http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...25770303/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26054419/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...96252798/detay
3. km si tamamen yalan diye düşünüyorum ben 8 bini sadece bir ayda yaptım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27465170/detay
güzel duruyor fakat yakından görmek lazım
çorludakini biliyorum 1-2 etkinlikte bir arada olduk ancak suan o kadar bütce ayıramıyorum. 2010 modeller injeksiyonlu değilmi ? biriyle görüştüm yarın bakıcam ??
2008 de dahil sonrakilerin hepsi enjeksiyonlu kardeşim..hyosung özellikle makyajlara başladıktan sonra birçok sıkıntısı olduğu yerlere müdahale edip iyileştirmeler yaptı..2013 de devrim yaptı birçok parçasını değiştirdi...
lan alper apaçi motoru mu aldın sen?
yok yav bu iş bizi aşıcak. piyasada o kadar cok kurnaz varki. ne alın teri umursuyorlar ne haksız kazanç vaz geçiyim en iyisi. alırsak sıfırını alırız artık...
edit : yaşlıymış :D
şimdi yusuf kardeş hyo la kawasaki er6 yanyana koymuşsun diyorsunki hyo daha gösterişli.şimdi sen bu resimde sütçü beygiriyle hyo yarış atını yan ya koymuşsun insan biraz utanır kardeşim be bu ne cahilliktir.sen nasıl cürret edersin beygirle yarış atını aynı kefeye koymaya.ozaman istersen hyosungun bu güne kadar üretmiş olduğu en kaliteli ve gösterişli bir medeliyle kawasakinln en basit modelini yan yana koy en cahil motorsikletten anlamayan adam bile kawaya hayran olur kawasakinin bugüne kadar yapmış olduıu en deli makina zx 14 dür hayabusadan bile kuvvetli bir makinadır.şimdi kıvırmadan söyle hyosungun en kaliteli motorunu açıkla eğer zx1f kadar özellikll bir makinaysa bu camiayı bırakıp mobilet kullanıcam dostum bulabilirsen eğer resimlerinide koyda görelim hyonun en dehşet makinasını
beygirle yarış atını aynı kefeye koymak neden mümkün olmasın ki misal düşün sen buradaki diğer insanlarla aynı statüdesin sen de diğerleri gibi yorum vs yazabiliyorsun. her zaman mutlak eşitlik mümkün olmuyor murat kardeş.
yahu beyler Uykuya dalacakken aklıma bişe takıldı artık Temiz hayo arayışına iyice odaklanıp Kredimi çekip Alıcam inş. Ancak Şehir içi Kullanıcam genelde Malum samsunda Otoban yok Gunluk şehir içi kullanımda sıkıntı yaratırmı bu motor ?
Üstad, sen neden bu foruma yazıyorsun? İşin gücün yok mu senin? Rica ediyorum uzaklaş bu forumdan ya, boş yere gerginlik yaratıyorsun.
Yusuf'un ne demek istediğini burada herkes doğru anlarken sen neden başka yerden anlıyorsun, bunu nasıl başarıyorsun? Valla bir enteresansın ya
Gaz gördüm, gazlı gördüm, ama böyle gazlanmış adam görmedim.. zx14'ten bahsediyor adam, hayabusa zx14'ten ufak olmasına ve aradaki fiyat farkının aslında çok makul olmasına(7.000TL) rağmen, insanların peynir ekmek gibi neden Hayabusa aldığını, zx14'ü sadece neden videolardan izleyebildiğimizi de açıklarsan Kawasakinin aslında üst düzey değil de orta sınıfta olduğunu daha iyi anlarız.
Neden insanların naked kategorisinde kawasakinin er6n'sinden çok veya z800'den, z1000'den çok, gsr600, gsr750, nc700x, nc700s, fz6 ve türevlerini aldığını da açıkla bize.
Neden sokaklarda çıkalı 6 ay olmasına karşın Ninja300 göremediğimizi açıkla mesela? Veya neden her 10 racing kullanıcısının 5'sında yamaha, 3'sinde honda kalan 1'inde kawasaki var?
Sana dünyaları yazarım buraya da yıkanmış beynin kabul etmez, ninja250'in var, ben seni 200-300km bi geziye davet edeyim. Virajları güzel, asfaltı güzel. Övdüğün marka ve motorun hakkını bana göster ki susalım, eğer bunu yapamazsan ki zerre ihtimal vermiyorum, ninjayı her türlü pataklayacağım; sus konuşma, uzaklaş forumdan. Huzursuzluk çıkarıyorsun burada. Git burnu havada arkadaşlarınla top oyna, 1 depo benzinle 300km yol yapmaya çalış falan.
Geliştirin kendinizi artık. İnsanlara "cahil" derken kendine biraz bakmalı.. Sen benim gözümde karacahilsin. Hiç birşey hakkında en ufak bir fikrin yok, kulaktan duyma, milletin gazıyla, hani altta kalmış ezik çürük kısım vardır; bir tabakadır kendi çapında takılır o. Heh işte o tabakanın içerisinden gelmiş, burada atıp tutuyorsun.
Buradaki herkes özeleştirisini yapar, senin eleştirmene gerek yok rahat ol.
murti midir nedir bu arkadaşı yönetime şikayet edildi
arkadaşlar birşey soracağım bu sabah motoru çalıştırmak istedim marşa bastım almadım sonra tekrar bastım marş takılı kaldı sanki düymeye basıyormuş gibi devamlı marş basıyordu bende kontağı kapatıp anahtarı çıkarttım fakat hala marş basıyordu nasıl oldu anlamadım bende aküdeki kabloyu çıkarttım akü kablosunu tekrar taktığımda anahtar takılı olmamasına rağmen marş basmaya devam ediyordu bu neden olur? yardım edecek birisi varsa sevinirim
Adam fatality yaptı ya la
---------- Post added at 12:55 ---------- Previous post was at 12:51 ----------
Motosikleti kullanırken ayak pegleri eskir elcikler eskir, manetlerin ufaktan kaplaması soyulmaya başlar.Bunlar basit şeyler daha önemlisi motor bloğuna bir göz gezdir.
Mesela motosiklet cillop gibi her yer yıkandıysa güzel ama nereden yağ damlıyor göremezsin. En iyisi tabiki motosikletten anlayan birinin yanında olması
ver gazı... ver çoşkuyu
ön disk ve arka diske bak.. aşınma oranı ne durumda 3asagı 5 yukarı anlasılır km.. ön disk yeni arka disk eski ise önden kazalı olma ihtimali olabilir. 50-60 cm demir bi cubuk yardımıyla grang dinle.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)