Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
24 Haziran 2013, 22:08
ewet arkadaslar bende bır hyocu sayılırım artık
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28824716/detay
kaporamı verdım perşembe günü alıyorum Allah nasip ederse
Reklamlar
-
24 Haziran 2013, 22:34
korayysezer adlı üyeden alıntı
ustanla beraber git motoru almaya derim. Hayirli ugurlu olsun.
-
24 Haziran 2013, 22:40
Gnuk adlı üyeden alıntı
ustanla beraber git motoru almaya derim. Hayirli ugurlu olsun.
Saolasin Samsundayım zaten Gıttım baktım Temız Motor Zaten benım tanıdıgım motorcuya yakındı adam orda bulustuk. 8-10.000 Km motorda Şüphe ede ede alıcağıma 3binde Yeri yurdu belli adamdan alırım daha mantıklı
Özel Egzoz yaptırmış Bursada yaptırmış ölçüleri verip Orjınal egzozuda alıcam Twobro Egzoz istiyorum sesi hoşuma gidiyor
-
25 Haziran 2013, 00:18
Motoru gormustm sahibindende adam biraz krovari yapmis motoru o siyah bantlari hemen sok bence bide su kuyruktaki boynuzlari nie sokerler anlamam bnce onlar cok yakisio motora tarz verio ha bide sorsana sahibine grenaj koruma takozlarini nasl yaptirmis ? Ogrenebilirmisn
-
25 Haziran 2013, 00:29
Desvandi adlı üyeden alıntı
Motoru gormustm sahibindende adam biraz krovari yapmis motoru
o siyah bantlari hemen sok bence bide su kuyruktaki boynuzlari nie sokerler anlamam bnce onlar cok yakisio motora tarz verio ha bide sorsana sahibine grenaj koruma takozlarini nasl yaptirmis ? Ogrenebilirmisn
onlar bant değil Karbon Depo Çizilmesin diye yaptırmış
Boynuzları Alırım takarım ondan sıkıntı değiL
Yaptırdıgı egzozun sesi hosuma gıttı ORjınal Egzozuda alıcam
ayarlanabilir debriyaj yapmış
Zenon far
ısıtmalı elcik
takozları sanırm şaşeye vidalamışlar orda yuvası olabilir çunku motor için orjınal takozda var Alırken detayları konuşurum tam detaya girmedim akşam vakti diye Perşembe* cuma en geç alıcam inş. Ozaman öğrenirm
da 2013 model hyo eskılerınden bıraz ufakmıs gıbı geldı sankı bana :S
-
25 Haziran 2013, 01:00
Ayıptır... Dolar düşseydi indirim yapacaklarmıydı peki? vallaha ayıp...
-
25 Haziran 2013, 02:01
Manavgat motosiklet festivaline gelecek olan var mı ? Perşembe günü orada olacağım.
-
25 Haziran 2013, 05:28
onlar bant değil Karbon Depo Çizilmesin diye yaptırmış
Boynuzları Alırım takarım ondan sıkıntı değiL
Yaptırdıgı egzozun sesi hosuma gıttı ORjınal Egzozuda alıcam
ayarlanabilir debriyaj yapmış
Zenon far
ısıtmalı elcik
takozları sanırm şaşeye vidalamışlar orda yuvası olabilir çunku motor için orjınal takozda var Alırken detayları konuşurum tam detaya girmedim akşam vakti diye Perşembe* cuma en geç alıcam inş. Ozaman öğrenirm
da 2013 model hyo eskılerınden bıraz ufakmıs gıbı geldı sankı bana :S
Yokya kapa tarafi biraz inceldi gbi olduya ondan oyle gelmistir sana eleman nie satiyomus motoru okdar alms ugrasmis etmis fln
-
25 Haziran 2013, 09:38
Belki birine lazım olur.
detaylı kataloglar.
http://www.hyosungmotors.hu/download/pdf/data/alkatresz-katalogusok/
-
25 Haziran 2013, 09:54
ysfist adlı üyeden alıntı
dediginiz sahsi bilmiyorum lakin o motorda bi .bnelikler olduguna eminim.
eski motorcuların çogu duyar bilir adın ısizde duyarsınız zamanla : ))) ne hikmetse aradıgınız tüm hyo parçaları çıkmalaları mevcut
-
25 Haziran 2013, 11:11
Desvandi adlı üyeden alıntı
Yokya kapa tarafi biraz inceldi gbi olduya ondan oyle gelmistir sana eleman nie satiyomus motoru okdar alms ugrasmis etmis fln
ailevi sebeblerden
-
25 Haziran 2013, 16:52
ailevi sebeblerden
daha önceden ilanlara baktığımda dikkat çeken bir motordu hayırlısı olsun inş kazasız belasız kullanırsın ustanla gitmeyş unutma aynalar orjinal ayna değil elciklerin yanlarına bak düşmesi kalkması varmı anlarsın öyle...
-
25 Haziran 2013, 18:30
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
eski motorcuların çogu duyar bilir adın ısizde duyarsınız zamanla : ))) ne hikmetse aradıgınız tüm hyo parçaları çıkmalaları mevcut
Plakayı sorguladım ruhsat tarihi 2013 ün3. ayı. Sahibine msj attım motor numarasını yolla diye 2 gündür ses yok. Galiba haklısınız motor sıkıntılı.
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
-
25 Haziran 2013, 23:11
istanbuldan karadeniz turu yapmak ısteyen motorcular varmı ?
-
26 Haziran 2013, 17:47
çok sakin buralar
-
26 Haziran 2013, 19:56
beyler bu motor garanti dışı Kalmışmıdır ?
Üzerindeki extralar Şunlarkısa xenon far (16000 K )
redline elcik ve manet takım
AlarmGrenaj ve ön disk koruma takozları ön arka özel yapım gömme led sinyaller600f aynalarözel yapım üçgen karbon egzoz
Sinyalleri koltuğun altına gömmüş Zenon far ws yazılanlar Garanti dışına Çıkarır mı motoru ?
Ayrıca Kuyruk ıptalı yapmıs ben oraya katlanır plaka yaptırsam + Sınyallerı eskı halıne getırmenin maliyeti ne kadar olur ?
-
26 Haziran 2013, 20:13
beyler bu motor garanti dışı Kalmışmıdır ?
Üzerindeki extralar Şunlarkısa xenon far (16000 K )
redline elcik ve manet takım
AlarmGrenaj ve ön disk koruma takozları ön arka özel yapım gömme led sinyaller600f aynalarözel yapım üçgen karbon egzoz
Sinyalleri koltuğun altına gömmüş Zenon far ws yazılanlar Garanti dışına Çıkarır mı motoru ?
Ayrıca Kuyruk ıptalı yapmıs ben oraya katlanır plaka yaptırsam + Sınyallerı eskı halıne getırmenin maliyeti ne kadar olur ?
Elektrik aksamında sorun çıksa xenon farı bahane edebilirler, en garantisi yetkili servisini arayıp sormak
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
-
26 Haziran 2013, 20:26
54RR adlı üyeden alıntı
Elektrik aksamında sorun çıksa xenon farı bahane edebilirler, en garantisi yetkili servisini arayıp sormak
Ozetle orjinalleştirmeye çalıssam sıkıntı yaşarmıyım ? servise goturecegım zaten Garantı konusuda soracagımda on bılgı olarak soraym
-
26 Haziran 2013, 20:31
Ozetle orjinalleştirmeye çalıssam sıkıntı yaşarmıyım ? servise goturecegım zaten Garantı konusuda soracagımda on bılgı olarak soraym
Sıkıntı olacağını sanmam zaten bu tip şeyler aksesuvar olarak satılıryor (elcik, manet vs vs) önemli olan motor kısmıyla oynanmaması lazım. Ör; kullanım kitapçığı sentetik yağ kullan diyor sen mineral yağ kullandın, motor iflas etti bu garanti dışı kalır cepten 2000 kayme gider
-
27 Haziran 2013, 01:24
Kararımı verdım 2013 samsundakı motoru Yarın alacağım Bu Periyodik bakımlar hangi Kilometrelerde Ve masrafları nedir ? fiyat bılmıyoruz ıtemelesınler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler