Kışı bekle RR bulabilir isen RR al olmadı 600F
Kışı bekle RR bulabilir isen RR al olmadı 600F
dün bir tane gt250r söküyordu ustam başında durdum izledim hatta sahibide geldi bir süre sonra üzüldük ya 130la giderken yığılmış kitlenmiş ön kapağı silindiri sökülünce alttaki resimleri gördük bloğun içindeki parçaları görüyorsunuz , arka silindir söküldüğünde o alttaki parçaların arka piston olduğunu anladık arka piston toktu ve silindirin yarısı kopmuş kolda anormal bir boşluk oluşmuş. daha yeni almış 300 km gidememiş. kıyametle masraf silin kafaları krank pistonlar dünya masraf . motorunuza iyi davranın
hayırlı pazarlar arkadaşlar... gt250comette 1 ay kadar kullanılmış gt650comet-gt650r amortisörü var elimde isteyen olursa uygun rakama verilecektir... gt250cometime takmışlardı boy1.78 ama balet değilim mecburen gt250 amortisörüne döndük
300 km deki motora okadarda abanılmaz yani yüksek devirli de kullanmıştır
Ben yeni aldığını sandım yazıyı okuyunca o zaman aldığı kişi motoru fena benzetmiş
Burası Türkiye burda herşeyi beklerim ben
5-6 liralık hyoların piyasası o kadar hızlı ki, kimse motorun temizliğine bakmıyor. Altında kalıplı bişey olsun gaz açsın yeter. İşte sonuda böyle oluyor.
Ya hiç motorunu korumak adına koruma filmi çeken arkadaş var mı ? Ya da bu konuda bilgisi olan?
Grenajlardan bahsediyor sanırım arkadaş. Yıllar önce scooter'a çekmiştim. malum siteden carbon folyo getittirip fön makinesi yardımıyla sıcak bir şekilde grenaja yapıştırıyorsunuz. Youtube'de yüzlerce video var folyo çekimiyle ilgili...
NOT: Kaliteli folyo çekerseniz, siz istemediğiniz sürece çıkmaz. Güneş-yağmur-çamurda atma yapmamıştı çektiğim folyo...
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Önce biraz temizlik,
Sonra cila, lastik parlatma ve zincir yağlama
Ardından 200kmlik kısa bir gezi. Geri dönüşte 9.999 kmyi devirdik sağ salim.
Değerli arkadaşlarım yeni gt 250 r kullanıcısıyım motorum 2011 model ankarada bu 4.44 den başka motorumun bakımlarını yaptırabileceğim başka bir usta var mı ? Bu adamların ustası 25 tl ye bir 3 tl lik ampül takıp far ayarı bilmiyorum diyerek bırakan bir servis ustası olmasın motordan anlayan ve bizleri kazıklayacak değil gerçekten usta olan birini öneririseniz sevinirm
Mert motorsiklet , bu motordan anlayan sayılı insanlardandır bakımları birsürü hyocu orada yaptırıyoruz. 4.44 kadar dükkanı şaşalı gelmeyebilir ama en azından elinde balatası bujisi yağ filtresi vs si bulunuyor. yağ konusundada lukoil koyuyor farklı yağ koymak istersen al sen götür hatta beraberde gidebiliriz.ustanın numarası : 0533 746 14 45 RECEP usta ve çok az tutar bakım yani bujileri mesela değişmesi gerekirse değiştiriyor yoksa temizleyip geri takıyor felan . ankarada sanırım en uygun yaptırabileceğin tek usta geçen bakımdan sonra , yağı kendim değiştirdim 2 sefer ayar için gittim para almadı öylede merttir :D sohbeti güzeldir gider otururuz orada sürekli yani.
EYVALLAH SAĞOLASIN
ÖLMEK GÜZELDİR RAHATLATIR ADAMI...
O ustalardan bitane de Adana'ya yollayın barime Adam inadım inat kendi yağımı koyacam zorunlu diyorda diyor Birde arkadaşlar benim motorun orjinal sinyallerini takıcam ama sağ sinyalin camı kırık ona uyan bir cam varmıdır
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:05 ----------
Benim motora nekadar çok benziyor
İlanını verdiğim motorun sahibinden ilan sınırına geldiğimden değiştiremiyorum.İlgilenen arkadaşlara buradan bildireyim.7000-7500 Servis bakımını yaptırdım.Hiç bir şekilde üzerine alma masrafı dışında masraf yoktur.Tabi ufak bir yatma olayından dolayı ufak çaplı çizikler sizi etkilemezse.Beni ve gidişini etkileyecek bişey olmadığından yaptırmıyorum.Orjinal aynaları geri taktım.Aşağıda bulunan ilandaki numaradan ulaşmanızı tavsiye ederim çok fazla mesajlara bakamıyorum buradan.Herkese iyi günler...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2012-gt250r-servis-bakimli-133608125/detay/
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)