Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
13 Ağustos 2013, 02:18
Reklamlar
-
13 Ağustos 2013, 05:09
_Kotto_ adlı üyeden alıntı
Haha volkan abi sen forumdanmıydın iyi bari zaten forumdan birinden almak istiyodum tesaduf işte
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------
Herşey bi yana gerçekten motor sürdüğümü anladım kalıbı gosterısı titreşimsiz olması yağ gibi kayıyo motor sadece şu 2. vitesten 1. vitese düşürürken kırıldı sanıyorum
ama geriye kalan herşey harika iyi ki almışım diyorum zaten sıfır gibi aldım motoru sağolsun volkan abide bi ton ekipman verdi yani herşey harika
Yağı değiştirirsen vites geçişleri rahatlar. Bir kaç arkadaş bir markadan bahsetmişti... Sorunsuz vites geçişleri filan. 4-5 alt sayfaya bak.
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
13 Ağustos 2013, 08:14
tr_select adlı üyeden alıntı
sakın almayın o sensörü :D 5 para etmez afedersiniz bi boka yaramıyor yayı felan atıyor parasını basın orjinalini alın
-
13 Ağustos 2013, 10:27
_Kotto_ adlı üyeden alıntı
Haha volkan abi sen forumdanmıydın iyi bari zaten forumdan birinden almak istiyodum tesaduf işte
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------
Herşey bi yana gerçekten motor sürdüğümü anladım kalıbı gosterısı titreşimsiz olması yağ gibi kayıyo motor sadece şu 2. vitesten 1. vitese düşürürken kırıldı sanıyorum
ama geriye kalan herşey harika iyi ki almışım diyorum zaten sıfır gibi aldım motoru sağolsun volkan abide bi ton ekipman verdi yani herşey harika
kazasız belasız sürüşler aman hız yapma 250cc de olsa tehlikeli, ben aleti ömürlük olsun diye almıştım ama kısmet sanaymış, umarım hakkını verirsin )
2012 Hyosung GT250R EFI Kırmızı Siyah
-
13 Ağustos 2013, 14:00
Neyse, daha büyük bir sıkıntı çıkmamasına sevindim. Şimdi bu yazıyı okuyacak arkadaşlar iyi anlasınlarki böyle bir sorunda sorun %80 buji başlığıdır. Her usta anlayamaz... Beyini, enjeksiyonu kurcalarlar. Sakın elletmeyin solunu sağını... Kurcalattırmayın.
Buji başlığını değiştirin. 10-20 lira arası satılıyor. %20 sorun beyindendir. Halen düzelmediyse başka bir beyin ile deneyin...
Kendi kendine gaz veriyorsa, gazda bir anormallik var ise sorun hava sensörüdür....
Başkada bir sorunu yok bu makinenin. Bu sorunlar harici kolay kolay arıza vermez.
hocam bir de şu başlığı inceleyebilir misin uyar mı bizim motorlara.
http://www.ngkbujimarket.com/product.php?id_product=882
-
13 Ağustos 2013, 14:44
ilovetechn0 adlı üyeden alıntı
Uyacağını düşünüyorum ama denemeden bilinmez tabikide. Orjinalin fiyatı 20 veya 25 tl olması lazımdı. Neden orjinal takmak istemiyorsunuz, aynı şey tekrar olur diye ?
-
13 Ağustos 2013, 14:46
arkadaşlar motoru kendiniz evde yıkarken neyle yıkayıp sürtüyorsunuz ben yıkıyorm siyah demir şasede illa su lekesi kalıyo bazı arkdaşlara bakıyorum hiç yok gölgede siliyorum aslında birde mikrofiber bez var ama şampuanmı alıyorsunuz özel bişimi var bezleriniz nasıl biraz öneri verirmisiniz birde motor bölümünde illa kir kalıyor yıkamcılar birşey sıkıp fırçayla aralara giriyo ben nasıl yapabilirim ne sıkıyorlar
-
13 Ağustos 2013, 15:01
-
13 Ağustos 2013, 15:10
Şimdi baktımda orjinalin fiyatı 18 lira 39 kuruş yazıyor kendi sitesinde. Sipariş verin, 2 güne kadar elinizde olur. Kendiniz değiştirirsiniz...
Yedek parça fiyatlarına baktımda, kanuni kafayı yemiş bence. Bazı parçalar japonlardan daha pahalı
Motoru parça parça satsak yeni kasa 600RR alırız
,
Egzoz 2400 tl yazıyor
Ön amortisör 3900 tl
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ----------
orjinalini almak istedim ancak ellerinde yok olsa 3 güne gelicek ama yurtdışından getirtecekleri için en az 20 günü buluyor. 20 liralık parça için de o kadar beklemek istemiyorum. şuan motorla uzun yola çıkamıyorum çünkü idareten bantla pipoyu yapıştırdık. pek dayanmaz yani. o yüzden uyan bir parça bulayım 20 lira zaten onu takarım o sırada da maksat uyuzluk olsun servisten garantiden parçayı getirtmesini isterim. motor getiriyorlar parça getirmiyorlar nasıl bir satış politikasıdır bu kuralkanın bir çözemedim gitti.
-
13 Ağustos 2013, 15:14
ilovetechn0 adlı üyeden alıntı
orjinalini almak istedim ancak ellerinde yok olsa 3 güne gelicek ama yurtdışından getirtecekleri için en az 20 günü buluyor. 20 liralık parça için de o kadar beklemek istemiyorum. şuan motorla uzun yola çıkamıyorum çünkü idareten bantla pipoyu yapıştırdık. pek dayanmaz yani. o yüzden uyan bir parça bulayım 20 lira zaten onu takarım o sırada da maksat uyuzluk olsun servisten garantiden parçayı getirtmesini isterim. motor getiriyorlar parça getirmiyorlar nasıl bir satış politikasıdır bu kuralkanın bir çözemedim gitti.
Dostum istanbulun neresinde oturuyorsun ? Dudullu taraflarında yedek parça satan bir dükkan var. Aklına gelebilecek her parça var adamlarda ve fiyat olarak aşırı ekonomik. Toptancı misali kocaman bir dükkan düşün... Dudullu ümraniye taraflarına gelme ihtimalin var ise deneyerek alalım, takalım. Karşı tarafında motor servisi var. Orada hurda hyo görmüştüm... Olmadı onun pipoyu söker takarız.
-
13 Ağustos 2013, 15:23
istanbul da fatihteyim ama motorla gelebilirim motor çalışıyor. cuma akşamı istanbula gelicem, cumartesi gelebilirim dostum. halledebilirsek çok iyi olur valla. ben özelden teli atayım paslaşalım.
-
13 Ağustos 2013, 16:11
arkadaşlar bir ara bir arkadaş paylaşmıştı ucuza egsoz diye :D orjinalide bozmak istemiyorum ama şöyle bi heves 10-20 günlük takıcam varmı öyle bir egsoz ucuz ,, bazıları eriyor felan demişti
-
13 Ağustos 2013, 16:29
-
13 Ağustos 2013, 17:23
Hevesini almak isteyen arkadaşlar egzosu söküp takılabilirler. Daha etkileyici bir sesi var o şekilde
-
13 Ağustos 2013, 22:00
Arkadaşlar İlanı güncelledim 2012 Hatasız sıfırdan farksız çiziği bile yok pazarlıklı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4187378/detay/
05363024439 bu numaradan ulaşabilirsiniz
-
14 Ağustos 2013, 00:59
Merhaba Arkadaşlar bende sonunda 6 yıl boyunca hayalini ettiğim motorsikletimi aldım aslında alır almaz bu sayfaya üye olup yazacaktım ama motordan fırsat bulupda yazamadım... :D
alır almaz 800 km yol yaptım yalnız küçük bir kaç sorum olacak..1.si bu motorların arka freni kötü demişlerdi de bu kadar mı ya? ya da benim motorumda mı problem var :S 2008 model 25.000de ancak arka frene hafif dokunmamda teker direk kitlenir ve arka kaymaya başlıyor???
2.si motorsikletim boşa almadan çalışmıyor nerdeyse daha doğrusu çalışıyor ama bir kaç denemeden sonra başka arkadaşta böyle problemler var mı acaba?
3.sü arka teker eski acaba yeni bir lastik alsam bu kitlenme problemi ortadan kalkar mı?
uzun oldu ama yardımcı olursanız çok sevinir.
-
14 Ağustos 2013, 01:44
Desvandi adlı üyeden alıntı
arkadaşlar motoru kendiniz evde yıkarken neyle yıkayıp sürtüyorsunuz ben yıkıyorm siyah demir şasede illa su lekesi kalıyo bazı arkdaşlara bakıyorum hiç yok gölgede siliyorum aslında birde mikrofiber bez var ama şampuanmı alıyorsunuz özel bişimi var bezleriniz nasıl biraz öneri verirmisiniz birde motor bölümünde illa kir kalıyor yıkamcılar birşey sıkıp fırçayla aralara giriyo ben nasıl yapabilirim ne sıkıyorlar
valla güzel bir sünger al bir de kurulama için 2 fiber bez yıkamadan önce suyu tut motoru yumuşat sonra köpürt motorunu yalnız köpük kurumasın köpüklediğin yeri 1dk geçmeden yıkasan da olur sonra önce suyunu çek fiberle ardından iyice kurula gölgede motorun pırıl pırıl olur ben yıkamacıda olduğundan daha çok parlatıyorum motoru
RAKİBİNİ GEÇ, SINIFINI GEÇ , AMA GÜLÜP GEÇME..
-
14 Ağustos 2013, 01:51
emresadik adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar bende sonunda 6 yıl boyunca hayalini ettiğim motorsikletimi aldım
aslında alır almaz bu sayfaya üye olup yazacaktım ama motordan fırsat bulupda yazamadım... :D
alır almaz 800 km yol yaptım yalnız küçük bir kaç sorum olacak..1.si bu motorların arka freni kötü demişlerdi de bu kadar mı ya? ya da benim motorumda mı problem var :S 2008 model 25.000de ancak arka frene hafif dokunmamda teker direk kitlenir ve arka kaymaya başlıyor???
2.si motorsikletim boşa almadan çalışmıyor nerdeyse daha doğrusu çalışıyor ama bir kaç denemeden sonra başka arkadaşta böyle problemler var mı acaba?
3.sü arka teker eski acaba yeni bir lastik alsam bu kitlenme problemi ortadan kalkar mı?
uzun oldu ama yardımcı olursanız çok sevinir.
2008den beri aynı lastikse muhtemelen değiştirdiğinizde düzelir, zaten eski lastikle gezip risk almayın
-
14 Ağustos 2013, 02:18
sekohtc adlı üyeden alıntı
valla güzel bir sünger al bir de kurulama için 2 fiber bez yıkamadan önce suyu tut motoru yumuşat sonra köpürt motorunu yalnız köpük kurumasın köpüklediğin yeri 1dk geçmeden yıkasan da olur sonra önce suyunu çek fiberle ardından iyice kurula gölgede motorun pırıl pırıl olur ben yıkamacıda olduğundan daha çok parlatıyorum motoru
Anladm walla benm hatam sanirm kopuk ustunde kuruyo hemen ondn ozaman onu kouklicez hemen su tutcaz ortayi yikicaz sus tutcaz 3 e ayircaz motoru yoksa kopuk pat kruyo ama su cilali araba sampuanlarindan denicem arkadas ovdu baya normalde sac sampuanlarindan suya karistrip kopurtuyordm ara yerler icinde bi fircayla aralari parlatocak bisi almak lazm onu bilmiyorm
-
14 Ağustos 2013, 02:20
arkadaşlar egzantriğinizden ses felan gelirse sakın ihmal etmeyin , otomatik gergi bozuluyor ekzantrik zincir boşa çıkıyor ve subap kesiyor ,2 kez benim başıma geldikten sonra motoru yedek parçaya ayırmıştım ve bugun benimkilerde dahil 5. gergi bozma vakası ile karşılaştım (parça için arayan müşteriler) . belli km lerden sonra otomatik gergileri değiştirmekte fayda var sanırım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler