karbüratörün seriliği her türlü aynı araçtaki enjeksiyondan fazladır. fakat genellediğinizde bir fark olmaması lazım :-!
karbüratörün seriliği her türlü aynı araçtaki enjeksiyondan fazladır. fakat genellediğinizde bir fark olmaması lazım :-!
İstanbul avrupa yakasında hangi bayileri önerirsiniz? Hangileri işlerini temiz yapar, iyi esnaftır?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0882458/detay/
iş yeri açmam lazım işler istediğim gibi gitmedi 10 bin' e bırakırım arkadaşlar 4 bınde dahayenı motor
Buralar biraz boş kalmış hiç gezen eden yokmu Bizim memleketten birkaç foto (BODRUM) EGEEEE
Yokuş başına geldiğinde Bodrum'u göreceksin.
Sanma ki sen, geldiğin gibi gideceksin.
Senden öncekiler de böyleydiler
Akıllarını hep Bodrum'da bırakıp gittiler.
Mseki egzoz abi. Hyoda gördüm yüksek ve mükemmel güzel bir sesi vardı. Bende bugün motoruma aldım montajını yaptırıcam (Y)
selamlar, hyosung gt250'r'ın ön lastik şamrel mi, tubeless mi? Havası biraz inmiş gibi geldi, geçen şişirmiştim 28 olarak. Patlak mı acaba
Birde lastik havalarını kaç yapıyorsunuz?
ön arka tubeless. Lastiğin üzerinde yazıyor zaten.
ön 29
arka 32 (çift kişi 36)
Arkadaşlar evime ikinci hyo' yu da alıyorum. Aslında İnazuma mı Hyo mu derken...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2012-hyosung-250r-124551232/detay/ ilandaki motoru almaya karar verdim. Daha önceden sahibi ile iletişime geçen veya motosiklet hakkında bilgisi olan var mı?
AZ ÖNCE ustaya rezil oldum ya :D Kısa yanmıyor diye gittim geçenlerde epey bi süre arkadaşın cb125 ine binmiştim :D sağda düğme olduğunu unutmuşum peh sağ sinyalimi kırdım dün çadırı takarken bi tane benzeri ikizi gibi aynı bulduk taktık 12.5 tl bu seferde sinyal çabuk yanıp yanıp söndü ampulüde değiştirdik düzeldi
Kimse cesaret edip paraya kıyıp MSEKİ egzozdan almamış. Bugün aldım montajını yaptırdım. Çok mükemmel sonuç aldım. Sesi çok güzel ve yüksek çıkıyor 200 metreden dönüp bakıyorlar çok ilgi çekiyor. Kesinlikle susturucusuz kullanın. Uzun yol yaptım erimeyi bırakın ısınmadı bile plastik yeri. Sorunuz olursa cevaplarım. Buda resim çok tatlı durmuş
Arkadaşlar egsoz arıyorum korba kardeş mseki taktırmışsın Hyosung 250 r a taksak erirmi acaba.... kaç para montaj dahil erirsede değer mi? uzun yol kaç km yaptın....paylaşırsan sevinirim.
İlk zaten hyosung'da gördüm hyosung'un o iğrenç sesinden eser kalmamış yerini mükemmel bir sese bırakmıştı. Hoşuma gitmişti bende gittim calibreme aldım. 90tl'den alıp 20tlde kaynak işlerine verdm cunku egzozun ucu benm egzoz borusuna kucuk geliodu felan baya ugrasıldı ama temiz bir işçilik yapıldı göze batan kötü bir görüntü yok gayet güzel ufak tatlı bir tip egzoz oldu. Gördüğüm hyosung istanbuldan buraya (Şarköy'e) gelmişti 400 km yol yapmış ve egzozda erime yoktu gerisini siz düşünün bide söylemeden geçemeyeceğim arkadasımda tiger egzoz var motoru çalıştırdıgımda onun motorunun sesi bile duyulmuyor 600 tiger'a vereceğine 100tl buna ver
bi alet 4 silindir değilse egsoza gerek yok orjinali en iyisi çünkü sadece daha fazla gürültü yapan bi aletin oluyor verilen paraya yazık en güzeli orjinali
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)