Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Eylül 2013, 23:53
Bir üstteki mesaja edit: O fotoğraftaki polarlı ben değilim levent, ben arkadakiyim. İnşallah, gerçekten çok ucuz atlattı ve kendini kontrol ederek düştü, yani bi şekilde toparladı çok kenara gitmedi. Biz de nazar diyoruz. Çok dikkat çekiyor. Hyoların kronik sorunu bu
Reklamlar
-
08 Eylül 2013, 00:48
Levent geçmiş olsun, konuştuğumuzdan daha ağırmış durumun. En kısa zamanda toparlarsın umarım.
-
08 Eylül 2013, 01:16
Ewet ozellikle 2013 hyolar cok dikkt cekiyor nazar degiyor allah korumus kardesim mutlaka ceket olsun alin birn once bakin kazanin ne zaman nerde olacagi bellidegil
-
08 Eylül 2013, 01:27
yusufozugenc adlı üyeden alıntı
Bizim motorların ön çamurluk fiyatı nedir? Motoru aldım ruhsatı çıkardım vergi dairesine evrak bırakmaya gidiyorum, daha ikinci günüm, adamın bi anda yolun ortasında durup geri gelesi tutmuş. İnsan bi aynasına bakar. Neyse allahtan özür falan diledi, kayalar 87 tl dedi adam çıkardı 80 tl verdi. Ama bu işin daha uygun bir yolu varsa öyle yaptırayım. Kırılan çamurluk da elimde. Sağı, solu ve üst ortası kırık
hafif sorunlu 35 tl ye göndereyim
-
08 Eylül 2013, 01:31
TheArcheus adlı üyeden alıntı
hafif sorunlu 35 tl ye göndereyim
Bu arada teşekkür ederim buji başlığı için.
not: Fatih kılıçlı salı gününden beri hala gönderecek Elinde yoksa yok de, niye var deyip beni 5 gün bekletiyorsun.
-
08 Eylül 2013, 01:39
Bizim motorların ön çamurluk fiyatı nedir? Motoru aldım ruhsatı çıkardım vergi dairesine evrak bırakmaya gidiyorum, daha ikinci günüm, adamın bi anda yolun ortasında durup geri gelesi tutmuş. İnsan bi aynasına bakar. Neyse allahtan özür falan diledi, kayalar 87 tl dedi adam çıkardı 80 tl verdi. Ama bu işin daha uygun bir yolu varsa öyle yaptırayım. Kırılan çamurluk da elimde. Sağı, solu ve üst ortası kırık
cok parça kırık yoksa tamponcular 10-15 tl ye halleder sonra ıster macunlat boyat ıstersen aynıo renkle kaplat bence ucuz olur
-
08 Eylül 2013, 02:49
arkadaşlar gecmıs olsun dıleklerı ıcın hepınıze tesekkur edıyorum kazayı en hafif şekilde atlattım. lınkı http://www.motosiklet.net/forum/kaza...ml#post3149802
-
08 Eylül 2013, 03:16
enxdesign adlı üyeden alıntı
Bu arada teşekkür ederim buji başlığı için.
not: Fatih kılıçlı salı gününden beri hala gönderecek
Elinde yoksa yok de, niye var deyip beni 5 gün bekletiyorsun.
rica ederim . normalde benden alır neden beni aramadılar acaba :D
arada gecıkme felan olabiliyor ama .alışverişlerimden gördüğüm kadarıyla güvenilir bir satıcı , bir çok parçayı temin edebiliyor . ödemeleri anında yapıyor . tercih edilebilir
-
08 Eylül 2013, 08:12
levent kardeşim çok geçmiş olsun bugün aklımdaydın arıycaktım seni gezi için. inşallah kısa sürede toparlarsın bir isteğin olursa çekinme söyle kardeşim. :(
-
08 Eylül 2013, 11:46
asvaltta yag yuzunden kaza yapan arkadasım oncelıkle gecmıs olsun verılmıs sadakan varmıs ve bırazda nazara gelmıssın sanırım.
motorunuza bınerken once kendınızı sonra sevdıklerınız dusunun..
korumalı mont
eldıven ve dızlıklerınız
kaskınızı kesınlıkle unutmayın.
en kısa surede ıyılesmen dılegıyle ..
-
08 Eylül 2013, 14:59
Leventgocukl bugün Bahçeşehir-Altınşehir yan yolda yoldaki yağ yüzünden ufak bir patlama yaşamıştır. Ayak hesabı 20 mt kadar sürüklendi. Kafasını bariyerlere çarptı ama çok şükür ki kask vardı bir şey olmadı. Ceket yoktu kolu ve omzu bir miktar soyuldu. Ne olur ne olmaz diye hastaneye gitti, göğüs kemiğinde 3-4 parça kırık varmış ufalanma. Zorlamaması gerekliymiş, 1 ay kadar motosiklet kullanamayacak. Ben de hemen arkasındaydım canlı canlı gördüm çok korktum gerçekten. Neyse ki ucuz atlattı. Bir geçmiş olsun mesajı atabilirsiniz
geçmiş olsun bugün bende ufak bi kaza yaşadım sağ doğru dönüyordum yoldan bi kaç insan karşıya geçiyordu kornaya bastım ne olduysa bi anda ön teker kaydı ve beş on metre sürüklendim kaskım ve montum vardı biraz kask çizilmiş camı sağ ayağımda 1 liralık bozuk paradan biraz daha büyük soyulma ve iç kısmında morluklar var elimde ufak çizilmiş dizliğim ve eldivenim yoktu olsaydı sıfır sıkıntıyla atlatıcaktık arkadaşlar ekipmanlar çok önemli motordan önce kendi can güvenliğimiz ve lastiklerinizi kesinlikle değiştirin iki teker sevdalısı olarak yolunuz açık tekeriniz düz basın
-
08 Eylül 2013, 22:36
berkay8 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun bugün bende ufak bi kaza yaşadım sağ doğru dönüyordum yoldan bi kaç insan karşıya geçiyordu kornaya bastım ne olduysa bi anda ön teker kaydı ve beş on metre sürüklendim kaskım ve montum vardı biraz kask çizilmiş camı sağ ayağımda 1 liralık bozuk paradan biraz daha büyük soyulma ve iç kısmında morluklar var elimde ufak çizilmiş dizliğim ve eldivenim yoktu olsaydı sıfır sıkıntıyla atlatıcaktık arkadaşlar ekipmanlar çok önemli motordan önce kendi can güvenliğimiz ve lastiklerinizi kesinlikle değiştirin iki teker sevdalısı olarak yolunuz açık tekeriniz düz basın
Size de çok geçmiş olsun. Muhtemelen ön freni limon gibi sıkmak yerine panikle "cart" diye sıktınız
-
08 Eylül 2013, 23:22
Faceden görüşmüştük levent resimlere baktım şimdi harbi bbayya yağ varmış tekrar geçmiş olsun şans a bak benimde en korktuğum şeylerdeni biri yoldaki yağ bide göremiyorusunuz uzaktan bizim türkiyemizin yollarında kamyonların yaptığı sık ara dalgalı yollar var karşıdan belli olmuyo bende geçen 120 ile falan girdim hissetiğim anda biraz firen yaptım ama nafile direksiyon tokatlamaya başladı dedim üstünden atacak artık ki dalga bitti yolda düzeldim bi kaynar sular döküldü. bunun için dreksiyon amortisör ü var fakat 250 lik makine olduğundan önemsemiyoruz pahalı die
-
09 Eylül 2013, 20:43
Beyler bilen birileri yardim etsin ya... 6. Kez kuştepedeki servise gittim motor hala yag akitiyo hem de az buz da degil. İlk basta conta degistirdiler sonra actilar silikon sikmislar ama hala yag akitiyo.
Flaşö degisti ama hala sinyaller calismiyo
Ve ordakilere bile anlatamadim arada motorda marşa basınca motor bi tur dönüyo sonra çat diye ses geliyo sonra nınınınını çalışmıyo vurdurmak gerekiyo... Kepazelik ya çekmisim beyazit meydanina bi bakiyorum calismiyo sonra isin yoksa ittir meydanin ortasinda ordan oraya...
2012 model 7000km alet illalah dedim, mondialimi bu kadar itmedim sorun yasamadim ya...
-
09 Eylül 2013, 22:02
Arkadaşlar merhaba.
Bulunduğum şehirde ne kanuni servisi yok. Şehir dışından 0 Gt250R almak istiyorum. 44-4 motorla konuştum kargo imkanı yokmuş. Kayalarla görüştüm onlarda en yakın servise sandık şeklinde gönderebiliriz dediler. Serviste 60 km uzaklıkta ne kadar vitesli motor kullansam da şehirler arası tecrübem yok. Başka şehirden motor alan arkadaşlar nasıl bi yol izledi acaba ?
-
09 Eylül 2013, 22:07
Onre adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba.
Bulunduğum şehirde ne kanuni servisi yok. Şehir dışından 0 Gt250R almak istiyorum. 44-4 motorla konuştum kargo imkanı yokmuş. Kayalarla görüştüm onlarda en yakın servise sandık şeklinde gönderebiliriz dediler. Serviste 60 km uzaklıkta ne kadar vitesli motor kullansam da şehirler arası tecrübem yok. Başka şehirden motor alan arkadaşlar nasıl bi yol izledi acaba ?
Her ne kadar iyi motor kullanırsan kullan uzun yola tek başına çıkma derim sadece. Ne olur ne olmaz. Ben motorumu Hatay'dan aldım giderken 2 kişi tek motor ile gittik gelirken 2 motor geri döndük
-
09 Eylül 2013, 22:20
sailor33 adlı üyeden alıntı
Her ne kadar iyi motor kullanırsan kullan uzun yola tek başına çıkma derim sadece. Ne olur ne olmaz. Ben motorumu Hatay'dan aldım giderken 2 kişi tek motor ile gittik gelirken 2 motor geri döndük
Gidip alıp gelmek en en son düşüncem şuan hocam. Nasıl yapacağım bilmiyorum.
-
09 Eylül 2013, 22:21
O zaman yanına işten anlayan tecrübeli birisini götüreceksin kardeş yapacağın başka birşey yok
-
09 Eylül 2013, 22:30
Onre adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba.
Motor nasılsa kutuda gelecek. Kasalı bir arabayla giderseniz, kasaya yükleyip getirebilirsiniz. Nakliye işi yapanların arabaları falan olabilir.
-
09 Eylül 2013, 22:32
Size de çok geçmiş olsun
. Muhtemelen ön freni limon gibi sıkmak yerine panikle "cart" diye sıktınız
dönüşte arka fren kullanın. ön fren hem düşürebilir hem de virajın dışına atar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler