüketti. bende hyo sahibiydim ben kendim bile 3.2 hiç görmemiştim maşalllah yusufun hyosuna. yusuf dediğim adamda normal adam değil yani 190 boyunda 100kg dev ama çok asıldığı zamanda en üst limit olan 5lt tüketimide görüyor
Yani bir depo ile 400-450 km yol alabiliyoruz. 80 liraya depoyu fullüyoruz desek...
3.5 yaktırdık desek... İstanbul-trabzon 1100 kilometre dediğimizde gidiş geliş 300 lira benzin yakıcağım Orada bir güzel gezsek 400 lira benzin parası lazım sadece
En iyisi otobüs sanırım. Halil kardeşim otobüsle taşımıştı... Şehir girişinde indiririm motoru. Motorla girerim şehre
Ahmet abim. Gsr600 baktım 1 hafta boyunca... Kafama esen bir motor bulamadım ne yazıkki. Para işinide hallettim
Madem bu meleti aktif kullanıcağım şehir içinde diyorum... RR gibi bir hata yapıp 600cc almaktan vazgeçtim. Hararetidir, yakıtıdır uğraşmak istemiyorum.
GT250R almakta karar kırdım. Hatta gezi planları yapmaya bile başladım göründüğü üzere
Trabzon çok uzak ya
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Gt250r ile maksimum 200km lik geziler daha güzel oluyor kardeşim. Fazlası fıtık nedeni Cbr250r kullandım geçen toplantıda len dedim bu ne Bizim motorun tarzıyla alakası yok Rahatlığı tartışılmaz o ayrı. Ama naked motor 600 lükte çok hararet yapmaz sanırım ss kadar. Tabi İstanbul için ne denir bilemem
Ahmet abi. Avrupa yakası (4.levet) ümraniye geçmek tam bir ızdırap saat 6 civarları. Trafik leventten ümraniye sapağına kadar kilit oluyor. Gsr600 bol bol fan açıyor ki kendisi çok zor hararet yapan bir motordur. Düşün işte abi trafiği
250cc alırım. Hararet derdim olmaz, yakıtı takmam kafaya oh miss.. Trabzon uzak ama ya
Her kelimeyi trabzona bağlıyorsun Ben de oralara uzamak istiyorum ama gt250r ile değil Fazer şart oldu Garantili motor alırsanda garanti belgesini al ve sakın kaybetme. Namıssızı ben kaybettim çıkartmak için 1 hafta uğraştım bugün çıkarttım
2000-3000 km civarları bakıyorum.
Trabzon uzak abi(1100km). Git-gez-gel 500 liradan fazla benzin yakıcağım Otobüs şart
Yengeden tezkereyi aldınmı abi, fazer filan diyorsun
Benim tezkereye ihtiyacım yok. Benim tezkerem evlenmeden önce imzalı süresiz hemide Sağolsun karışmaz o yönden. Az gezmedi benimle artçım olarak Ama hyo nun artçısı iyi değil çok rahatsız oluyor arkadaki. O yüzden hanım pek sevemedi bunu Ama fazer alırsam yok demez rahat ya oturumu
Ahmet abi, şahsen senin yerinde olsaydım hiç almazdım gt250r. Madem yengeyede bulaştırmışsın bu motor aşkını... Artçınıda düşün biraz
SS oturuş biçimi olan motorlarda sürücüyü geçtim, artçı eziyet çekiyor resmen. Uzun yollarda sırt-bel ağrısı...
Şehir içerisinde dur - kalk - gaz açma... Ani firenlemeler..... Bu hususlar, artçı tutunamadığı için tehlikeli oluyor. Hanımların kollar kısa olur genelde. Depoyu kavrayamıyorlar. Sürücüyü tutsalar, bu seferde frenleme ve hızlanmalarda sürücü rahatsız oluyor...
Fazer al fazer
Kendi kanaatimce karenajlı motorun en büyük avantajı rüzgarı fazla yememesi sürücünün. Bu arada laf aramız da yengeni düşünerek almadım bu defa motoru Maksat viraj yapmak. Tek başıma istediğim gibi. Çamlıyayla diye bir yer var yolu güzel ve virajlı bayramda indim indim çıktım. Rahat oluyor
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)