Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
06 Ekim 2013, 22:47
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Reklamlar
-
07 Ekim 2013, 11:36
arkadaşlar ufak bir sorunum var. motoru çalıştırırken debriyajı tam sıkınca marş almıyor, hiç sıkmayınca zaten almıyor ama çok az sıkınca marş otomatiği basıyor. debriyaj maneti boşluğu da çok gibi ama sorun büyük ihtimalle yıkamadan sonra oldu. ben debriyaj müşürüyle alakalı olduğunu düşünüyorum sizce ?
-
07 Ekim 2013, 12:04
ilovetechn0 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ufak bir sorunum var. motoru çalıştırırken debriyajı tam sıkınca marş almıyor, hiç sıkmayınca zaten almıyor ama çok az sıkınca marş otomatiği basıyor. debriyaj maneti boşluğu da çok gibi ama sorun büyük ihtimalle yıkamadan sonra oldu. ben debriyaj müşürüyle alakalı olduğunu düşünüyorum sizce ?
Debriyaj manetinin yanında (debriyaj telinin girdiği yer) boşluğu ayarlaman için somun gibi birşey var. Boşluğu oradan ayarlayıp tekrar deneyebilirsin. Yine bir değişiklik olmazsa dediğin gibi müşürden kaynaklanıyordur büyük ihtimal ile
-
07 Ekim 2013, 22:33
Debriyaj müşürünü bir kontrol etmek lazım sorun orda gibi. Birde en kısa zamanda kendi debriyaj ayarını yapmayı öğrenmeni öneririm.
-
07 Ekim 2013, 23:47
maneti söküp müşürü yerine oturttum. müşür dışarı kaymış o yüzden az debriyajda marş alıyormuş. debriyaj ayarını da yaptım. sorun halloldu.
-
08 Ekim 2013, 00:53
Merhaba...
Sol ayna ve ön sinyallere ihtiyacım var.
Elinde olan varmı ??
-
09 Ekim 2013, 11:26
Benimde sağ ayna ve sol sinyal ihtiyacım var elinde olan varsa almak isterim. Bu arada sigortam bu ay sonunda doluyor geçen sene 65 tl ye yaptırmıştım bu sene 88 tl diyorlar sizce uygunmu yoksa başka yerlereye bakayımmı. teşekkürler
-
09 Ekim 2013, 11:29
gugukk adlı üyeden alıntı
Benimde sağ ayna ve sol sinyal ihtiyacım var elinde olan varsa almak isterim. Bu arada sigortam bu ay sonunda doluyor geçen sene 65 tl ye yaptırmıştım bu sene 88 tl diyorlar sizce uygunmu yoksa başka yerlereye bakayımmı. teşekkürler
Sol sinyal orjinallerimi istiyorsun kardeş? Trafik sigortasına gelince 88 tl iyi bence Adana da 120 tl en ucuza çıkarttım ben plakam 79 olmasına rağmen
-
09 Ekim 2013, 12:59
evet orjinal arıyorum. Bu arada benim plakada 67 ama istanbulda kullanıyorum. Sırf istanbulda olunca vergiler yükseliyor diye plakayı istanbul plaka yapmadım
-
10 Ekim 2013, 00:12
gugukk adlı üyeden alıntı
evet orjinal arıyorum. Bu arada benim plakada 67 ama istanbulda kullanıyorum. Sırf istanbulda olunca vergiler yükseliyor diye plakayı istanbul plaka yapmadım
Daha yeni girebildim kusura bakma. Benim motorun orjinal sinyaller duruyordu. Bakim bulabilirsem nere koyduğumu
-
10 Ekim 2013, 01:14
-
10 Ekim 2013, 05:41
horasanLee adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar, Bende HYOSUNG GT250R kullanıcısıyım. Yaklaşık 2.5 ay oldu daha yeni 1000 km yi geçtim.
Benim hyosung gt250r kullanıcılarına bir sorum olacaktı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Benim boy sorunum var, motora bindiğim zaman ayaklarımı tam yere basamıyorum, parmak uçlarında bale yapıyorum gibi duruyorum, tabi bu durum bir çok kez beni zor duruma soktu. 2 defa motorumu olduğu yerde düşürdüm. Bir defa sol ayna kırıldı bir defa da sağ ayna ve fren kolu gitti. Velhasıl yaptırdım sorun olmadı. Ama bu boy sorunu beni motor kullanmaktan soğuttu soğutacak.
Sizden ricam böyle bir durumla karşılatınız mı yada karşılaşan arkadaşlarınız oldu mu? Bunu nasıl halledebiliriz. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Forumu fazla araştıramadım. Böyle bir başlık bulamadım. :(
Selam arkadaşlar, galiba boy sorunu bir tek bende var, :( kimse çözümle ilgili bir şeyler paylaşmamış görünüyor. Boy sorununu tekerlekleri değiştirerek çözebilir miyiz?
Ayrıca çamurluk problemi bende de var. Neredeyse çamurda yüzüyorum. Çözüm ve önerileriniz bekliyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:37 ----------
enxdesign adlı üyeden alıntı
Bulunduğum ilçede bulunan bir hyosung :(
Sahibini tanımıyorum, fakat motorunu görüyordum ara ara. Geçmiş olsun diliyorum yaralananlara.
Büyük geçmiş olsun. Rabbim sağlık sıhhat versin. İnşallah kazaya sebep olan yakalanır ve en kısa zamanda cezasını çeker.
Sinan AVCI
İstanbul -Pendik - ( 0Rh + )
-
10 Ekim 2013, 05:41
Selam arkadaşlar, galiba boy sorunu bir tek bende var, :( kimse çözümle ilgili bir şeyler paylaşmamış görünüyor. Boy sorununu tekerlekleri değiştirerek çözebilir miyiz?
Ayrıca çamurluk problemi bende de var. Neredeyse çamurda yüzüyorum. Çözüm ve önerileriniz bekliyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Şu şekilde fiberden bir çamurluk yaptırmanız gerekli. Plakalık iptali yaptıysanız ki yapmadanda oldukça çamur atabiliyor arkaya.... Neyse, fiberden bu parçayı yaptırın ve uygun şekilde montaj yapın.
-
10 Ekim 2013, 08:22
tr_select adlı üyeden alıntı
Öncelikle teşekkür ederim. Hazır olarak bulunuyor mu bu çamurluklar, bilgin var mı? Ben o kadar araştırdım ya bana denk gelmedi yada gerçekten yok.
Sinan AVCI
İstanbul -Pendik - ( 0Rh + )
-
10 Ekim 2013, 12:05
Öncelikle teşekkür ederim. Hazır olarak bulunuyor mu bu çamurluklar, bilgin var mı? Ben o kadar araştırdım ya bana denk gelmedi yada gerçekten yok.
Hazır olarak piyasada satılıyor fakat gt250r için montaj olarak uyumlumudur bilmiyorum. Buna bir bakmak gerekli... + hazır yapım aldığınızda biraz tuzlu olucaktır. Anca e-bay üzerinden getirtilip, ucuza maal edilir.... Bundada bir uyumluluk garantisi olmaz.
Halil kardeşim geçenlerde soruyordu, araştırdıysa cevap vericektir.
-
10 Ekim 2013, 12:12
Sahibinden de zincir muhafazası ile beraber yapılmış bir çamurluk vardı. 100 tl di galiba. Forumda da yapan bir arkadaş vardı ama sayfasını bulamadım Çamurluk olunca daha hoş görünür bence bizim motorlar
-
10 Ekim 2013, 12:23
sailor33 adlı üyeden alıntı
Sahibinden de zincir muhafazası ile beraber yapılmış bir çamurluk vardı. 100 tl di galiba. Forumda da yapan bir arkadaş vardı ama sayfasını bulamadım
Çamurluk olunca daha hoş görünür bence bizim motorlar
Benim fiber ustası tanıdık var. Siz kendi derdinize yanın arkadaş
Motoru aliyimde, 20 liraya gelir bana en fazla
-
10 Ekim 2013, 12:31
tr_select adlı üyeden alıntı
Benim fiber ustası tanıdık var. Siz kendi derdinize yanın arkadaş
Motoru aliyimde, 20 liraya gelir bana en fazla
Sen fazladan birtane daha yaptır oğuz. Bende senden 30 tl ye alırım %50 kar etmiş olursun işte
-
10 Ekim 2013, 13:11
250cc Motosiklet Kullanıcıları Grubu Facebook Adresi: https://www.facebook.com/groups/6913...added_to_group
Nevzat Kel'in ricası üzerine ve marka göz etmeksizin bütün motorcuları bir arada toplamak üzerine paylaşmamı rica etti.
Kaza yapan kişilere geçmiş olsun. İnşallah durumları kötü değildir.
-
10 Ekim 2013, 15:25
Arkadaşlar motorun 3000 km bakımı geldi. Servisi aradım. 60 tl yağ, 60 tl işçilik diyor. Bir yağ değişimi bu kadar eder mi? ) Kendim yapmak istiyorum ama o kadar olumsuz yorumlarla karşılaşıyorum ki; yarın bir gün mekanik bir arıza verir, garanti dışı kalır diye korkuyorum. Kararsız kaldım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler