arkadaşlar benim moturda deniz köşklerde moto parkda yatıyor elinde fazla yedek parça veya ucuza alabileceğim bir yer bilen varmı
evet o benim motor sağ önden arabaya çarptım onun için bekliyor kuyruk ve sol göğüs grenajı ve sol kafa grenajı 120 ile jip sıkıştırması sonucu bariyere carmamdan dolayı oldu o kazada jip kaçtığı için kazada oluşan masraflarda bana kaçtı
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
Evet hatırladım sizin kazanızı, kanunide parça yokmu ?
var da sadece kuyruk 900 tl gerisine hiç girmedim hani çıma parça falan bilen varsa diye soruyorum umut dünyası işte
Allah kimseye kaza bela vermesin, zor durum. Ne kadar doğru olur bilemem ancak kendi yada tanıdık bir araç ile tekrar bir kazaya karışıp bu işi sigorta ile çözmek mümkün olmaz mı ? Etik değil ancak aklıma geldi birden.
zaten ben büyük çekmecede kazayı yapınca duyan herkesin aklına bu yöntem geldi, hayırlısı, ben zaten önceki hasarı yaptırmış olsaydım bu kazada aynısı olmasada yakın bir hasar oluşurdu
Dostlar merhaba. Dün akşam dan bu yana benim motor da bir sorun var. Marşa basıyorum basıyorum çalışmıyor sabahları. (yani motor soğukken) Zor zoruna çalıştırdım ustaya götürdüm. Enjektörler de falan bir sorun yok dedi. Benzinden şüphelendik. Az öncede motor soğukken deneyeyim dedim.Yok gene marş basıyor ateşleme yok. Vurdurarak çalıştırdım.Ustanın oraya zor attım kendimi. Komple depoyu boşalttım. Benzin istasyonuna gidecek kadar benzin bıraktım içinde. Sabahtekrar deneyeceğim bakalım. Daha önce başına böyle bir sorun gelen oldu mu ?
Beyler bana 700TL'e kadar deri mont önerisinde bulunun Sayfalara bakıyorum bakıyorum karar veremedim bir türlü
Ateşleme yok derken, bujileri çıkarıp şaseye değdirip marşa bastığınızda kıvılcım yok mu ?
Ateşleme yok derken şöyle. Marş basıyor çalışma yok. Zor zoruna dünakşam ve bugün öğlen çalıştırdım. Az önce de vurdurarak çalıştırabildim. Depoyu komple boşaltıp yeni benzin aldım. Durum bundan ibaret. 1 kere çalıştırıp motor ısınınca kapattıktan sonra hemen çalışıyor. Ama gel gelelim sabah yada az önceki gibi motor soğukken çalışmıyor meret.
inşallah düzelir böyle şeyler insanın canını sıkıyor
doğru diyon vurdurman adamın zoruna gidiyor bende 2006 gt r varken başıma gelmişti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)