Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Eylül 2013, 17:46
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Reklamlar
-
03 Eylül 2013, 17:51
hyosung gt250r buji başlığı lazım. sıfır ikinciel farketmez. bugün kargo yapabilecek birilerinde var mı? Fabrikada yokmuş.
YME001A17A17901 BUJİ BAŞLIĞI ORTA-MS3-250
0 507 929 9999 - Enes
-
03 Eylül 2013, 17:54
fiyatlar yükseldi tabi 10.300 e kim almış sıfırını şimdi son zamlardan sonra o fiyata imkansız yusuf arkdaş yeni almıştı sanırım kör bela pazarlık yarı peşin 10.800 dio e plaka şubu 11.300 ü fln bulur yani 2013 5000 de motoru 10 a 9.750 vs almak mantıksız değil bence ha sıfır olsun kolisini ben açayım diyorsanız paradada sıkıntı yoksa o başka
-
03 Eylül 2013, 18:10
Desvandi adlı üyeden alıntı
fiyatlar yükseldi tabi 10.300 e kim almış sıfırını şimdi son zamlardan sonra o fiyata imkansız yusuf arkdaş yeni almıştı sanırım kör bela pazarlık yarı peşin 10.800 dio e plaka şubu 11.300 ü fln bulur yani 2013 5000 de motoru 10 a 9.750 vs almak mantıksız değil bence ha sıfır olsun kolisini ben açayım diyorsanız paradada sıkıntı yoksa o başka
Daha 10 gün önce avrupa yakasında, başakşehir taraflarından arkadaşa 10.400 liraya sıfır 13 kasa aldık.
İlk söylenen fiyat 10.600 imiş. Çingene pazarlığı ile 10.400e almışlar peşin para.
Fiyatlar uçuk derecede yükselmiş.
Eğer alıcağınız, bekleyen bir motor var ise 9.500e kadar indirin fiyatı. Sezon sonu malum..
enxdesign Aciliyeti var ise, tek silindir sorunu yaşıyor iseniz internetten benzer pipo siparişi verebilirsiniz. Kadıköydeki st bayisine sorun, akşam alıp kargoliyim isterseniz.
-
03 Eylül 2013, 18:25
tr_select adlı üyeden alıntı
Daha 10 gün önce avrupa yakasında, başakşehir taraflarından arkadaşa 10.400 liraya sıfır 13 kasa aldık.
İlk söylenen fiyat 10.600 imiş. Çingene pazarlığı ile 10.400e almışlar peşin para.
Fiyatlar uçuk derecede yükselmiş.
Eğer alıcağınız, bekleyen bir motor var ise 9.500e kadar indirin fiyatı. Sezon sonu malum..
enxdesign Aciliyeti var ise, tek silindir sorunu yaşıyor iseniz internetten benzer pipo siparişi verebilirsiniz. Kadıköydeki st bayisine sorun, akşam alıp kargoliyim isterseniz.
Teşekkür ederim, fatih kılıçlı'da buldum çıkma olarak. Orjinali 18 lira, çıkması 30 lira :D
yeşilyurt'u aradım yok malesef. fabrikada yok.
Dün http://www.ngkbujimarket.com/product.php?id_product=706 bunu sipariş ettim, malesef çok kısa kalıyorlar. Halbuki bu konunun önceki mesajlarında uygun olabileceğine dair mesajlara güvenerek almıştım. Tecrübe oldu. Buradaki (XD05F Buji Başlığı) ngk buji pipoları hyosung gt250r'a olmuyor.
-
03 Eylül 2013, 18:38
enxdesign adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim, fatih kılıçlı'da buldum çıkma olarak. Orjinali 18 lira, çıkması 30 lira :D
Dün
http://www.ngkbujimarket.com/product.php?id_product=706 bunu sipariş ettim, malesef çok kısa kalıyorlar. Halbuki bu konunun önceki mesajlarında uygun olabileceğine dair mesajlara güvenerek almıştım. Tecrübe oldu. Buradaki (XD05F Buji Başlığı) ngk buji pipoları
hyosung gt250r'a olmuyor.
Başka bir başlık vardı. Hangisi bulamadım ama o oluyordu. Keşke sorsaydınız. Bir çok link verildi ürünler ile ilgili. Bizde deneme yanılmayla almıştık
-
03 Eylül 2013, 18:50
enxdesign adlı üyeden alıntı
Dün
http://www.ngkbujimarket.com/product.php?id_product=706 bunu sipariş ettim, malesef çok kısa kalıyorlar. Halbuki bu konunun önceki mesajlarında uygun olabileceğine dair mesajlara güvenerek almıştım. Tecrübe oldu. Buradaki (XD05F Buji Başlığı) ngk buji pipoları
hyosung gt250r'a olmuyor.
Şurada var fakat APS ile gönderdiği için kargo çok pahalı ve saçma bir fiyata ulaşıyor
http://www.hyosungsource.com/index.p...oducts_id=1701
Forumda GV650i nickli kaya abi var Üsküdar civarında. Onun elinde olma ihtimali var.
ver gazı... ver çoşkuyu
-
03 Eylül 2013, 18:57
13 modelde bayrak hala bende 10 bın lıra düz var mı daha düşüğü
-
03 Eylül 2013, 19:01
-
03 Eylül 2013, 19:05
pıyasa düşüren asıl eleman burda beyler yakalayın
-
03 Eylül 2013, 19:08
-
03 Eylül 2013, 19:09
UNdocab adlı üyeden alıntı
Fatih kılıçlı'dan sipariş ettim mecburen 30 lira verip. İnşallah doğru parçadır ve sağsalim elime ulaşır.
-
03 Eylül 2013, 19:11
-
03 Eylül 2013, 19:21
leventgocukl adlı üyeden alıntı
4 ayda 3 bın zarar edıcegıme benzın döker yakarım daha iyi
Benim genelde motorumu satarken kullandığım tabir bu. 14 yazıyorsa adam utanmadan telefonda 12 veririm diyince....
-
03 Eylül 2013, 20:24
-
03 Eylül 2013, 22:14
tr_select adlı üyeden alıntı
54RR Oktay kardeşim ST servislerini iyi bildiğim için, şunu diyebilirimki... ÖYLE BİR DÜNYA YOK !
Bir başka servise götürdüğünüzde motoru garantiden çıkartırlar. He arkadaşı gözyummuştur... Ama o motor alındığında ve başka bir servise götürüldüğünde garantiyi yalan ederler.
Yazıların üstünde vernik var. Yazılar söküldüğünde deponun boyanması gerekli. Yoksa izi kalıyor... Bunu zamanında bizde denemiştik
Yakından bakılması gerekli ne yaptıklarına...
yusufozugenc adlı üyeden alıntı
Servis bir sorun olduğunda ecuyu bilgisayara bağlıyor. Daha önce egzoz değişmiş mi değişmemiş mi bunu kayıtlı değerlerden anlıyor. Halletme gibi bir durum olamaz. Ha her serviste bilgisayara bağlayacak ekipman yok, o ayrı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:20 ----------
Motorun sahibi orjinal egzozuda veririm yanında diyor, şimdi alıp orjinal egzosu taksam garanti yine anlarmı egzozun değiştiğini ? Birde bu egzoz neden garanti dışı bırakıyor ? Değişimden sonra beynemi müdahale ediyolar yazılım olarak ?
+ Motorun 0 fiyatını 12bin yapmış kitapsızlar, bu böyle devam ederse motor flan alamıcaz galiba habire zam habire zam...
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
-
03 Eylül 2013, 23:54
Litrelik motorlarda beyne müdahale ediliyor egzoz değişiminden sonra. GT250R için olay nasıldır bilmem. Görmedim-duymadım-bilmiyorum
üzerindeki egzoz nasıl montajlanmış buda önemli. Orj egzoz borusu filan ? + arkadaş makineye bağlıyorlar demiş. . .
Dostum acele etme. İlla temiz doğru düzgün motorlar düşecektir. Üzerindeki egzoz sanayi işi 150 liralık egzozlardan.
-
04 Eylül 2013, 00:02
54RR adlı üyeden alıntı
Motorun sahibi orjinal egzozuda veririm yanında diyor, şimdi alıp orjinal egzosu taksam garanti yine anlarmı egzozun değiştiğini ? Birde bu egzoz neden garanti dışı bırakıyor ? Değişimden sonra beynemi müdahale ediyolar yazılım olarak ?
+ Motorun 0 fiyatını 12bin yapmış kitapsızlar, bu böyle devam ederse motor flan alamıcaz galiba habire zam habire zam...
Motosikleti aldığım bayiyle bu egzoz işini konuştum alırken. Orijinali bozmadan yapsam servise giderken orijinal egzozla gitsem yine anlarlar mı dedim. Anlaşılıyor dedi ecuyu sisteme bağlayınca egzoz çıkışındaki basınçlar hava yakıt oranları vs görülebiliyormuş sistemden. Yani neler görünüyor sistemden çok teknik konuşmadık ama özet olarak egzozda vs yapılan oynamalar rahatlıkla anlaşılıyormuş. Bu sistem her bayide var mı dedim. Bizde var 5000 tlye aldım cihazı, başka bir yerde sorun olduğunda vs bize yollanıyor dedi. Yani garanti bitmeden bu egzoz işine bulaşmamak lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
Rutin bakımlarda yapılan bir işlem değil bu anladığım kadarıyla. Ama ilerde motorda bir sorun olduğunda bu cihaza bağlanacak alet. O zaman da görünecek ve sen egzozla oynamışsın garantin iptal diyecekler.
-
04 Eylül 2013, 00:44
yusufozugenc adlı üyeden alıntı
Motosikleti aldığım bayiyle bu egzoz işini konuştum alırken. Orijinali bozmadan yapsam servise giderken orijinal egzozla gitsem yine anlarlar mı dedim. Anlaşılıyor dedi ecuyu sisteme bağlayınca egzoz çıkışındaki basınçlar hava yakıt oranları vs görülebiliyormuş sistemden. Yani neler görünüyor sistemden çok teknik konuşmadık ama özet olarak egzozda vs yapılan oynamalar rahatlıkla anlaşılıyormuş. Bu sistem her bayide var mı dedim. Bizde var 5000 tlye aldım cihazı, başka bir yerde sorun olduğunda vs bize yollanıyor dedi. Yani garanti bitmeden bu egzoz işine bulaşmamak lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
Rutin bakımlarda yapılan bir işlem değil bu anladığım kadarıyla. Ama ilerde motorda bir sorun olduğunda bu cihaza bağlanacak alet. O zaman da görünecek ve sen egzozla oynamışsın garantin iptal diyecekler.
Kayalar motor sanırım dediğin bayi başka 1 bayide ya var ya yoktu sanırım
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
04 Eylül 2013, 03:25
Evet kayalar. Adam daha alet parasını çıkarmadı diyor. Hyo sorunsuz motor demekki
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 82 kullanıcı var. (0 üye ve 82 misafir)
Bu Konudaki Etiketler