arkadaşlar gt 125 r hakkında bilgisi olan varmı türkiyede yok herhalde
arkadaşlar gt 125 r hakkında bilgisi olan varmı türkiyede yok herhalde
lifan 100
evet yok gerekte yok
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
GT 125 İle GT 250 aynı fiyattan satılıyor hemen hemen ; Bu nedenle türkiye ye getirmiyorlar..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
şu ılan ısıne hala guluorum...senın acından hakkaten sınır bozucu asım yaaa...ama benım ıcın kolay olcak sanırım sen ılan ver yıne ben satıcakken o zaman aradan benımkınıde cıkrtırız... komk yaa gercekten....
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
çok isteyen varsa benımkını satalım :D fark etmez :D
Faik'cim sen de ilan verirken benim motorun fotosunun olduğu fotolar ekle.
Gör bak bu sefer de "gri motor da satılık mı" diyen çıkacaktır.
Ne yaparsan yap bazı şeylere farklı açılardan bakacak vatandaşlara sahibiz.
Sokaktan geçen bir kız ,motorun olduğu fotoğraf karesinde yer alsa bu
sefer "bu kızla nasıl tanışabilirim" diyen bile çıkar yahu
Şaka bir yana,
Nasreddin Hoca ile oğlu eşeğe binmişte her kafadan bir ses çıkmış ya. Bizde bildiğimizi yapalım en iyisi.
Ben motor alırken motoru satan kişi ilana değil fotoğraf bilgilendirici açıklama bile eklememişti.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
dun bahausa gittim siyah sprey boya aldım sonra camı söktüm korka korka boyadım ama super oldu sıyah yapmak isteyenler korkmadan deniyebilir ama içinden boyayın dısı kalsın parlaklıgını korur cok guzel oldu paylasmak istedim
haklısın asım valla ben artık boyle seylerle dalga gecıyorum cunku ınsanlar bı garıp yaaa....soyleyecek bı laf bulamayınca kendımı uzmemek sınırlenmemek ıcın boyle yapıorum...ama acınası bı durum...
okan resim ekleyebiliyorsan eklermisi ? bende film çekili cama ama çok kotu.. arkası gorunmuyor yani bende boyamak istiyorum resim eklersen iyi olur ?
eevt okan resım koyabılırmısın mrk ettım...bende boyucam camıda...
tmm dostlar siz isteyin yeterki simdi iniyorum resim cekmeye bu arada flim işini sordum sıcak cekildigi için bu camda olmaz duzgun durmaz ve kavısli cok zor olur dendi az bekleyin resim için geri donucem
[img=http://img504.imageshack.us/img504/5695/dsc00311ca4.th.jpg][img=http://img504.imageshack.us/images/thpix.gif] işte burdaaaa
okancım eline sağlık yaaaaaaaaa harbi orjinal olmuş..
bak benım camda böle, kavis falan şişme yok yani bilmiyorum hoş duruyor ama arkasını goremıyorum cok mat yani anlatmak istediğimi anlamışınızdır.
dırek spreyı sıktın boyadınmı baska hıc bısı yapmana gerke kalmadımı...cunku ben konustum bı kac kısıyle camı mutlaka su zımparasıyla bıraz zımparala ondan sonra boya dedıler...
dostlar yagmur yagıyodu anca bukadar cektim kusura bakmayın daha silmedimmotoru ondeki hyosung yazısı tam cıkmadı ondan öle duruyor onun dısında sticer isteyen olurs hemen google istedigi resmi indirim flash bellege atsın birtane ozalitci buldum baglar basında o ceviriyor cıkartma olarak fiyat konusunda bişi diyemiycem isteyen olursa beraber gideriz bende cıkarıcam suanda arrow shoei airoh falan gibi yapıstırmalar var yag markaları flan ama ben bana ozel yapıstırmalar yapıcam oyuzden bide bu yandaki gt250r yazısını sokmem lazım sıcak fon makınasıyla sokmemi soylediler elle cıkmazmıs dogurmudur
yok vallahı cıkarttım arkasından boydım ama iyce temizledim bi tane sprey aldım solıtıon die bişi o butun yagı kiri sokyo onun dısında hiç bişi yapmadım eger yapmak istyen olursa elimde boya var beraber soker takarız sorun olmaz vasco senin dedigini anladım sana transparan boya lazım tunıngcılerde bulursun onu araba modifiyecileri satar onlar sinyalleri falan sıyaha boyar ama ısık geciren cinsdendir
transparan sıyah boya derler
evet transparan daha ıyı olur...
bu arada evet fön makinası tutman gerek hemen çıkıyor... tırnaklayıp çizme boşuna ama çokta fön makınasını tutma yakmayasın :D
evet bende transparan ıstıyorum bakalım bı ara bu ısı yapmata calısıcam...
Arkadaslar full bakim yaptirmayi dusundugum motosikletim bujileri dahil olmak uzere yag,yag filtresi v.. neleri degisecek ve ne kadar tutar bilgilendirebilirseniz sevinirim birde kocaelide hyosung servisi yok?en uygun nerede yaptirilabilir ve ne kadar tutar bilgilendirirseniz cok sevinirim cok tesekkurler simdiden....birde iridyum bujinin faydasi varmi?hyosung kullanicilari iridyum buji kullanan arkadaslar bilgi verirse sevinirim.
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
kaç bin km de motor ?
12000de motosikletim
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)