Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    BURAK5858 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    nasip olursa 600rr
    S.a arkadaslar sizinde bildiginiz gibi gt 250r orjinal lastikleri cok kalitesiz ve hic guven vermiyor bu yuzden arka lastigi degistirmek istiyorum sizce hangi marka almaliyim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tt Adnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GT250R
    Dostum. istanbulda Oktay motorda taktirdim. Michelin Actif pilot. Tavsiye ederim.memnunum. Simdi keyif veriyor motor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------

Dilerden ebatlari yazarim sonra.

Motosikleti
    nasip olursa 600rr
    Alıntı tt Adnan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum. istanbulda Oktay motorda taktirdim. Michelin Actif pilot. Tavsiye ederim.memnunum. Simdi keyif veriyor motor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------

Dilerden ebatlari yazarim sonra.
    KARDEŞİM EBATLARINI YAZSAYDIN IYI OLURDU ACIKCASI BEN ORJİNAL OLCULERINDEN BIRAZ DAHA BUYUK OLSUN ISTIYORUM YANI BUYUK DWERKEN GENİŞ...

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    sadece arka degiştirmek olmaz.asıl önemli olan ön lastik.benim tavsiyem 120/60/17 ön 160/60/17 arka michelin pilot power, pilot activ daha çok kometlere gider.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Motosikleti
    nasip olursa 600rr
    Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sadece arka degiştirmek olmaz.asıl önemli olan ön lastik.benim tavsiyem 120/60/17 ön 160/60/17 arka michelin pilot power, pilot activ daha çok kometlere gider.
    kardeşim oyle bıraz pahalı oluyor verdiğin olculer tam istediğim gibi benimde aklımda mıchelin pılot power var

Gnuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler Nightshift
    Alıntı BURAK5858 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S.a arkadaslar sizinde bildiginiz gibi gt 250r orjinal lastikleri cok kalitesiz ve hic guven vermiyor bu yuzden arka lastigi degistirmek istiyorum sizce hangi marka almaliyim
    Selam,
    biz lastiklerin kötü olduğunu bilmiyoruz, forum geçmişinde benim shinkoların resimleri var. Kötülemeye gerek yok, gönlün istemiyorsa değişirsin fakat Shinko lastikler gayet iyi. Ben ki, buradaki arkadaşlar nasıl kullandığımı bilir az çok, bu lastiklerden memnunsam; sizler nasıl kullanıyorsunuz merak ediyorum.
    zenon bunu beğendi.

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Shinkoları kötü yapan şey bir lastiğin raf ömrü 2 yılken ( kaucuk özeliğini kaybeder ) hyolarda 2005-2010 ne dersen hala uzerlerinde shinko var ve bu shinkolar plastik gibi oluyor 7 yıllık lastikler fren yaptıgında arkayı kitlediğinde ne yerde iz bırakıyor nede ses cıkarıyor 2012-2013 model motorun o tarihli lastiği varsa cok cok extrem bir lastik almadığınız sürece aşağı yukerı aynı kalite olcaktır. sonucta bizim motorların gideri yatarı beli lastik değişince 240 yapmayacak yada 10 cm de durmuycaklastik değiştim diye dönüşlerde diz vermeye kalkmakta mallığın önde gideni olur bence...
    Gnuk bunu beğendi.

Sarper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT 250R 2013
    Biraz renk katayım diyeceğim de fotoğraflar siyah beyaz

fearlesboyy bunu beğendi.

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    Sarper Kaya bunu beğendi.

tt Adnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GT250R
    Hayirli ve keyifli surusler.

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Bu haftasonu yaptığımız 730 km lik mardin-batman-diyarbakır turundan sonra racing motordan kurtulma çalışmalarımı hızlandırıyorum Motorun ilanını ve fiyatınıda güncelleyeceğim. Hayat enduroda ancak günlük sağa solada gittiğimden nakedlara göz kırpıyorum. Ancak KLE500 de bana göz kırpıyor bir yandan Kısacası bizim motor ile gezmek işkence BANA GÖRE. 1200gs ile cbf500 ile çevreyi izleye izleye rahaça yol alırken bizim makine ile 2 büklüm gözler asfaltta ağrılarla boğuşarak yol anca alınıyor. Kimse ben rahatım demesin, 300 km sürünce rossi gelse yine rahatsız olur Kısacası bu başlığı çok takip eden var, uzun yol düşünen varsa bizim motordan uzak dursun, nakedını alsın.
    zenon bunu beğendi.

Twin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 / MT-07-09 / 600RR
    Alıntı hisvarlar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu haftasonu yaptığımız 730 km lik mardin-batman-diyarbakır turundan sonra racing motordan kurtulma çalışmalarımı hızlandırıyorum Motorun ilanını ve fiyatınıda güncelleyeceğim. Hayat enduroda ancak günlük sağa solada gittiğimden nakedlara göz kırpıyorum. Ancak KLE500 de bana göz kırpıyor bir yandan Kısacası bizim motor ile gezmek işkence BANA GÖRE. 1200gs ile cbf500 ile çevreyi izleye izleye rahaça yol alırken bizim makine ile 2 büklüm gözler asfaltta ağrılarla boğuşarak yol anca alınıyor. Kimse ben rahatım demesin, 300 km sürünce rossi gelse yine rahatsız olur Kısacası bu başlığı çok takip eden var, uzun yol düşünen varsa bizim motordan uzak dursun, nakedını alsın.
    Abi zaten racing motor bu. Hyosung değil de başka marka olsa oda yorucak. Bende düşünüyorum nasip kısmetse kışa doğru. Genel olarak şehir içi, uzun yol olarak en fazla 400 km yaparım. Oda memlekete giderken olur

Bu arada abi, senin boy, kg kaç acaba? Kaç km yoldan sonra yorulmaya başlıyorsun motor üzerinde? Benim ybr'de 50 km'ye gelmeden 35-40 gibi popo ağrımaya başlıyor. 50 km'ye kadar zor dayanıyorum.

Bazen düşünüyorum aslında GT250R yerine ER-5 alınır mı diye? Ama onlarda çok eski model, güvenemiyor insan.
    Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    1.75CM 80KG. Ortalama 100km sonrasında yorgunluk başlıyor. Bir süre sonra yol gitmek istemiyorum ya da hız yapıyorum. Kısacası gittiğim yoldan, gezdiğim yerden keyif alamıyorum. Ayrıca uzun yolda 120 km hız civarında daha sessiz, daha az devir çeviren bir motor gerekli. 120 km hızda ortalama 7500 devirde gidiyor makine. Buda bence çok. Lakin V motorun hakkını vermek lazım, kesinlikle titreşim yok.

Gnuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler Nightshift
    Alıntı hisvarlar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1.75CM 80KG. Ortalama 100km sonrasında yorgunluk başlıyor. Bir süre sonra yol gitmek istemiyorum ya da hız yapıyorum. Kısacası gittiğim yoldan, gezdiğim yerden keyif alamıyorum. Ayrıca uzun yolda 120 km hız civarında daha sessiz, daha az devir çeviren bir motor gerekli. 120 km hızda ortalama 7500 devirde gidiyor makine. Buda bence çok. Lakin V motorun hakkını vermek lazım, kesinlikle titreşim yok.
    nc700x, 0i yakisir sana Halil. Hic kasmaya gerek yok, sat ustune 12 kagit koy cek altina. Senelerce keyifle bin, aklin arkada kalmasin. 2013 leri bir harika dostum )

ysfist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    GTR la uzun yol eziyet tartışmasız Sabit 100-110 gidemiyor insan. Ama bir enduro sport touring bişey olsa 90-90 da gitsen sıkılmazsın. çevreye hakim oluyorsun nihayetinde. Halil indir fiyatı azcık sat aga sen de ne ugrastın he

Görkem_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600 RR

Biraz ortalığı karıştıriyim :
    - Ne varsa eski kasalarda var... ;

* Sele daha büyük ve rahat
    * Motor daha kalıplı gözüküyo
    * Göstergeler daha güzel (bu kişiden kişiye değişir ama bana göre öyle)
    * Hatta burdan hem eski hem yeni kasa hyo. sahibi bi abimiz, eski kasanın parca kalitesinin daha iyi olduğunu, yeni kasanın egzozunun cok kısa bi sürede sararma,paslanma yaptığını söylemişti...

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Alıntı Gnuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nc700x, 0i yakisir sana Halil. Hic kasmaya gerek yok, sat ustune 12 kagit koy cek altina. Senelerce keyifle bin, aklin arkada kalmasin. 2013 leri bir harika dostum )
    Nc700 çok güzel bir makine ancak bana gelmez Ben aldığım motoru tamamen söküp yeniden toplayabilmeliyim, yok garantisiydi şuydu buydu kafama takılmamalı Zaten nc700 alacak kadar bütçede yok ne yazık ki anca er6

Alıntı ysfist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GTR la uzun yol eziyet tartışmasız Sabit 100-110 gidemiyor insan. Ama bir enduro sport touring bişey olsa 90-90 da gitsen sıkılmazsın. çevreye hakim oluyorsun nihayetinde. Halil indir fiyatı azcık sat aga sen de ne ugrastın he
    Aynende dediğin gibi. Naked motor ile 90 ile giderken sıkılmıyosun ama bizim motorda ne sabit hızla gidebiliyosun ne de keyif alabiliyosun. Biraz fiyatı düşürüp satmaya bakıcam artık.

@Görkem_

Eski kasayı çok inceleyemedim ancak 150 km sürdüğüm kadarı ile beni rahatsız eden tek yönü selesi oldu. Her frene bastığımda depoya doğru kaydım. Yeni kasanın selesi eski kasaya göre kaymaz malzeme desem yalan olmaz. Ancak kazık frende biraz öne doğru gidiyorsun.

Birde bu başlıkta haftalardır resimdeki gt250 nin üstündeki egzosun sesi konuşuluyor, madem elinin altında bu alet var bi video çekip koysanda bizi meraktan kurtarsan

can33545 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt250r (2007)
    Beyler bizim egzoz isi yattimi yaa

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    Bende kısmetse bu kış satıp er6n veya er6f filan almayı düşünüyorum ama gsr600 de çok güzel duruyor gel beni al diyor arada kaldım daha zaman var kısmet artık bu arada denilenler doğru racing tarzı motorlar uzun yolda çok fena yoruyor bana kalsa istanbulda olmasam honda shadow alır chopper keyfi yaparım ama istanbulda seri motor lazım

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Vay arkadaş herkes er6 peşine düşmüş. Sanki rütbe artışında şart bir geçiş var gt250r>er6 şeklinde Er6 sahipleri bu başlığı okuyup fiyatlara zam yapmasa bari

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler