Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Ekim 2013, 22:31
Mezar soyguncusu gibisin Oğuz var ya. Şükür eşim motor tutkumu biliyordu zaten hiç bir zamanda karşı çıkmadı. Amma velakin bu motor rahat gelmedi ona Gsr 600 ü bire bir bir görsem çok iyi olacak. Buralarda görmek mesele maalesef
Reklamlar
-
11 Ekim 2013, 22:42
AreSMorriS adlı üyeden alıntı
Marş basıyor ama motor devreye girmiyor. Tutanak tuttuk ve suçu kabullendi. Resimler vs her şey tamam. Eksper şerefsizlik yapıyor. Birde diyor ki; motosiklet kullanmak risk içerir. Bu tür sürprizlere açık olman gerekiyor. Yemin ederim yanımda söyleseydi ağzının üzerine bir tane geçirirdim. Dediğine pişman ettim ama köteği de hak etti.
Kimseye papuç bırakmam Allah'ın izniyle. En kötü savcılığa taşırım olayı.
bak ben axa sigortaya 2350tl ödettim hemde bana çarpan değil önüme kırarak motoru devirmeme sebep olan araba sebebi ile arada en ufak temas yoktu tutanakta olduğu gibi tutuldu.
o embesile söyle. risk olan trafiktir ve insanlar o sebeple sigorta yaptırır ve sen bu sayede ekmek yiyorsun.şimdi görevini yerine getir ve hakkım olan parayı öde
-
11 Ekim 2013, 22:58
sailor33 adlı üyeden alıntı
Mezar soyguncusu gibisin Oğuz var ya. Şükür eşim motor tutkumu biliyordu zaten hiç bir zamanda karşı çıkmadı. Amma velakin bu motor rahat gelmedi ona
Gsr 600 ü bire bir bir görsem çok iyi olacak. Buralarda görmek mesele maalesef
Abi tesüf ederim. Ben bir teklifte bulunurum genelde. İster kabul ederler, ister etmezler... Cebimde parayla giderim ve evet bu paraya verirsen, alıyorum derim. Genelde alırımda
Motorcuların hepsi ölücü ama
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
11 Ekim 2013, 23:00
Latife yapıyorum kardeş. Bu konuda geçenlerde düşünceni destekler nitelikte bir söz söylemiştim zaten Ama acilen bir gsr 600 bulup incelemem lazım
-
11 Ekim 2013, 23:26
Latife yapıyorum kardeş. Bu konuda geçenlerde düşünceni destekler nitelikte bir söz söylemiştim zaten
Ama acilen bir gsr 600 bulup incelemem lazım
Abi, istanbulda olsaydın... Ayaklarına kadar gsr600ı getirirdim...
Adanadan gsr600 satıcısının yanına, alıcıymış gibi git incele motoru
-
11 Ekim 2013, 23:29
Ondan sonra adam psikopata bağlar. Adana da asabi adam bol bol var
-
11 Ekim 2013, 23:30
Ondan sonra adam psikopata bağlar. Adana da asabi adam bol bol var
Adanayı eski bir kız arkadaş mevzusundan dolayı hiç sevmiyorum, antipatim var adanaya karşı
-
11 Ekim 2013, 23:32
Bir gün başın bu kız mevzusundan baya sıkıntıya girmesin dikkatet
-
11 Ekim 2013, 23:33
İzmir İl Temsilcisi
AreSMorriS adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bugün nazara geldik. Park halinde iken arkadan araç vurdu motor yana düştü. Ufak tefek masraflar var. Motoru kaldırdım ama çalışmadı. Servise götürdük. Eksper vs baktı etti. Motorun cihaza girmesi gerekiyormuş ki; çalışmamasının nedeni hangi parçada olup olmadığı ortaya çıksın. 250 TL masraf çıkıyor bu işlem için ve sigorta karşılamıyor. Bende bayağı laf söyledim ve dava edeceğimi söyledim. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Ve her düşmede motor bu hale mi gelir? Yoksa istisnai bir durum mu? P.tesi Axa Sigorta ile görüşüp şikayetimi dile getireceğim. Sosyal medya aracılığıyla da bayağı yazdım. Olmadı çarpan adam verir ama benim cebimden çıkacak olsaydı kesin dava açardım. Eğer çarpan kişi de karşılamam der ise; alayını mahkemeye vereceğim.
sailor33 dedigi gibi motorlar devrildigi sırada çalışır vaziyette kalmaması için belli müşürler var.
fakat bana ayaklık müşürü gibi geliyor.
Motor ayaklıkdayken araba çarpması sonucu ayaklıkta zorlandıgı için müşürde arıza vermiş olabilir.
ayaklık hep açık gözüküyor ayaklıgını kapatsan dahi.
İşin özü kaldırdıgında düzelmesi gerekirdi bir yerde problem oldugu kesin.
-
11 Ekim 2013, 23:38
-
11 Ekim 2013, 23:47
İyi bir ustaya göstermek lazım aslında.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------
Oğuz postu deldirme. Bin motoruna yürü yoluna nabcan böle libido kurbanı olmaya değermi be kardeşim
-
11 Ekim 2013, 23:54
İyi bir ustaya göstermek lazım aslında.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------
Oğuz postu deldirme. Bin motoruna yürü yoluna nabcan böle libido kurbanı olmaya değermi be kardeşim
Yaşlandık abi, bıraktım kovalamayı artık
Haftasonu ciddi bir ilişkinin temellerini atıcağım. Böyle olmuyor, gecelik ilişkiler... Bıktım artık
-
11 Ekim 2013, 23:56
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Datlını yirik bizde burda
-
12 Ekim 2013, 09:46
UNdocab adlı üyeden alıntı
bak ben axa sigortaya 2350tl ödettim hemde bana çarpan değil önüme kırarak motoru devirmeme sebep olan araba sebebi ile arada en ufak temas yoktu tutanakta olduğu gibi tutuldu.
o embesile söyle. risk olan trafiktir ve insanlar o sebeple sigorta yaptırır ve sen bu sayede ekmek yiyorsun.şimdi görevini yerine getir ve hakkım olan parayı öde
CEM. adlı üyeden alıntı
sailor33 dedigi gibi motorlar devrildigi sırada çalışır vaziyette kalmaması için belli müşürler var.
fakat bana ayaklık müşürü gibi geliyor.
Motor ayaklıkdayken araba çarpması sonucu ayaklıkta zorlandıgı için müşürde arıza vermiş olabilir.
ayaklık hep açık gözüküyor ayaklıgını kapatsan dahi.
İşin özü kaldırdıgında düzelmesi gerekirdi bir yerde problem oldugu kesin.
Eyvallah arkadaşlar. Müşürlerle biraz oynadı, birşeyler denedi ama olmadı. Sadece bir ara çalıştı. Kapatıp açtığımızda yine aynı sorunu verdi. Şikayetvar.com'a şikayet yazdım. P.tesi Axa Sigortadan yetkililerle görüşeceğim. Sonuç alamaz isem, çarpan kişiye öde diyeceğim. Bunlardan sonuç alamazsam hepsini mahkemeye veririm. Ve eminimki kazanırım. Suçum günahım yok iken bir sürü uğraş, bir sürü masraf.
-
12 Ekim 2013, 10:34
Dün Unkapanı-eminönü tarafında olan var mıydı? Yeni kasa siyah ixil egzoz vardı. Artçı koltuğunda Özen motordan bir şey almış o bağlıydı. Bende Unkapanı köprüsünün üzerinde gördüm kendisini. Önünde tricolor cbr250 vardı. Arkadaşlar zannettim ama cbr başka yöne döndü sapaktan. Gt250R olan arkadaşta kasımpaşa tarafına doğru gitti.
-
12 Ekim 2013, 19:13
Selam arkadaşlar. bugün komple grenajları söktüm. şöyle bir sorun olduğunu farkettim. so taraftaki gaz kelebeği ön silindire ait sağ taraftaki de arka silindire. elimle ön silindirin gaz kelebeğini açınca ön slindir sorunsuz çalışırken, arka silindirin gaz kelebeği elime açtığımda arka silindirin tekleyerek çalıştığını farkettim. motor 170 çıkıyor hız da sorun yok ama ön silindir arkayı karşılıyor gibi. biliyorsunuz benim buji piposu sorunum vardı, bobini garantiden değiştik, pipoları, bujileri de değiştik. bugün hava filtresini de temizledim. motor 2013, tiger performans egzoz var. bayramdan sonra servise çekicem ama sizin de fikrinizi alayım, sizce sorun neden olabilir. senkron mu, beyin mi, enjeksiyon mu, ya da elektrik sisteminden mi?
-
12 Ekim 2013, 19:45
Yeni kasayı 8.000 TL gibi bir fiyata bulamazsın diyenleri görelim arkadaşlar
Hani neredesiniz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...40759391/detay
-
12 Ekim 2013, 20:14
Kaçırma bunu oğuz
-
12 Ekim 2013, 20:33
yuh la adamlar 8 yazmış hakkaten. .:-D:-D
-
12 Ekim 2013, 23:11
Bunu alıp sezonda 9a satarım ben
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 63 kullanıcı var. (0 üye ve 63 misafir)
Bu Konudaki Etiketler