Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Desvandi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı tolunay17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir cevap alalım artık :D
    Bu konuda onceki sayfalarda cok yazildi dostum ama mesela eski kasanin fari 600 yeni kasaninki 1250 sakin catlatmayin ;)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gnuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler Nightshift
    Alıntı çelikatlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    büyük iyidir..
    akşam çaya geliyoz sana abi Yusuf'la, haberin olsun.

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    siz hep anadolu yakasında mısınız?

Motosikleti
    evet ) ben kartalda, yusuf ümraniyede, nihat abi samandırada, 4-5 kişi daha var bu yakadan bize ek

ysfist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    Alıntı Gnuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    akşam çaya geliyoz sana abi Yusuf'la, haberin olsun.
    çiköfteylen geliyom gencler. komagene acildi buraya yeni.

Motosikleti
    Alıntı ysfist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çiköfteylen geliyom gencler. komagene acildi buraya yeni.
    telefonumun şarjı bitti, eve geçince arıcam seni hacı

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Hazır çiğköfte de neymiş ! İstanbul'da olsam yapardım bi tepsi
    otopsici bunu beğendi.

2013 kasa kullanıcıları özelden ulaşırsanız sevinirim, önemli...

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    arkadaşlar motorumda bir ses var kaynagını bir türlü anlıyamadım. Motordaki ses şu şekilde ŞIK ŞIK ŞIK ŞIK gazı açtıgımda sesin sürekliligi artıyor ve hızlanıyor yüksek devirlerde kayboluyor bazen yada ben duyamıyorum motor sesinden egsozu kapatmama ragmen.

Şimdi sebeblerine gelirse motor subablara vurmuyor açıp baktırdım. yatakta boşluk onada baktırdım kranktan falanda degil zaten demir sesi degil.

Eski bir hyo kullanıcısı arkadaş katalizör iptal edilgiinde geliyor demişti fakat motordan geliyor ses bi anlam veremedim.

2 farklı iyi ustadı 1 er kez komple dagıtılıp toplandı bu yüzden yani motor masaya yatırılarak motorun gidişinde çekişinde yakıtında hiç bir problem yok.. ayrıca 4bin km yaptım bu sesle beraber.

Ustada motorun yeterli yaglamayı yapamadıgını motor ısınınca bu sesi çıkarmayacagını söyledi ne kadar dogrudur bilemicez fakat hafta sonu deniyecegim.

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı CEM. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar motorumda bir ses var kaynagını bir türlü anlıyamadım. Motordaki ses şu şekilde ŞIK ŞIK ŞIK ŞIK gazı açtıgımda sesin sürekliligi artıyor ve hızlanıyor yüksek devirlerde kayboluyor bazen yada ben duyamıyorum motor sesinden egsozu kapatmama ragmen.

Şimdi sebeblerine gelirse motor subablara vurmuyor açıp baktırdım. yatakta boşluk onada baktırdım kranktan falanda degil zaten demir sesi degil.

Eski bir hyo kullanıcısı arkadaş katalizör iptal edilgiinde geliyor demişti fakat motordan geliyor ses bi anlam veremedim.

2 farklı iyi ustadı 1 er kez komple dagıtılıp toplandı bu yüzden yani motor masaya yatırılarak motorun gidişinde çekişinde yakıtında hiç bir problem yok.. ayrıca 4bin km yaptım bu sesle beraber.

Ustada motorun yeterli yaglamayı yapamadıgını motor ısınınca bu sesi çıkarmayacagını söyledi ne kadar dogrudur bilemicez fakat hafta sonu deniyecegim.
    boş viteste denedin mi olduğu yerde
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

orhan899 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R , Suzuki GSX650F

hangi ustaya götürdün motoru ?

ysfist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 xt660z TENERE

bana mantikli gelen şu; baktilarmi bilmiyorum ama piston vuruyor olabilir mi? piston silindir cizilmisse metalden gelen vuruntu sesi gelir.

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    selam Cem kardeşim.o arkadaşın dogru söylemiş fakat eksik söylemiş.ses katalizör kutusundan geliyor.bende yaşadım bunu.ilk katalizörü 25 bindeyken garantiden degiştirdim . 2 cisini 45 binde ben halletim.egsozu komple çıkardım aldım elime taş motorunu katalizörü yardım ortadan.içinde süzgeç gibi bir metal kap var zaten öyle arabalardaki gibi taş katolizör yok.bu delikli metal kabı tutan perçinler kopuyor zamanla.ve katalizor kutusunun içinde bir oyana bir buyana çarpıyor duydugun ses bu. motoru hiç çalıştırmadan sag alttaki katalizor kutusuna lastik tokmakla yada yumrugunun kenarı ile vur şıkırtıyı duyarsın.ben içerdeki delikli parçayı komple çıkardım.sonrada bir güzel oksijen kaynagı ile kapattım. bir dahada ses falan duymadım.umarım budur sendekide .

arkadaşlar herkeze merhaba inşallah kısa bir süre içersinde aranıza katılcam hyosung motosikleti çok araştırdım başlangıç amacıyla tercih edilebilcek bir motosiklet ve benim tarzıma uygun bir motosiklet olduğunu düşünüyorum yıllardır motosiklet hayaliyle yatıp kalktım ve bu yaşıma geldiğimde alma kararını kesin olarak göz önüne bulundur şimdi 2013 modellerinden almayı düşünüyorum nakit param yok ya kredi çekecem yada bayii elden senetli taksit yapabiliyormu yani bana ödeme seçenekleri nasıldır bu konu hakkında bilgi almak istiyorum sizden

madlive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vespa SLX 250 ie.
    Alıntı Destan399 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar herkeze merhaba inşallah kısa bir süre içersinde aranıza katılcam hyosung motosikleti çok araştırdım başlangıç amacıyla tercih edilebilcek bir motosiklet ve benim tarzıma uygun bir motosiklet olduğunu düşünüyorum yıllardır motosiklet hayaliyle yatıp kalktım ve bu yaşıma geldiğimde alma kararını kesin olarak göz önüne bulundur şimdi 2013 modellerinden almayı düşünüyorum nakit param yok ya kredi çekecem yada bayii elden senetli taksit yapabiliyormu yani bana ödeme seçenekleri nasıldır bu konu hakkında bilgi almak istiyorum sizden
    Dostum ilk motorun olacaksa öncelikle ikinci el almanı öneririm sebebi ilk motor kesinlikle düşüp kalkacaksın 100 kmdeki motorun düşerse için acır :(
    İkinci olarak başlangıç olarak daha hafif bir motorla kendini geliştirip sonra bu motora geçmenin daha uygun olacağını düşünüyorum. Oturuş pozisyonu ağırlığı olsun insanı zorluyor. Manevrası çok düşük. Acemi düşmanı bir alet.
    Hee bu motorla başlayan ilk motoru bu olan bir sürü arkadaş vardır muhakkak. Sen de illa bununla başlayacam diyorsan ikinci el al derim.
    ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..

motor kullanmışlğım var ama kendime ait bir motosikletim olmadı bu zamana kadar karabükte kuryelik yapıyorum cbf150 ile 1 yıl civarında deneyimim var abimin africa twini var arada sırada onu alıp büyük bir motosiklete alıştırmaya çalışıyorum kendimi ikinci ellere pek güvenim olmuyor 0 alırsamda 2-3 yıl binmeyi düşünüyorum ama hiç motosiklet almadığım için sıfır ödeme seçenekleri nasıldır bilmiyorum
    madlive bunu beğendi.

culcu07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt 250r
    Antalyada hyosungumu tamır ettırebılıcegım guvenılır duzgun bı tamırcı varmı ? Yardımlarınızı beklıyorm arkadaslar...

can33545 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt250r (2007)
    Egzozu kmsenin alacagi deniyecegi yoktu aldim kargom elime ulasti
    [IMG] http://m.YollaYap.com/b016/1371294505109.jpg [/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------

[IMG] http://m.YollaYap.com/b016/1371294505109.jpg [/IMG]

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı Destan399 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor kullanmışlğım var ama kendime ait bir motosikletim olmadı bu zamana kadar karabükte kuryelik yapıyorum cbf150 ile 1 yıl civarında deneyimim var abimin africa twini var arada sırada onu alıp büyük bir motosiklete alıştırmaya çalışıyorum kendimi ikinci ellere pek güvenim olmuyor 0 alırsamda 2-3 yıl binmeyi düşünüyorum ama hiç motosiklet almadığım için sıfır ödeme seçenekleri nasıldır bilmiyorum
    cbf falan kullandıysan binersin ya ilk defa biniyo değilsin sonuçta bende 2013 aldım fakat yeni kasaların parçaları çok pahalı ben bi farını çatlattım bide ayına kırıldı far 1250 aynanın biri 100 tl bilgin olsun kaldrıma parket hep motoru yola koyma

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Arkadalar bu gidon topuzu tam olarak nereyi koruyor şu ürünü almak istiyorum ama http://www.feyizoglu.com/Gidon-Topuzu-MA-506_47227.html#0 alsak yan düsse yadfa töbe bişi olsa nereyi korur ki

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler