Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Haziran 2013, 21:54
Bende motul 5100 koyduğumdan beri boşa geçme sorunundan büyük ölçüde kurtuldum. Ben 2 günnlüğüne komple çamurluğu sökmüştüm ancak sırtımdaki çamurlardan bıkıp geri taktım. Katlanır plakalık yapıcaktım kendim sonra onada üşendim satıcam diye ellemedim. Hazır katlanır plakalıklar var ancak dikkat etmek lazım sağlam olmayanları var, sonra plakalık tekere dik açılıp başınıza bela olabilir.
Reklamlar
-
17 Haziran 2013, 22:06
arkadaslar kacta fan açıyor bu makinalar yarın bakıcam nelere dikkat etmeliyim ?? yokmu bı yardımcı olacak hayır sever..
-
17 Haziran 2013, 22:20
Permatiq59 adlı üyeden alıntı
arkadaslar kacta fan açıyor bu makinalar yarın bakıcam nelere dikkat etmeliyim ?? yokmu bı yardımcı olacak hayır sever..
Hangi fanı Bizim motorlar yağ soğutmalı, fan yok. Bence siz scooterın rahatlığna alışmışken hiç racinge geçmeyin pişman olursunuz. Şahsen ben bile bazen maxi scooter bakıyorum. Uzun gezilere kendi motorumla bile gidemiyorum artık o derece rahatsız.
Geçen haftaki Mardin-Batman-Diyarbakır gezimizin resimleri
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/117741-diyarbakir-mardin-batman-elazig-toplam-730-km-yol.html
-
17 Haziran 2013, 23:30
hisvarlar adlı üyeden alıntı
Hangi fanı
Bizim motorlar yağ soğutmalı, fan yok. Bence siz scooterın rahatlığna alışmışken hiç racinge geçmeyin pişman olursunuz. Şahsen ben bile bazen maxi scooter bakıyorum. Uzun gezilere kendi motorumla bile gidemiyorum artık o derece rahatsız.
Geçen haftaki Mardin-Batman-Diyarbakır gezimizin resimleri
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/117741-diyarbakir-mardin-batman-elazig-toplam-730-km-yol.html
iyice aklım karıstı uzun yolda kac km de duruyorsunuz ? hararet gostergesi yokmu bu meretin
-
17 Haziran 2013, 23:39
iyice aklım karıstı
uzun yolda kac km de duruyorsunuz ? hararet gostergesi yokmu bu meretin
Abi yağ soğutmalı motorda hararet göstergesi ne arasın Bence de sen scooter'ın rahatına alıştıysan eğer GT250R seni aşırı derecede rahatsız eder. Şöyle söyliyim motora etmediğin küfür kalmıyacağı gibi kendine de çok kızar sinir yaparsın nerden aldım, lanet olsun böyle motora vs gibi. Cbr felan desen bir GT250R kadar problem olmıyacağı kesinde, GT250R oturuş pozisyonu olarak seni çok yorar. Motordan bir zevk almaz isyan edersin. Bu motorla 100 km'de yorumlan da var 300 km'yi molasız gidip yorulmayan da var. Motorunu seviyorsan, zevk alıyorsan binmekten işkence olmaz ama motordan zevk almadıktan sonra, sahip olduğun motoru sevmedikten sonra Cbf150-Ybr gibi motorlar bile işkence gelir adama.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
18 Haziran 2013, 00:01
iyice aklım karıstı
uzun yolda kac km de duruyorsunuz ? hararet gostergesi yokmu bu meretin
Göstergede hararet kısmı var ancak aktif değil. Aynı gösterge gt650 de de kullanılıyor Onda hararek kısmı aktif. Şimdiye kadar sıcaklık yada hararet ilgili sorun yaşamadım, yaşayanıda duymadım. Uzun yolda motor hiç durmadan gider, önemli olan sizin kaç km dayanabileceğiniz Benim 1 kerede maks gittiğim yol 150 km yi geçmez sanırsam. Sonrasında ufakta olsa mola vermişimdir. İlla ki gt250r istiyorsanız benim motoru vereyim size, 2012 5 bin km
-
18 Haziran 2013, 00:18
yorum için çok teşekkür ederim. motoru sevme olayına gelince motor ayrı bi hastalık hepimizde. bari bir birimize bunu demiyelim asyanın 150cc scooteriyle 470 km yol gidip parçalamış biri olarak üstüne cbf150 ile 2 ayda tam 5307 km yol yaptım. bu gün satışını verdim. sırf uzun yolda biraz daha yorulmuyan makına alabilmek için. birlikte sürdüğüm 2 arkadasım maxi scooter kullanıcısı. benim için mühim olan 11bin km de 2008 model bir hyo'nun yolda yorulup yorulmuyacagını öğrenmek cbf le dag bayır gezerken 50-70 km de bir mola veriyordum ss kullanıcısı arkadasları gorunce tatlı su motorcusu diyordum :D lastiklerden dolayı dağ bayır giremiyeceğimin farkındayım. yarın sabah gidip bakıcam makinaya.. bakarken önemle bakmam gereken bi yer varmı arkadaslar ?? yardımlarınızdan dolayı cok tesekkur ederim
-
18 Haziran 2013, 00:34
yorum için çok teşekkür ederim. motoru sevme olayına gelince motor ayrı bi hastalık hepimizde. bari bir birimize bunu demiyelim
asyanın 150cc scooteriyle 470 km yol gidip parçalamış biri olarak üstüne cbf150 ile 2 ayda tam 5307 km yol yaptım. bu gün satışını verdim. sırf uzun yolda biraz daha yorulmuyan makına alabilmek için. birlikte sürdüğüm 2 arkadasım maxi scooter kullanıcısı. benim için mühim olan 11bin km de 2008 model bir hyo'nun yolda yorulup yorulmuyacagını öğrenmek
cbf le dag bayır gezerken 50-70 km de bir mola veriyordum ss kullanıcısı arkadasları gorunce tatlı su motorcusu diyordum :D lastiklerden dolayı dağ bayır giremiyeceğimin farkındayım. yarın sabah gidip bakıcam makinaya.. bakarken önemle bakmam gereken bi yer varmı arkadaslar ?? yardımlarınızdan dolayı cok tesekkur ederim
Ön diski elinle bir kontrol et. Çok aşınma varmı? Zincirin gerginliğini kontrol et. Dirensiyon topuzlarına bir bak yatma kalkma varmı. Benim aklıma gelenler bunlar Bence Kawasaki Er5'ide bir değerlendirmenizi öneririm. 500cc 40 hp, su soğutma, çift silindirli bir makine. Oturuş pozisyonu sebebiyle uzun yolda daha rahat edersiniz.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
18 Haziran 2013, 00:39
yorum için çok teşekkür ederim. motoru sevme olayına gelince motor ayrı bi hastalık hepimizde. bari bir birimize bunu demiyelim
asyanın 150cc scooteriyle 470 km yol gidip parçalamış biri olarak üstüne cbf150 ile 2 ayda tam 5307 km yol yaptım. bu gün satışını verdim. sırf uzun yolda biraz daha yorulmuyan makına alabilmek için. birlikte sürdüğüm 2 arkadasım maxi scooter kullanıcısı. benim için mühim olan 11bin km de 2008 model bir hyo'nun yolda yorulup yorulmuyacagını öğrenmek
cbf le dag bayır gezerken 50-70 km de bir mola veriyordum ss kullanıcısı arkadasları gorunce tatlı su motorcusu diyordum :D lastiklerden dolayı dağ bayır giremiyeceğimin farkındayım. yarın sabah gidip bakıcam makinaya.. bakarken önemle bakmam gereken bi yer varmı arkadaslar ?? yardımlarınızdan dolayı cok tesekkur ederim
Sağlam hyo yorulmaz, siz yorulmadığınız sürece sorun yok. Makinede özellikle bakıcak pek bişey yok her motorda neye bakıyosanız ona bakın.
-
18 Haziran 2013, 01:11
tesekkur ederim. sabah 7de kalkıp yola cıkıcam. bakalım hayırlısı artık. belkide yarın aksam aranıza katılmıs olucam bel ağrısı cekip hyo kullanıcıları
-
18 Haziran 2013, 01:56
Walla rahatsz falan ama bindigimde soyle bi gecisi milletin alimli bakislari ve bana yakismasi beni mest ediyo bindigin motordan zevk almadktan sonra gerisi bos
-
18 Haziran 2013, 02:47
teneke aksamına dikkat etmek lazım zira gtr250 nin çoğu parçası tenekeden imal edilmiştir.hisvarlar kardeş nasıl motorda birşey yok dersin 29 hplik korenin taklit motorunu övmekten bıkmadınız . hyomudur ne haltsa ismini bile söylerken kullanan kardeşler utanıyorlar mobilet bile ondan kalitelidir altın elbiseli adam barkın bayoğlu bile parçalarının kalitesiz olduğunu söyledi.yalanmı.kullananların çoğu bel fıtığı olup kawasaki ye geçmek için can atıyorlar. hisvarlar kendini kandırma istersen sana benim ninjayı uygun fiyata bırakırım. hemşeriyiz nede olsa sana uygun fiyata bırakırım.elazığda kawasakiyle millete hava atarsın hiçdeğilse markasını söylerken övünerek utanmadan söylersin ben kawasakiye biniyorum dersin.
-
18 Haziran 2013, 08:44
muratlion adlı üyeden alıntı
teneke aksamına dikkat etmek lazım zira gtr250 nin çoğu parçası tenekeden imal edilmiştir.hisvarlar kardeş nasıl motorda birşey yok dersin 29 hplik korenin taklit motorunu övmekten bıkmadınız . hyomudur ne haltsa ismini bile söylerken kullanan kardeşler utanıyorlar mobilet bile ondan kalitelidir altın elbiseli adam barkın bayoğlu bile parçalarının kalitesiz olduğunu söyledi.yalanmı.kullananların çoğu bel fıtığı olup kawasaki ye geçmek için can atıyorlar. hisvarlar kendini kandırma istersen sana benim ninjayı uygun fiyata bırakırım. hemşeriyiz nede olsa sana uygun fiyata bırakırım.elazığda kawasakiyle millete hava atarsın hiçdeğilse markasını söylerken övünerek utanmadan söylersin ben kawasakiye biniyorum dersin.
Sağolasın kardeşim bende sana özendim gavazaki alıcam. Eyv. Ama ben sana psikolojik tedavi hediye edebilirim zira senin halin hal değil, üzülüyoruz
-
18 Haziran 2013, 09:37
sallama din kardeşim...ön yargı ile saçma sapan bilgilerle milleti anlış yönlendirme...bak bakalım satışlarına piyasada hangisinden çok var..senin beğenmediğin korelilerin arabalarına bir baka bakalım kötü mü iyi mi...bende zamanında hyosung kullandım hatta 40 bin km de bile hyosunglar vardır..motor sahibine göre kişner kardeşim ben sana çok kötü bir ninjada gösteririm çok diri iyi ninjada gösteririm...aynı şey hyosung içinde geçerli etrafımda birçok adamda hyosung var bazı yerlerde yaşanan sorunların hiçbirini yaşamadı..ben yaşamadım...
anlaşılan sen daha yenisin bu işlerde biraz daha büyü ondan sonra seninle bu konuları tartışırız..kendi beğeninle ninja almışsındır memnunsundur ama hyosung kullananlara böyle söz etme hakkı getirmez sana..ve sana birşey daha söyliyeyim 250 cc sınıfında türkiyede hyosung tektir...
-
18 Haziran 2013, 10:03
adam almıs kawayı eline elinde patlamıs karısmayın bırakın egosunu tatmın etsın......kardeşim herkesin tercihi kendine sen kawadan yana bizler hyodan yana sorun nerde ?? senın yanlıs tercih yapmanda ve aldıgın motoru satamamandamı acaba....her defasında topiğe gelip laf sokmanın sana ne yararı var.kimse kusura bakmasın ama 1980 den kalma motora sadece ismi için binmem o kawasakının sizin gibileri aptal yerıne koydugunun kanıtıdır.adamlar diyorki ben ne versem vereyım bunlar adıma aldanıp yer ve sanırım siz yediniz ama midenize oturdu...ve motorunuzu satamıyorsunuz..şöyle bakın çevrenıze allah için kac ninja var yasda ninja topiğinden en son kim ne zaman yazmıs ve kac sayfa olmuş...her motorun kullanıcı kitlesi farklıdır ve kımse kımsenın motorunu kötüleyemez tercihtir adam almıştır.mobilet bile ondan kalıtelı dıyer arkadaş sanırım kendisinin ilk mobileti sana tavsiyem yaz 5.000 tl sahibindene koy belkı alıcı cıkar sanada hyo alırız hem bos yere topiğe girmemiş olursun...ve hiç totunuz hyonun koltuguna oturmadıgına emınım ama ben nınjada sürdüm ve 2006 dan berı ılk cıktıgında hyo aldım hyoda sürüyorum...bizim burda var bir tane satlık tiğer egsozlu 1 yıla yakındır satamıyor.lazımsa sana uygun alayım.....
-
18 Haziran 2013, 10:19
aslkdjmahskdjasdlşasd :D:D arkadaş bi bitmediniz a.m.k.(gazete) Kabak tadı verdi ya la artık
-
18 Haziran 2013, 11:58
ahahahahah harbiden bi bitmediniz tenekeymiş sen yağ tenekeleriyle karıştırdın gibi senin teneke dediğin motorlar 250 cc sınıfında hangisini yanyana koyarsan koy hyo dışındakiler bisiklet muamelesi yapıyorlar o nolcak sadece görüntüde değil hyo hızdada en iyilerinden sadece kawa kafa tutabilir zaten biz parça kalitesi ve servis ağı olarak en iyisi die övmüyoruz ama parça kalitesi hiçte kötü değil gayet tatminkar ve kaliteli aaa ben açıklama yaptım buna yaa okadar yazdım baş şimdi pişman oldm ama silmiyim o kadar yazdm :D
-
18 Haziran 2013, 12:15
sekohtc adlı üyeden alıntı
ulan ne gezi parkıymış 20 gündür motor yatıyor ben kazalı ben pert forumdan da uzak kaldım ne zamandır
arkadaşlar bizim motorlara has bir plaka iptali var mı sanki geçtiğimiz ay biri yazmıştı az kalsın tekere giriyordu kaza yapıyordum diye bi aydınlatabilir misiniz size zahmet
Bir de boşa geçme problemi hakkında tam kannate vardım arkadaşlar motul 7100 ilacı 3500km den 5000 km oldu 1 defa zorda bırakmadı ara gaz verip de geçirmek zorunda kalmıyorum artık. bilginize
ben yaptım katlanır plakalık taktım ama 2 kısıyken plaka tekere oturdu yamuldu ya sonuna kadar acıcaksın yada tam kapıcaksın normal duz sekılde durunce tekerle temas edıyor aklında bulunsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:06 ----------
sanırım bunun adı kuyruk acısı?
-
18 Haziran 2013, 12:21
boşverin böyle kendini bilmezler çıkar arada maksat laf atıp kaçmak çamur at izi kalsın hesabı ve milleti bir birine düşürmek böyle bebeler çok fazla var kaile almayın
-
18 Haziran 2013, 14:33
Yukarıda Hyoya sallayan diski çizik arkadaş gibiler motosiklet aleminde genelde alıp seyreden ve motoruna durmadan övgler yagdıran, dalin şampuanla yıkayıp egzozunu pudralayan, aksam 9 da motorunu uyutan tipler oluyor. Yani bunları otoyollarda, benzin istasyonlarında vs fazla göremeyiz. Motoru biblo gibi, mobilya gibi falan kullnırlar. Sonra da kalkıp feriştah feriştah yorum yaparlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler