Motorum 9000 km oldu. Yağını, bujileri, hava filtresini, zincirini serviste değiştirttim. Castrol Power1 4T yağ koyuldu, D.I.D 520-VM 112 X2-Ring zincir takıldı, bujileri NGK cr9e takıldı. Motor yağ gibi akıyor maşallah
Motorum 9000 km oldu. Yağını, bujileri, hava filtresini, zincirini serviste değiştirttim. Castrol Power1 4T yağ koyuldu, D.I.D 520-VM 112 X2-Ring zincir takıldı, bujileri NGK cr9e takıldı. Motor yağ gibi akıyor maşallah
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0494772/detay/ ilanı yeniledim.Ciziklerin yerini belirten resim koydum.İlgilenenler bakabilir.
Elinde değştiripte orjinal sinyalleri tutan varsa değerlendirebiliriz.Ücreti karşılığında yoksa led sinyallerle değiştiriceğim.
istanbullular aranıza 2013 hyo katıldı sattım motorumu
Sukur kaca saatn forumdanmi alan ha bide sagol grenaj topuzlarini resmledin koydn motoru satmadan cok sagol walla
Benim benim 2008 model (2012 12. ay trafik cıkışlı) hyomu sattım bu gün. 700 km de almıştım, 5 bin km de verdim. 3. hyom olmasına rahmen icim gene bi buruk oldu . Hem hyosungla en başından beri aramda bi bağ var hem de yaz günü motorsuz kaldım, kanadım kırıldı resmen.Artık bi yandan para biriktirip bi yandan 600 rr yada r6 kovalıcam.
two brothers black serıes
buda susturucusuz hali
susturucusuz halıyle rolantıde 600 f ı bastırıyordu.
düşük devirde ınanılmaz tok ve hos sesı var ama devır arttıkca sesın kalıtesı bozuluyor
levent bu katlanır plakalık şu 50 tlye satılanlardan mı? katlayıp açmak kolay mı elle?
evet ta kendısı 2 kere acıp kapayınca hemen gevsıyor tekrar sıkmak gerekıyor ama cıft somun taktım bırını sabıtledım ondan berı gevsemedı bıde soyle koyu yanı var duz bı sekılde acarsan kasıslerden ggecerken tekere oturuyor ya tam kapatıcan yada bıraz yukarıya bakıcak plaka
la olm bırakın şu tırt icadı. bende taktım lastiğe saplandı dağıldı gitti. düşürür adamı allah korusun. onu takacağına geçen gün kuryede gördüm plakaya alttan menteşe bağlamış birde bisiklet fren iç dış teli çekmiş gidonun oraya tutturmuş. teli ger itiyor plaka yatıyor yere bakıyor. teli çekince plaka yerine geliyor sabitliyor. gördüğüm en sexi tesisat oydu bende düşünüyorum aynısından. telide içerlerden geçirmişki hiçbir görüntü bozukluğu yok
otomobil yağı, helix serisinde motorsilet adına üretilmiş herhangi bir yağ mevcut değil.
shell motosiklet yağları
hiçbirinide tavsiye etmiyoruz..
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Teşekkürler. Zaten araştırmalarım sonucunda bende bu kaanate vardım. Bu yüzden castrol power1 4T koydum. Meşhur boşa geçmeme sorunu falan kalmadı, şıkır şıkır geçiyor boş vitese.
http://www.castrolmoto.com/tr/products/power1_1.php
Ducati 1198SP _ RedLove
Ben motul 5100 15w50 aldm bakalm bakima gdnce degstrnce nasl olcak icinde bnmde castrol magnetech vardi guzldi ama bide motul koydrup fark varmi bakicam insallah memnun kalirim
yenı hyosung alıcaklara
martın 18ınde aldım motorumu suan 7600 kmde ve gayet memnunum dıger 250lılık makınelerıde kullandım yıne 250 lılık alsam yıne hyo alırım ama bu sefer naked alırdım surus pozısyonu gercekten rahatsız bazen gercekten naked almadıgıma pısman oluyorum ama bı mekanın onune cekınce motor ben burdayım dıyor naked o konuda sınıfta kalır.yenı motor alıcakken herkes gıbı bende arastırma yaptım ve gercekten hyosungun adını haketmedıgı sekılde cıkmıstı yok frenlerınde hıs yok işçilik berbat krankn kırıyor vs vs bende on yargılıydım acaba mı dıye aklımda bı kusku vardı herkes gıbı bana cok sorun cıkarır mı yada servıslerı derken aldık hersey ıyıydı bundan 300 km once rolantıde bı problem cıktı devır sureklı hareketlısabıt kalmıyordu zaman zaman gaz yemıyordu servıse goturdum yarım gunde halledıldı adam elındekı parcayla degıstı (servıslere laf atanlara).kısacası verdıgın parayı fazlasıyla hak edıyor limitlerini bılıceksen kalıbına aldanııp tapa gaz gıtmıceksen hyo gercekten albenısı en yuksek makıne 250 sınıfındahem benzın hem guc hem fıyat acısından hemde tıp olarak...
Levent e katiliyorm fakat herservis bir degil buyuk sehirde olsam bi servis iyi olmasa oburune girsin ama mugladayim suan iki servis var aralari 1 buck saat adama diyorum yagimi kendim getirdim motul koyucam adam bn koymam diyo kanuniyi aradm abi sorun olmaz dediler diyorm adam ozmn kanuni koysun dio ee kndi yagini koyup litre basina 5 10 tl ittiremickya ha bide bi far soyledik 40 gunde kavga dovus anca gldi hyonun en buyuk sanssizligi distirbitör talihsizligi. Levent gbi bende bazen uzun yola gdince oturus pozisyonundan rahatsz oluyorum naket fln alcam bi dhakine diyorm ama racein o yola kapanma viraj tadi baska bide mekana cektinmi motoru herkez bi bakiyo ama ses beklentisi var 1000 likmi die soran oluyo 250 deince garip bi ifade oluo herkezn suratta
boş yere övmeyin hyoyu arkadaşalr :D motorunuzun motorunda sorun olduğunda parça bulunda görelim :D
Arkadaşlar hepinize merhaba. Yıllardır takip ederim burayı, sonunda sıra banada geldi Nasipse 1 hafta içinde bende hyosunguma kavuşuyorum. Motoru 12000 km'de ikinci el olarak alıyorum, eski sahibi zincirinin değişmesi gerektiğini söylüyor. Motoru almadan önce İzmirde yada Manisada motoru götürebileceğim güvenilir bi servis, usta vs tanıyanınınz var mı? Normal midir zincir değişimi? Ne kadar harcarım? Kask mont vs, baya bi masrafım olacak. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Did zincir takın... Yağını suyunu balatalarını her şeyi değiştirin sıfırlansın, içiniz rahat olsun. Her şey dahil 300Tl civarları.
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)