Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Haziran 2013, 11:26
tolunay17 adlı üyeden alıntı
bir cevap alalım artık :D
Bu konuda onceki sayfalarda cok yazildi dostum ama mesela eski kasanin fari 600 yeni kasaninki 1250 sakin catlatmayin ;)
Reklamlar
-
13 Haziran 2013, 17:22
çelikatlı adlı üyeden alıntı
büyük iyidir..
akşam çaya geliyoz sana abi Yusuf'la, haberin olsun.
-
13 Haziran 2013, 18:06
siz hep anadolu yakasında mısınız?
-
13 Haziran 2013, 18:27
evet ) ben kartalda, yusuf ümraniyede, nihat abi samandırada, 4-5 kişi daha var bu yakadan bize ek
-
13 Haziran 2013, 18:34
Gnuk adlı üyeden alıntı
akşam çaya geliyoz sana abi Yusuf'la, haberin olsun.
çiköfteylen geliyom gencler. komagene acildi buraya yeni.
-
13 Haziran 2013, 18:41
ysfist adlı üyeden alıntı
çiköfteylen geliyom gencler. komagene acildi buraya yeni.
telefonumun şarjı bitti, eve geçince arıcam seni hacı
-
13 Haziran 2013, 22:37
Hazır çiğköfte de neymiş ! İstanbul'da olsam yapardım bi tepsi
-
14 Haziran 2013, 05:06
2013 kasa kullanıcıları özelden ulaşırsanız sevinirim, önemli...
-
14 Haziran 2013, 05:13
İzmir İl Temsilcisi
arkadaşlar motorumda bir ses var kaynagını bir türlü anlıyamadım. Motordaki ses şu şekilde ŞIK ŞIK ŞIK ŞIK gazı açtıgımda sesin sürekliligi artıyor ve hızlanıyor yüksek devirlerde kayboluyor bazen yada ben duyamıyorum motor sesinden egsozu kapatmama ragmen.
Şimdi sebeblerine gelirse motor subablara vurmuyor açıp baktırdım. yatakta boşluk onada baktırdım kranktan falanda degil zaten demir sesi degil.
Eski bir hyo kullanıcısı arkadaş katalizör iptal edilgiinde geliyor demişti fakat motordan geliyor ses bi anlam veremedim.
2 farklı iyi ustadı 1 er kez komple dagıtılıp toplandı bu yüzden yani motor masaya yatırılarak motorun gidişinde çekişinde yakıtında hiç bir problem yok.. ayrıca 4bin km yaptım bu sesle beraber.
Ustada motorun yeterli yaglamayı yapamadıgını motor ısınınca bu sesi çıkarmayacagını söyledi ne kadar dogrudur bilemicez fakat hafta sonu deniyecegim.
-
14 Haziran 2013, 10:35
CEM. adlı üyeden alıntı
arkadaşlar motorumda bir ses var kaynagını bir türlü anlıyamadım. Motordaki ses şu şekilde ŞIK ŞIK ŞIK ŞIK gazı açtıgımda sesin sürekliligi artıyor ve hızlanıyor yüksek devirlerde kayboluyor bazen yada ben duyamıyorum motor sesinden egsozu kapatmama ragmen.
Şimdi sebeblerine gelirse motor subablara vurmuyor açıp baktırdım. yatakta boşluk onada baktırdım kranktan falanda degil zaten demir sesi degil.
Eski bir hyo kullanıcısı arkadaş katalizör iptal edilgiinde geliyor demişti fakat motordan geliyor ses bi anlam veremedim.
2 farklı iyi ustadı 1 er kez komple dagıtılıp toplandı bu yüzden yani motor masaya yatırılarak motorun gidişinde çekişinde yakıtında hiç bir problem yok.. ayrıca 4bin km yaptım bu sesle beraber.
Ustada motorun yeterli yaglamayı yapamadıgını motor ısınınca bu sesi çıkarmayacagını söyledi ne kadar dogrudur bilemicez fakat hafta sonu deniyecegim.
boş viteste denedin mi olduğu yerde
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
14 Haziran 2013, 16:04
CEM. adlı üyeden alıntı
hangi ustaya götürdün motoru ?
-
14 Haziran 2013, 17:34
CEM. adlı üyeden alıntı
bana mantikli gelen şu; baktilarmi bilmiyorum ama piston vuruyor olabilir mi? piston silindir cizilmisse metalden gelen vuruntu sesi gelir.
-
14 Haziran 2013, 22:54
selam Cem kardeşim.o arkadaşın dogru söylemiş fakat eksik söylemiş.ses katalizör kutusundan geliyor.bende yaşadım bunu.ilk katalizörü 25 bindeyken garantiden degiştirdim . 2 cisini 45 binde ben halletim.egsozu komple çıkardım aldım elime taş motorunu katalizörü yardım ortadan.içinde süzgeç gibi bir metal kap var zaten öyle arabalardaki gibi taş katolizör yok.bu delikli metal kabı tutan perçinler kopuyor zamanla.ve katalizor kutusunun içinde bir oyana bir buyana çarpıyor duydugun ses bu. motoru hiç çalıştırmadan sag alttaki katalizor kutusuna lastik tokmakla yada yumrugunun kenarı ile vur şıkırtıyı duyarsın.ben içerdeki delikli parçayı komple çıkardım.sonrada bir güzel oksijen kaynagı ile kapattım. bir dahada ses falan duymadım.umarım budur sendekide .
-
15 Haziran 2013, 03:59
arkadaşlar herkeze merhaba inşallah kısa bir süre içersinde aranıza katılcam hyosung motosikleti çok araştırdım başlangıç amacıyla tercih edilebilcek bir motosiklet ve benim tarzıma uygun bir motosiklet olduğunu düşünüyorum yıllardır motosiklet hayaliyle yatıp kalktım ve bu yaşıma geldiğimde alma kararını kesin olarak göz önüne bulundur şimdi 2013 modellerinden almayı düşünüyorum nakit param yok ya kredi çekecem yada bayii elden senetli taksit yapabiliyormu yani bana ödeme seçenekleri nasıldır bu konu hakkında bilgi almak istiyorum sizden
-
15 Haziran 2013, 04:06
Destan399 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar herkeze merhaba inşallah kısa bir süre içersinde aranıza katılcam hyosung motosikleti çok araştırdım başlangıç amacıyla tercih edilebilcek bir motosiklet ve benim tarzıma uygun bir motosiklet olduğunu düşünüyorum yıllardır motosiklet hayaliyle yatıp kalktım ve bu yaşıma geldiğimde alma kararını kesin olarak göz önüne bulundur şimdi 2013 modellerinden almayı düşünüyorum nakit param yok ya kredi çekecem yada bayii elden senetli taksit yapabiliyormu yani bana ödeme seçenekleri nasıldır bu konu hakkında bilgi almak istiyorum sizden
Dostum ilk motorun olacaksa öncelikle ikinci el almanı öneririm sebebi ilk motor kesinlikle düşüp kalkacaksın 100 kmdeki motorun düşerse için acır :(
İkinci olarak başlangıç olarak daha hafif bir motorla kendini geliştirip sonra bu motora geçmenin daha uygun olacağını düşünüyorum. Oturuş pozisyonu ağırlığı olsun insanı zorluyor. Manevrası çok düşük. Acemi düşmanı bir alet.
Hee bu motorla başlayan ilk motoru bu olan bir sürü arkadaş vardır muhakkak. Sen de illa bununla başlayacam diyorsan ikinci el al derim.
ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..
-
15 Haziran 2013, 04:12
motor kullanmışlğım var ama kendime ait bir motosikletim olmadı bu zamana kadar karabükte kuryelik yapıyorum cbf150 ile 1 yıl civarında deneyimim var abimin africa twini var arada sırada onu alıp büyük bir motosiklete alıştırmaya çalışıyorum kendimi ikinci ellere pek güvenim olmuyor 0 alırsamda 2-3 yıl binmeyi düşünüyorum ama hiç motosiklet almadığım için sıfır ödeme seçenekleri nasıldır bilmiyorum
-
15 Haziran 2013, 13:53
Antalyada hyosungumu tamır ettırebılıcegım guvenılır duzgun bı tamırcı varmı ? Yardımlarınızı beklıyorm arkadaslar...
-
15 Haziran 2013, 15:10
Egzozu kmsenin alacagi deniyecegi yoktu aldim kargom elime ulasti
[IMG] http://m.YollaYap.com/b016/1371294505109.jpg [/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------
[IMG] http://m.YollaYap.com/b016/1371294505109.jpg [/IMG]
-
15 Haziran 2013, 17:31
Destan399 adlı üyeden alıntı
motor kullanmışlğım var ama kendime ait bir motosikletim olmadı bu zamana kadar karabükte kuryelik yapıyorum cbf150 ile 1 yıl civarında deneyimim var abimin africa twini var arada sırada onu alıp büyük bir motosiklete alıştırmaya çalışıyorum kendimi ikinci ellere pek güvenim olmuyor 0 alırsamda 2-3 yıl binmeyi düşünüyorum ama hiç motosiklet almadığım için sıfır ödeme seçenekleri nasıldır bilmiyorum
cbf falan kullandıysan binersin ya ilk defa biniyo değilsin sonuçta bende 2013 aldım fakat yeni kasaların parçaları çok pahalı ben bi farını çatlattım bide ayına kırıldı far 1250 aynanın biri 100 tl bilgin olsun kaldrıma parket hep motoru yola koyma
-
15 Haziran 2013, 20:09
Arkadalar bu gidon topuzu tam olarak nereyi koruyor şu ürünü almak istiyorum ama http://www.feyizoglu.com/Gidon-Topuzu-MA-506_47227.html#0 alsak yan düsse yadfa töbe bişi olsa nereyi korur ki
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler