Sanırım o şekilde olacak.44-4 motorda telefonda konuştuğum beyefendi. O şekilde bi araçla gelirseniz motorun burada kurulumunu yapar araca yükleriz demişti.
Sanırım o şekilde olacak.44-4 motorda telefonda konuştuğum beyefendi. O şekilde bi araçla gelirseniz motorun burada kurulumunu yapar araca yükleriz demişti.
kardesım oncelıkle gecmıs olsun.. dedıklerını okudumda ılk yapman gereken motoru garaja cekıp kendıne adam akıllı bır usta bulmak. sorunlarına baktıgımda cozulmeyecek problemler degıl.
yag akıtıyorsa halen en kotu alt kapaktan bahsetmıssın tornada diş actırıp halledebılırsın.
sınyallerın yanmadıgında ve marsa bastıgında vıjık dıye bır ses gelıyorsa akune konjektorune ve mars motoruna baktır.
ıyı bır usta bu problemı 2 saatte halleder ve sana motoru teslım eder. neyse gecmıs olsun. sıkma canını herkesın basına gelebılecek seyler :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------
oncelıkle hayırlı ugurlu olsun.ınsallah motoruna kavusursun. ben yerınde olsam arkadasımı yanıma alıp bıner motoruma yavas yavas gelırdım. buna cesaret edemıyorsan soyle yap derım. tanıdık bır kargocu bul zaten sandıkla gelır o motor kargoya versınle evıne teslım etsınle kardesım. kargo fıyatı ne kadar olur bılemem yada bır tane pıkap bul ısını hallet..
Çok acılar çekerim çok acılar, köpek değilim onu ısıramam.. Isırırım dudağımı. Büyük kişilerin sırlarına ortağım, gene de nah şu kadar övünemem. Bütün ayıplar bende ama, ne yapıp yapmalı ulaşmalı dostlara. Geri de kalmayı kendime yediremem..
Orada montaj yapıtırp tekrar kutuya koydurup getirtmen lazım ama o kutuya aynalar falan sığmıyo ön teker sökük geliyodu bende 0 aldım oradan biliyorum bence sen daha önceden vitesli sürdüysen bin gel 60km çokta gözüne büyütme ama yanında gene biri olursa sana klavuzluk eder daha iyi olur motoru ilk görünce korka bilirsin ben korkmuştum kocaman die .
beyler az bir parça kaldı elimde . ev taşıyacağım için bitirmek istiyorum
kalan parçalar ve düşündüğüm fiyatlar
ön arka komple fren sistemi sorunsuz (ön üst merkez mevcut değil ) 200 tl
ön arka jantlar hatasız darbesiz lastikler ve disklerle birlikte 400 tl
ön amörtisorler sorunsuz komple 400 tl (sıfırı 2-3 bin tl idi yanlış hatırlamıosam )
şasi 200 tl
konjektör 60 tl
elektrik tesisatı 90 tl
ayaklıklar tane 30 tl
arka maşa 75 tl
depo 200 tl elden geçmesi gerekir
grenajlar tanesi 50 tl ufak tefek sorunları var
stator 100 tl
volan 120 tl
otomatik gergi 40 tl 1adet kaldı
gergi kılavuzları tanesi 15
eksantrik milleri tanesi 50 .2 adet kaldı
radyatör 75 tl catlak patlak yok
şanzıman 200 tl sorunsuz
krank tek kolu arızalı 150 tl
dijital gösterge 250 tl
sol motor kapağı 90 tl
yakıt pompası 50 tl
bobin tanesi 40 tl
arka stop 30 tl
bir adet cok hafif hasarlı üst kapak var , rektefecinin kolaylıkla halledebileceği bişey olduğunu düşünüyorum 120 tl
subap kapakları 50 tl
ve envayi çeşit ıvır zıvır
alışverişi sahibinden.com get sistemi veya direk havale ile yapabiliriz .
Eğer ankaradan alırsam 4-44 den onlar gönderim yapmıyolar ama kayalar en yakın servise göndeririz dedi oda 60 km. aslında fena fikir değil binip gelmek çok viraj falanda yok duble yol dümdüz
iyi günler iyi forumlar herkese... arkadaşlar gt650r orjinal egzozu arıyorum kullanmayıp bağaşlamak yada satmak isteyen olabilirmi?
Merhaba ! Hyosung GT 250 R 2013 Modeli gerçekten güzel giden ve oldukça da şekil duran bir makine. Peki acaba ne kadar yakıyor bu canavar 100 km. de Ayrıca örneğin benim boyum 1.74 kilom 80 bu boyutlar o canavarı kullanmaya yetermi ? Teşekkürler...
Asla unutmayın ki otomobil ve araçların motorlari en çok taciz ettiği ülkelerden birinde yaşıyoruz motorsiklet kullanmak her ne kadar güzel olsa da hiç bir şekilde tedbiri elden bırakmayın trafikte dikkat hayat kurtarır "Tekeriniz Düz Bassın ! "
benim arkadaşım 2006 model hyosung kullanıyor 90 kilo ve boyu 185 falan ve oldukça şekil duruyor üstünde güzelde gidiyor
Merhaba..
190 boyunda 95 kıloyum. ılk motorum hyo 250r dı fakat bır sıkıntı cekmedım. zaten makına kalıplı bır motor goren bu kaclık dıyor 1000lık desen bıle ınanırlar. uzerınde cok kotu durmazsın en azında cırkın bırıysen bıle kask bu durumu gecıcı olarak kurtaracaktır
100 km de yanlıs hatırlamıyorsam 4-4.5 lt benzın yakıyor faka bu senın kullanımına ve motorun arızalarına gore degısebılır. ornegın manıfoltta catlak ve kacak varsa..
bu motoru kullanmak ıcın beden olculerının pek bır onemı yok sanırım.
Çok acılar çekerim çok acılar, köpek değilim onu ısıramam.. Isırırım dudağımı. Büyük kişilerin sırlarına ortağım, gene de nah şu kadar övünemem. Bütün ayıplar bende ama, ne yapıp yapmalı ulaşmalı dostlara. Geri de kalmayı kendime yediremem..
Selam.Topic durgunlaştı bari foto paylaşalım renklensin. Kınalı kuzumun bıcı bıcı yaptıktan sonraki hali
Evet, bugün gidon alarak dönülmez bir yola girmiş bulunmaktayım 1 ay içinde bu işi neticelendirmeyi planlıyorum. Ancak çok kabarık bir alınacak listesi ve boş bir banka hesabına sahibim
Alınacaklar
1-gidon yükseltici ( gidonun ön cama çarpmaması için)
2-gidon üst kelepçe
3-uzun ön fren hidrolik hortumu
4-naked aynalar(belki kafadaki aynalar görüş sağlarsa onlarlada devam edebilirim ama sanmıyorum)
5-Muhtemelen gaz-debriyaj halatlarım kısa kalacak
6-Naked üst mesnet
Motora gidon takarken orjinal hiç bir parçaya tadilat yapmayacağım. Orjinal parçaları söküp bir kenara koyduktan sonra yeni aldığım parçalarla işi yürüteceğim.
Yeni motorun adını GT250F olarak belirledim, aynı projeyi yapıp GT650RS diyenler var. Kimileride GT250X diyor
Geçenlerde fiyat polemiğine girmiştik bir arkadaş ile. Fiyatının piyasaya göre pahalı olduğunu söylemiştim... Fiyatları tekrar indirmişler. Malümunuz sezon sonu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36864261/detay
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)