bu paraları hyo ya vermek akıl karı değil .biraz daha üstüne ekler 10-12-bin tlye kawasaki er6f alırım.
bu paraları hyo ya vermek akıl karı değil .biraz daha üstüne ekler 10-12-bin tlye kawasaki er6f alırım.
hayır ninja 250 kullanıyorum
Ben de üzerine ekleyip GT650 aldım benim için daha akıl kârı oldu. Aklında olsun ER6 serisi düzenli olarak yağ eksiltir. Tip olarak güzel makina fakat fazla parayı hak edece bir artısı yok.
Kışın favorilerimde bana uygun 3 motor vardı. 2 tanesi kırmızı-beyaz(2012) Kütahya ve İstanbul'da; biri siyah(2011) Ankara'daydı yanlış hatırlamıyorsam. İlandaki fiyatları 7500 gibi bişeydi.
Biraz daha pazarlıkla inmiştir büyük ihtimal fiyatlar. Keşke alsaymışsınız. Ben o zaman çok uğraşmıştım ama kendi durumumdan dolayı alamadım. Zaten alsam şimdi kar edecekmişim.
Az önce kartal yeşilyurt motoru aradım. İkinciel alacağım Hyosung gt250r için checkup yaptıracağım, ücret nedir diye sordum. Hyosungtan anlayan ustamız yok, yaparız ama garanti veremeyiz dediler :( Anadolu yakasında kim var başka bu işi yapan?
Hiç kimse sana garanti vermez. O taşın altına ellerini sokmazlar.
Fakat bariz görünen şeyleri söylerler. Fazladan birşeyler çıkabilir karışmam derler.
---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:50 ----------
Çok Önemli Tavsiye;
Özellikle 4 yıllık ve daha yaşlı motosikleti olan arkadaşlar;
Egzantirik zinciriniz değişiyorsa kesinlikle ve kesinlikle Şimleri değiştirin. Yoksa 3 -5 parça pul yüzünden motosikletiniz ileriki dönemde çok ciddi sorunlar yaşatabilir.
Bu motosikletlerde sübap ayarı yoktur şim vardır. Şimler değişmezse ezilen şimlerden sonra sübaplar üst kapağı bozar sonrası çok acılı olur sizin için.
60- 70binlerde motosikletiniz ciddi sorun yaşatmaya başlar.
3 paralık şimleri değiştirirseniz 120-150bin km iş değil.
Uluslar arası forumlarda 200bin km de olan gt250ler var ve hala tık demeden çalışıyorlar.
Uzun ömürlü motor kullanımı için yakında arkadaşlarla oturup güzel bir bakım tablosu oluşturucaz.
Facebook grubumuza üye olmayan arkadaşları beklerim
https://www.facebook.com/groups/gt250Turkiye/
3 tane gt250 biliyorum 3 kere 100000 i deviren.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:43 ----------
ilanlardaki 2006 2007 modellerin birçogu 70-80 bin km yi deviren makinalar
hepsinin kilometre yalan. herhalde kmsi ile oynanan en çok makina bu hyolardır.
Km düşürme işi bütün motosikletlerde yapılıyor bunu hyosung da daha çok yapılıyor diye iddia etmek çok doğru olmaz..
aç ilanlara bak bütün super sport makinalara özellikle 600f-600rr gibi makinalara adam 2006 model motora halen 25.000 km gibi rakamlar görüyorsunuz..
Unutmayın; burası Türkiye.
tatılde oldugum ıcın motorumun ılanı kaldırmıstım.... 2011 gt250r duz sıyah renk ....7500 km de.. tum bakımları yenı yapıldı... 7500tl ye satılıktır.. 2004-06 600f yada fazer ile takas olur... msj atın fotoları paylasırım
S.a abiler bn 17 yaşımdayım temmuzun sonuna doğru a2 ehliyeti alıcam hayırlısıyla hyo 250 yi yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum sitelerde vb hoşama gitti almayı düşünüyorum tam olarak sigorta plaka elbise kas bile dahil toplam ne kadar tutar 2013 model sıfır yani yardımcı olursanız sevirinirim.
Bu arada sıfır lara zammı geldi geçen 10.600 dü 11.150 falan oldu ? bide nasıl almamı tavsiye edersiniz peşin alcak dururmum yok kredimi taksitmi ?
0 niye alıyorsun ? hem acemisin hem ilk motorun. 2010-2012 arası ikinci el al. 0 ina nazaran 3-4 bin tl cebine kalır.
ilk motorum ama acemilik cekmem hem 2. eli satmak daha zor olur. uzun süre kullanmıcam askere kadar. satmak kolay olması lazm hem 2013 kasa modeli falan daha hoş. 2012- ve öncesine göre
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)