teşekkürler hocam orasıda aklımda bulunsun. Gittim otosanayiye orada buldum bir tane motosiklet servisi tekere çivi girip çıkmış hemen fitil attı çok şükür şuanda sorun yok zaten yeni lastik alacağım biraz daha idare etsin yeter önümüzdeki sezona lastik zincir ve yağ değişimi yaptırarak girerim
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Motorumu satıyorum 600cc motor alacağım Temiz kullanıldı garajda muhafaza edildi. 2013 model 5200km de İlk sahibiyim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6401921/detay/
hocam benzin 5 tl yi geçmişken 600 lük alınmaz gel vazgeç
arkadaşlarda hep 600, 1000 var gezilerde sorun oluyor motoruda zorlamak istemiyorum 120 130 gitmek zorunda kalıyoruz
Çok iyi çok güzel de,sağlam bir pazarlık payın yoksa alacak adama sıfırıyla aynı fiyata geliyor yazdığın fiyat.Yazık günah yani;2012,2013 makyajlı makyajsızlar 5.000km'den düşük olmak kaydıyla 8,8.5'a satılıyor.Planlarını ona göre yap etrafından değerini bilen birini bulamazsan.Bayilerde masraflar dahil 11'de çıkartıyorlar 2013'leri..
Satılırsa satılır satlmaz ise binmeye devam ederim seneye alırım, motorum temiz. Satışta sadece noter masrafı var. Noter masrafı da 90 100 lira gibi bir tutar diye biliyorum.
10.500ê sıfır alınıyor. Hatta pazarlık ile 200 daha düşürebiliyorsunuz. Bütün masraflar dahil yaklaşık 350-400 etti 10.700'e sıfır motor...
Fiyat çok. Sabah yazmak istemedim ama daha geçenlerde 2 motor 8.500 liraya satıldı. Kilometre olarak sizinkinden daha düşüktü... + aksesuar vardı birisinde.
9.500 veren çıkarsa direk satın.
Acelem yok Şimdi satılmazsa seneye satarım
Bu motor için acil yorum bekliyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6271529/detay/
ben 2011 de yeni kasa(arka) sifirini kelepir plaka dağil 8.750tl almıştım şimdi 2.elleri 10 da geziyor hey gidip hey ülke giderek pahalaşıyor gelir hep aynı :D
Bence motor alırken motorun satıldıgı semtede dıkkat edın derım her semtten motor alınmaz tabi bunlar şans işi en lüks semttede bı cakalla karsılasabılırsın ama genel olarak dıkkat edın yınede motorun saglıgı ıcınde onemlı kalıtelı bılgılı ınsandan almak lazım diye dusunuyorum
Ne ölücü adamlar var arkadaş..sıfır gibi,motora adam 10.000 demiş hala çok diyenler var...insanlar kafalarındaki fiyattan fazlasını görünce çok sanıyorlar..satılan motor kendilerinin olsa çok demezler..
Ölücü ? Siz piyasayı takip etmiyorsunuz sanırım... Veya hesap kitap yapmayı bilmiyorsunuz.
10.300'e sıfırı alıyorsun. Plaka çıkartma sigorta cart curt 400-500 bulunduğun ile göre değişiyor. Etti 10.700e sıfırına sahip olmuş oluyorsunuz.
Bundan 1 hafta önce ikinci el 13 kasa 8500'e gitti ve kilometre daha düşüktü. Yine forumdan arkadaş full+full motoru 9500'e verdi.
Malum sezon bitiyor.. Akıl var mantık var. Bir şey bilmiyorsanızda yazmak için yazmayın.
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
olay bilip bilmemekse cümleni yanlış kişiye yazıyorsun.. Burda 600luk alıcam diye piyasayı öldüren kullanıcılar kaynıyor..bu bölümde hiç bir yorumum laf olsun diye yazılmadı yazılmazda...doğru yazılıpta düşüncene ve etrafındaki gördüğün olaylara ters düşünce akılsızlık ve mantıksızlık mı oluyor ?
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
Gt250r'ı olmayan piyasa düşsünde alalım diye bekliyor, gt250r'ı olanlarda yüksekten satmaya çalışıyor. Sonuçta alan da memnun, satanda memnun.
inşallah bende birazdan motorumu satıp, 2007 model 35binde, kırmızı 600f'in pazarlığı yapmaya gideceğim
10.000 liraya kilometresi 5.000'e yaklaşan motoru almak akılsızlık ve mantıksızlık oluyor...
4-5 ay sonra 13 kasa motor alıcağım. Aldığım zaman kilometre ve fiyatını burada sizlerle paylaşırım.
54RR Oktay kardeşim ST servislerini iyi bildiğim için, şunu diyebilirimki... ÖYLE BİR DÜNYA YOK ! Bir başka servise götürdüğünüzde motoru garantiden çıkartırlar. He arkadaşı gözyummuştur... Ama o motor alındığında ve başka bir servise götürüldüğünde garantiyi yalan ederler.
Yazıların üstünde vernik var. Yazılar söküldüğünde deponun boyanması gerekli. Yoksa izi kalıyor... Bunu zamanında bizde denemiştik Yakından bakılması gerekli ne yaptıklarına...
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Servis bir sorun olduğunda ecuyu bilgisayara bağlıyor. Daha önce egzoz değişmiş mi değişmemiş mi bunu kayıtlı değerlerden anlıyor. Halletme gibi bir durum olamaz. Ha her serviste bilgisayara bağlayacak ekipman yok, o ayrı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:20 ----------
10.000 tl gayet mantıklı bir fiyat. Motorun sıfırı şuan 12.085 tl + plaka masrafları. O kadar düşürmek gibi bir şansınız yok. Zamlanmadan önce uzun uzun pazarlık ederek yarısı peşin 10800e aldım. Daha fazla da düşüremezsiniz bayi eş dost olmadıkça. Zamlanmadan önce adam stok yaptı ucuza aldı ucuza verir diye de düşünmeyin, bir satıcı sattığı malı tekrar yerine koyamazsa o ticarethane dönmez.
Şu an bu konu içerisinde 182 kullanıcı var. (0 üye ve 182 misafir)