Bu ne oldu herkes motorunu satmaya başladı
Bu ne oldu herkes motorunu satmaya başladı
bi hevesle almışlar görüntüye aldanıp. tırt olduğunu anlayan satılığa çıkartmış
hayırdır kardeş sorunlarınmı var :D gidip gelip arızalar bu konudaki adamlara sataşıyor ,,ayıp insan yazarken utanır burada halen bu motora binen 10 larca adam var , tırt veya değil herkese bi 10 bin çıkta üstüne koyup seninkinden alsınlar. yada uza,, bu konuda yorum yapma, madem yorum yapma özgürlüğün var benim msjımada boşa cevap verip gerilim yapma ...
'13 Hyosung GT 650 R almak için satıyorum :D
O değilde neden hyosung GT250-650 modellerinde GV motoru kullanıyor ? motorun üstünde GT250R yazıyor motor bloğunda GV250 Aslında şu hyosungda ninja 250 motoru olsa tatından yenmez
görüyon işte selocan ne hallere düştüğümü kovalıyolar beni. sen bari gülme
:D 2. elde farkettimde mesela bi ninja 250r adam alıyor plaka takıyor rodajı aşıp birde 2 bin km yol yapıyor geliyor motor 3-3bin 500 e :D diyorki plaka aldım rodajda yaptım bi dandik elcik taktım sıfırıyla aynı paraya hatta fazlasına satmaya çalışıyor satıyorda 3 aşşağı 5 yukarı :D
ama gt250r de öyle bişey yok milleti psikolojik olarak etkilemişler :D herkeste bi 5 bine alırım havası var 2013 model 2-3 binde motoru adam satamıyor 9500 e işte :D
Arkadaşlar cümleten selamın aleyküm ben korel ibrahim belki sitede tanıyanlar vardır eskilerindenim ama 5 sene önce motoru bıraktığım için pek girmiyordum açıkcası fakat tekrardan rüzgarlı günlere geri dönüş yapıyorum dolayısıyla hyo 250 r siyah 2007 model motosikletı cuma günü hyrlısıysa alıyorum sizlerden ricam motor camıyasından uzak kaldığım için mesela bakımlarını ayarlarını nereye yaptırmam gerek sağlam iyi bir usta varmı piyasada ? ayrıca biraz modifiye yapıcam mesela jantları sarıya fren ve debrıaj manetlerını altın sarısı yaptırmak ayrıca iyi bir xwnon takmak vs gibi bunşları nerde bulabılırım ve kıme yaptırabılırım bu konularda yardımcı olursanız sevınırım..bu arada 2007 senesınde bır ara cometını almıstım 4 ay bınıp satmıstım bu seferde bıraz tıpı olsun dıye R modelını alıyorum yanı hyo nun pek de yabancısı sayılmam
Konuyu umarım doğru yere yazıyorumdur..
Tekeriniz düz bassın..
o zaman soyle soyleyelim 650 cc dusunen ve 15-20 bin lira ayiran adamın secenegi cok fazla. Japon + avrupalk tum cogeafyalarin motorlari diyelim ouleyse. :-D Demek istedigim buydu kalite farkina vs dikkat cekmek istemedim.
ama 650 cc hyosung alinir mi ozet olarak? hem de dusunmeden.
hocam ben biliyorum tanıyorum hyosung u. ben seceneklerim arasina koyarim. Yine de dusunurum yarin bigun satma ihtiyacim olsa bi 250 lik parasi kadar zararim olacak diye.
ben de soyle sorayım. hem 0 hem ikinci el ilanlariyla monster ve gt650 yi kiyaslayalim. bu monsterin kusursuz oldugunu gostermez ama piyasada tutuldugunu gösterir kuskusuz.
Benim gt650 sahibi olduğumu biliyorsun değil mi
Ben gt650 nin piyasada tutulmamasına seviniyorum çünkü gayet makul fiyata almış oluyorum. Fakat 0 olarak 20bintl vermem gt650ye.
Geçenlerde 2010 model gt650yi sıfır olarak 13bintl ye aldı bir arkadaş. Bu fiyat makul ama 18 -20bintl nedir arkadaş
ver gazı... ver çoşkuyu
0 motor uzerine konusuyorum :-) hergun bakıyorum şöyle nodelli temiz bir gt650 dussun diye ama yok... o arkadasla dun karsilastik cok makul bir alisveris oldu onunki. 13 e eyvallah ama 20 lere gelince olmuyor o.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------
beyler önümüzdeki hafta carsamba gunu uskudar dolaylarında forumdan arkadaslarla iftar yapacağız. hepiniz davetlisiniz buyurun..
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)