Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
21 Haziran 2013, 00:22
_Kotto_ adlı üyeden alıntı
Evet bende çakırca motora gıtmıstım banada aynı seylerı soyledı ellerınde hıc yoktu hazıranın sonunda gelcekmıs ve cogunun kaporası alınmıs zaten hyo kotulencek bı motor degıl ozellıklerı ortada ve 2013 modelını gercekten cok guzel yapmıslar calıbre ıyı hos ama kumar gıbıde gelıyo daha kanıtlamamıs kendını belkı cok ıyıdır belkıde canlı bomba gıbıdır bılemıyorum onu ama hyosungunda pahalı yedek parca fıyatları cok fazla ama bı kaskoya cozulur heralde yanı calısmadan bu moto alıcagıma 3 ay calısıp hyosung almalımıyım sonuc olarak
calibrenin 100mt yanına bile yaklaşma..piyasada o sınıfta honda-hyo-kawasaki varken bulaşılmaz öyle ne olduğu belli olmayan motora..sana tavsiyem hyo veya hondadır..tamamen tercihine kalmış birşeydir..ama şekil olarak hyosung,parça ucuzluğu açısından honda düşünebilirsin..ama hangisi seni mutlu ediyorsa onu tercihe et bence
Reklamlar
-
21 Haziran 2013, 00:25
ysfist adlı üyeden alıntı
aman diyelim Chronix hocam, zaten bok atmaya yer ariyorlar motora simdide ha daelim ha hyo demesinler iyice sigortalar atar valla :-D
boşver hocam.motora bakarak değil adama bakarak yorum yapmak gerek.ufaklığın profilinden tüm mesajlara bakın zaten anlayacaksınız ne demek istediğimi. Ölü taklidi yapın kendi gider.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
21 Haziran 2013, 00:27
Temmuzun ilk haftası 3 günlük bir batı karadeniz ve güney marmara turu düşünüyorum.. İştirak etmek isteyenlere duyurulur
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-new-post.html sizlerden de yorum bekliyorum
-
21 Haziran 2013, 00:40
hocam 3 gün için düşündügün yol çok fazla.karadenizi listeden çıkarıp direk marmasa yapsan çok daha iyi olur bence. Yaptığın yoldan zevk almak istiyorsan 1 gün sürüp 1 gün dinleneceksin.1 günde yapacağın yol max 500 km geçmemeliki sonraki günü ağrılarını geçirmek için harcama.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
21 Haziran 2013, 00:44
Chronix adlı üyeden alıntı
hocam 3 gün için düşündügün yol çok fazla.karadenizi listeden çıkarıp direk marmasa yapsan çok daha iyi olur bence.
bana da öyle geldi.. ya dediğin gibi yapmak ya da vakti 4-5 gün yapmak gerekecek gibi.. tavsiyen varmı güzergah için. sizin ekip tecrübeli böyle gezilerde..
-
21 Haziran 2013, 00:48
muratlion adlı üyeden alıntı
yok kanka ben mobillete binerim hiç değilse hyo dan sağlamdır.11500 kamlumbağaya verene kadar er6 alırım hyoculara hem hava atarım hem toz yuttururum.
benim anladığım kadarıyla senin kendinle problemin var dostum..git motoruna bin keyfine bak insanlar istediği motora biner..bunun için herkesin kendince sebepleri vardır..bunlarda seni ilgilendirmez..o çok beğendiğin kawasaki türkiyede bir halt edemiyor işte bu mu yoksa hazımsızlığın...
-
21 Haziran 2013, 00:51
IMK adlı üyeden alıntı
calibrenin 100mt yanına bile yaklaşma..piyasada o sınıfta honda-hyo-kawasaki varken bulaşılmaz öyle ne olduğu belli olmayan motora..sana tavsiyem hyo veya hondadır..tamamen tercihine kalmış birşeydir..ama şekil olarak hyosung,parça ucuzluğu açısından honda düşünebilirsin..ama hangisi seni mutlu ediyorsa onu tercihe et bence
Honda ve hyosung aynı fıyattalar hyosung varken hondayı almam honda kalıtesıne bısey soylemem ama benım tarzım degıl kawasakıde pahalı ve hyoyla yan yana gelınce bısıklet gıbı kalıyo ama tabı kı kalıtelerıne bısey soylenmez ama benım aradıgım kalıtenın yanında gorunus estetıklık o yuzden bu motoyuda seceneklerım arasına almıstım
-
21 Haziran 2013, 00:58
Honda ve hyosung aynı fıyattalar hyosung varken hondayı almam honda kalıtesıne bısey soylemem ama benım tarzım degıl kawasakıde pahalı ve hyoyla yan yana gelınce bısıklet gıbı kalıyo ama tabı kı kalıtelerıne bısey soylenmez ama benım aradıgım kalıtenın yanında gorunus estetıklık o yuzden bu motoyuda seceneklerım arasına almıstım
En basitinden etrafına bak calibre den kaç tane göreceksin..birçok forum var bunların içinde kaç tane calibre alıpta çok memnun olan var..yıllardır takip ederim en canlı tutulan forumun bölümü hysoung bölümleridir..çünkü talep görüyor ve beğeniliyor..bu motorlarla 40bin km yapmış ve daha üst km yapmış kullanıcılarda var..bu işte biraz mal sahibi olupta o araca bakmayı bilmek ile ilgili sıkıntı var bizim ülkede..
-
21 Haziran 2013, 01:10
bana da öyle geldi.. ya dediğin gibi yapmak ya da vakti 4-5 gün yapmak gerekecek gibi.. tavsiyen varmı güzergah için. sizin ekip tecrübeli böyle gezilerde..
eğer 3 günüm olsaydı ve birazda yol yapmak isteseydim.eskihisar feribotuna biner yalovaya geçer ve yalova izmir yolu üzerinden çanakkaleye gider orda 1 gün 2 gece kalır 3.gün trakyanın kuzeyinden eve dönerdim.tabi tek başına kalırsan yolu uzatmadan tekırdağ üzerinden köfteni yer eve dönebilirsin
-
21 Haziran 2013, 01:11
bahsettigin yolu 1 hafta once arabayla yaptim Chronix islerim icabi.. Hatta kofte yeme kismini bile tatbik ettim :-):-D
-
21 Haziran 2013, 01:37
IMK adlı üyeden alıntı
En basitinden etrafına bak calibre den kaç tane göreceksin..birçok forum var bunların içinde kaç tane calibre alıpta çok memnun olan var..yıllardır takip ederim en canlı tutulan forumun bölümü hysoung bölümleridir..çünkü talep görüyor ve beğeniliyor..bu motorlarla 40bin km yapmış ve daha üst km yapmış kullanıcılarda var..bu işte biraz mal sahibi olupta o araca bakmayı bilmek ile ilgili sıkıntı var bizim ülkede..
Anneme de 2013 hyo ve bu motoyu gosterdım hyosungdan sonra cok basıt gorunuyo bu 3 ay calıs hyosung al dedı :D Hyosung ıyı bakılırsa uzun yıllar kullanılcak bı motor bende ıyı bakıcagıma ınanıyorum guzel bı yerden kaskoyuda yaptırdın mı asla da pısman olunmaz dıye dusunuyorum umarım 3 ay sonra hyosungu mu alırım fıkrımı degıstırcek baska motorda yok pıyasada zaten umarım en saglıklı karar bu olur yorumlarınız ıcın de cok tesekkur ederım sıze
-
21 Haziran 2013, 01:42
Anneme de 2013 hyo ve bu motoyu gosterdım hyosungdan sonra cok basıt gorunuyo bu 3 ay calıs hyosung al dedı :D Hyosung ıyı bakılırsa uzun yıllar kullanılcak bı motor bende ıyı bakıcagıma ınanıyorum guzel bı yerden kaskoyuda yaptırdın mı asla da pısman olunmaz dıye dusunuyorum umarım 3 ay sonra hyosungu mu alırım fıkrımı degıstırcek baska motorda yok pıyasada zaten umarım en saglıklı karar bu olur yorumlarınız ıcın de cok tesekkur ederım sıze
Rica ederim..Dikkat edersen marka fanatikliği yapmadım...tabiiki kendi düşüncelerimi aktardım..ama seçim senin bu sınıfta saydığım 3 motoruda alabilirsin..
-
21 Haziran 2013, 01:52
size artık cevap veremez oldum.ihtiarladımmı ne ben şimdi ninjamla otobanda biraz gazliyim.kulaklarınızı dikin bir gazlama sesi duydunuz galiba.
-
21 Haziran 2013, 02:04
IMK adlı üyeden alıntı
Rica ederim..Dikkat edersen marka fanatikliği yapmadım...tabiiki kendi düşüncelerimi aktardım..ama seçim senin bu sınıfta saydığım 3 motoruda alabilirsin..
Evet cok ıyı acıkladınız objektıf bı sekılde yanı 3 bın lıra az verıpte motora tovbe etme rıskını almaya degmez honda ve ninjada cok kalıtelıler ama dedıgım gıbı ozellıkle 2013 model hyonun yanında benım ıcın sansı yok motor dedıgın kalıtesının yanında azcıkta yoldan gecenlerın aa falan yapması lazım ve hyo da tam öyle
-
21 Haziran 2013, 02:22
size artık cevap veremez oldum.ihtiarladımmı ne ben şimdi ninjamla otobanda biraz gazliyim.kulaklarınızı dikin bir gazlama sesi duydunuz galiba.
sen nasıl 43 yaşındasın anlamış değilim...çocuklar gibi yok otobana çıkayım gazlıyayım filan..enteresan yaş 43 yerine 13 olmasın..
-
21 Haziran 2013, 03:31
Abi yanlıs anlamada hastanelere yakın yerlerde gazla bence hız kalp falan yapar allah korusun
-
21 Haziran 2013, 08:15
bu eleman tanidik biri cikacak sonunda aklimda bir isim var ama hadi bakalim az daha eglensin.
-
21 Haziran 2013, 09:53
IMK adlı üyeden alıntı
sen nasıl 43 yaşındasın anlamış değilim...çocuklar gibi yok otobana çıkayım gazlıyayım filan..enteresan yaş 43 yerine 13 olmasın..
Gnuk adlı üyeden alıntı
bu eleman tanidik biri cikacak sonunda aklimda bir isim var ama hadi bakalim
az daha eglensin.
hacı gözünüzü seveyim cevap vermeyin şuna zavallı 250 cc motora 2 binlira fazla vermiş canı çıkıyor
hatırlarsanız adam başka bi nickle girip çıkıyordu foruma kimse tınlamayınca şimdi bu nickle giriyor
görmezden gelin yokmuş gibi davranın kendi kendine guzuldayıp guzuldayıp gider
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
21 Haziran 2013, 12:17
İnşallah alırsın hyo'yu ama kasko olayını bir daha düşün derim ...
-
21 Haziran 2013, 12:29
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2012-model-sifirdan-farksiz-motor-bayiden-degil-sahibinden-128978095/detay
niye hemen fiyat yukseltıosun ki Dolar molar sattı falan derken fiyat çıktı ama gene incek arkadaş
Temız motor satan yoqmu ulen siyah tercih sebebi km az tercih sebebi temizlik tercih sebebi uygunluk tercih sebeb .
( Lütfen O seçeneklerde banada bi tane getirin espiri yapmayin)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler