Hocam geç gördüm kusura bakma, foruma bayağı bişey yazdım motor hakkında, bu tarafa gelişin benim işime bağlı, haftasonu denk gelirsek gel bak neden olmasın.
Az bişey özet geçeyim yine de aklında fikir olsun. Şehir içinde, şehir dışı ufak gezilerde gayet makul motor. Hem çok gidiyo, hem az yakıyo, eğlenceli falan filan. Dersen ki ben alıcam motoru sürat isterimi basınca gitsin şeklim olsun falan; şeklin olur ama motordan çok bişey beklememek lazım. Hiç bir arkadaşa tavsiye etmememle beraber 185km/h gördüm ama memnun olmadım. Yani bu motorun ortalama top speedi 165-170km falan. Alıp efendi efendi 150km yapsa falan yeter diyorsan başka motorlara hiç bakma bence.
Motorsiklet bir sevda işi, gönül meselesi. Nasıl hanımlara aşık oluyoruz, tutuluyoruz. Bazen tanıdıkça daha çok seviyoruz, bazen tanıdıkça soğuyoruz. Bende almadan buraları çok okudum çok dinledim, hatmettim diyebilirim, ama üzerine çıktığımda buradakilerin hiç birisi benim için geçerli değildi ve bir anlam ifade etmiyordu. Severek evlendik Motor alacaklara tavsiyem en makulu budur.