ben ondan yanayım adam haklı bence
Bu hyoya sallayan nabıyur benzin mi çekip geliyor nedir arkadaş Bir ata sözü var ama anlamıcaksın ders çıkartmıcaksın muratlion ama ben genede yazayım
BİLİYORSAN KONUŞ ALİM SANSINLAR (Ki bu bölümün senle alakası yok ).BİLMİYORSAN SUS ADAMSANSINLAR.
Tartısmaya gerek yok ya Motor zevk işidir. Bızım arkadaslar da da var HYO memnunlar. Hangi Motora Bınerken Zevk alıyosam Ona bınerım. Bu bence Herkes ıcın geçerli. Bende Honda Kullanıcısıyım. Hayatı Onda buluyorum. İyi forumlar arkadaşlar.
Birkaç fotograf atalım bari.
Halil istegin üzerine yanyana çektim ER6F le GTR ı. Aşagı yukarı aynı boyutlarda ama hyo arkadan daha tombik duruyor. Bir iki foto daha var onları da bikaç mesaj sonra atarım inş. (ER6F birkaç mesaj yukarıda Hyoya teneke diyene katılan Çelikatlının motorudur :D )
Güneşleniyor hayvanlar. Benimkinin teni fazla beyaz güneş yaramıyor namıssıza :O Soldaki Gnuk (Furkan) ın motoru.
Ve artistik bir poz. +18
çelikatlının çelikatı pert =)
yok ya ne perti. ufak bir iki grenaj hasari var. .
bana göre pert aga :D kaplumbağacılara veriyolar kawaları böyle sonra motorlar yalan oluyo :D
ben senide görücem sen böyle devam et. şortla motor sür. perti görücen sen.
sessizliğimi koruyorum geçen yolda bi arabaya çok sinirlendim, hareket halinde benim sol aynayla aracın sağ aynasına vurdum kasıtlı paramparça oldu ama korkmadım değil, benim aynada kırıldı bide :( gün geçtikçe daha sakin kullanıyorum, birde araç kullanıcıları bizleri daha çok farketse, ne kadar güzel olurdu dünya(polyanna)
3 tane hyo baktım bu gun siz pert hyo görmemişsiniz şasede kaynaklısından depoda macunlusuna. km saati değişmişine peeyyyyy
2. el hyo bakanlar bu forumu takip etsin derim. Burada takilip binenlerin motorlarinin geneli bakimli makinalar.
he yaw temız km az (sıyah veya kırmızı sade ılk tercühh) Motoru temız Motorcu bı arkadas motorunu satmayı dusunurse Pm atsın lutfen
---------- Post added at 18:14 ---------- Previous post was at 18:12 ----------
hocam Sahıbındende ılanı varsa baktıgın motorların lınk atarmısın ılgı alanımızdaysa cıkaralım onu lısteden
yazmıyım sımdı .. belkı burdadır kullanıcılar
arkadaş sizi anlamıyorum 2008 motora 7 bin bayılıyorsunuz adamlar 2011 i 7 bine satıyor onlara niye bakmıyorsunuz
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)